12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (2024)

We onderzoeken, evalueren en selecteren reisbestemmingen op basis van een aantal factoren, waaronder de ervaring van onze schrijvers, gebruikersrecensies en meer. We kunnen een commissie verdienen wanneer u boekt of koopt via onze links. Zie onzeredactioneel beleidmeer leren.

Op een plek waar de eerste zonsopgang in de Verenigde Staten te zien is, is Maine de thuisbasis van ongelooflijke schoonheid en eindeloze avonturen.

Maine is de thuisbasis van grote stukken dennenbos, overvloedige kreeftenfeesten en de grootste elandenpopulatie in de Verenigde Staten. Magie lijkt hier uit de grond te sijpelen waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. Maine herbergt ook het populairste nationale park van New England: Acadia. Of je nu benteen bezoek aan het park, wat nemenschilderachtige ritten,,wandelen door de staat, busjegewoon luierenaan de 3.500 mijl lange kustlijn, zorg ervoor dat u de juiste vakantiewoning voor u kiest.

Maine heeft voor elk wat wils, inclusief eersteklas resorts voor degenen die geen luxe willen opgeven, schilderachtige Victoriaanse accommodatie om herinneringen op te halen aan de goede oude tijd, en off-grid hutten voor de meer avontuurlijke. Vind hieronder de ideale vakantie die bij je past in deze unieke verblijfplaatsen in Vacationland.

1. Het Trellis-huis

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (1)

Waarom je zou moeten blijven:er is een privé-kreeftendiner waarvoor je elke zaterdagavond bent uitgenodigd.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Ogunquit
  • Slaapplaatsen:2 gasten
  • Minimum verblijf:1 nacht
  • Tarieven vanaf:$ 219/nacht

Je hebt de keuze uit het nest als je blijftHet Trellis-huisin het centrum van Ogunquit. Met acht heerlijk ingerichte kamers om uit te kiezen, biedt deze bed & breakfast u de beste plek om uw hoofd te laten rusten na een dag strandjutten. Begin uw dag met een volledig gastronomisch ontbijt dat wordt geserveerd op de beschutte veranda en ga vervolgens naar het strand op slechts een paar minuten lopen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het inpakken van een strandtas, strandstoel of handdoek, aangezien de accommodaties deze voor elke gast gratis ter beschikking stellen. Als je lekker knapperig bent (hoewel hopelijk niet te knapperig) van een dag in de zon, ga dan elke avond terug naar de herberg voor gratis hors d'oeuvres voordat je er een einde aan maakt.

Beschikbaarheid controleren

Gerelateerd lezen:De 10 beste huisdiervriendelijke huisjes in Maine

2. Zweeds huisje op Joy Bay

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (2)

Waarom je zou moeten blijven:dicht genoeg bij Acadia National Park, maar ook ver genoeg om drukte te vermijden.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Gouldsboro
  • Slaapplaatsen:2 gasten
  • Minimum verblijf:3 nachten
  • Tarieven vanaf:$ 200/nacht

Het eigendom aan het water van deZweeds huisje op Joy Baybiedt de sereniteit en eenzaamheid die de "Down East" -persoonlijkheid van dit gebied van Maine zo perfect verpersoonlijkt. Dit deel van Maine - net ten noorden van Acadia National Park gelegen - staat bekend om zijn relaxte gevoel en go-with-the-flow-houding.

Zelfs voor de meest gespannen mensen zal een verblijf in de Swedish Cottage uw zorgen wegnemen zodra u de onverharde weg naar huis oprijdt. Of je nu thuis blijft en naar de getijden kijkt of naar de vele natuurgebieden gaat, je zult de hele tijd onder de indruk zijn.

Beschikbaarheid controleren

Gerelateerd lezen:Creëer een grillige ervaring in deze boomhutten in Maine

3. A-frame cabine aan het strand

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (3)

Waarom je zou moeten blijven:je zult elke zonsondergang die je daarna ervaart vergelijken met degene die je krijgt terwijl je hier verblijft.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Gouldsboro
  • Slaapplaatsen:2 gasten
  • Minimum verblijf:2 nachten
  • Tarieven vanaf:$ 175 per nacht

Het is de moeite waard om twee keer te vermelden dat de zonsondergangen terwijl je hier verblijftoff-grid a-frame cabinezijn voortreffelijk. Een verblijf hier biedt misschien niet de gebruikelijke voorzieningen die u misschien gewend bent, maar wat het mist aan wifi en verwarming maakt meer dan goed in schoonheid en eenzaamheid.

Voor het grootste deel heb je de plek voor jezelf. Er kan af en toe een wandelaar langs het strand lopen (het is geen privéstrand), maar de kans is groter dat u vliegende adelaars of vriendelijke herten tegenkomt. Het strand ligt op een steenworp afstand en tijdens eb is het perfect om zeedieren te vinden tussen alle getijdenpoelen.

Beschikbaarheid controleren\

Gerelateerd lezen:

4. BREEZE Boomhut

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (4)

Waarom je zou moeten blijven:ervaar privacy als geen ander op 120 hectare plus 1.300 hectare beschermd land grenzend aan het pand.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Appleton
  • Slaapplaatsen:2 gasten
  • Minimum verblijf:2 nachten
  • Tarieven vanaf:$ 179/nacht

Degenen met hoogtevrees hebben het misschien moeilijk om hier te blijven als slaapzolder in deBREEZE Boomhutis 40 'van de grond! Maar als je voorbij je wiebelige knieën kunt komen, zal een verblijf in deze unieke boomhut een koud kunstje zijn (ha, kijk eens wat ik daar deed).

Dit is geen doorsnee boomhut of iets dergelijks dat als kind in je achtertuin zou kunnen staan. In plaats daarvan heeft het een echt toilet (het spoelt door en alles!), elektriciteit, een volledige keuken en zelfs airconditioning. Oh, en er is ook een eigen bubbelbad en een sauna. Deze plek heeft het allemaal - behalve wifi, dat heeft het niet. Maar je hebt het niet nodig als je natuur en dieren in het wild om je heen hebt om je te vermaken.

Beschikbaarheid controleren

5. Onder Canvas Acadia

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (5)

Waarom je zou moeten blijven:gratis s'mores en vuurplaats hangt elke avond.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Sorry
  • Slaapplaatsen:7 gasten afhankelijk van het type tent
  • Minimum verblijf:1 nacht
  • Tarieven vanaf:$ 339/nacht

Krijg alle reputatie van een verblijf in een tent zonder de glamour van een verblijf in een vijfsterrenresort op te geven. Je kunt er beide bij hebbenOnder Canvas Acadia. Verblijf met je grote gezin in de Cadillac Mountain-tent of nestel je met je partner in de Stargazer-tent. Welke tent je ook kiest, je wilt nooit meer weg.

Naast alle gebruikelijke voorzieningen die u in elk hotel zou ontvangen, biedt Under Canvas Acadia ook dagelijkse ochtendyoga, activiteiten voor kinderen en livemuziek. U bent van harte welkom om hun Experience Coordinators te gebruiken om u te helpen bij het plannen van de perfecte vakantie of om gewoon ter plaatse te blijven en te genieten van uw verblijf.

Beschikbaarheid controleren

Gerelateerd lezen:8 spectaculaire glampingplekken in de buurt van Acadia National Park, Maine

6. Micro a-frame cabine

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (6)

Waarom je zou moeten blijven:het is misschien de kleinste ruimte, maar het heeft de grootste lucht boven je hoofd.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Passadumkeag
  • Slaapplaatsen:2 gasten
  • Minimum verblijf:1 nacht
  • Tarieven vanaf:$ 68/nacht

Als ruimte is wat je zoekt, zul je het hier niet vindenKleine a-frame cabine. In plaats daarvan zie je adembenemende nachtelijke luchten gevuld met fonkelende sterren en een glinsterende Melkweg. Ja, je kunt het hier met het blote oog zien.

En voor elk grammetje nacht dat je ervaart, krijg je de hele dag evenveel zon om van te genieten. Er is niet veel schaduw, dus zorg ervoor dat je zonnebrand meeneemt en breng tijd door bij de rivier om de hitte van de dag te verslaan. Het is moeilijk kiezen welke tijd het beste is: dag of nacht. Boek deze plek nu en ontdek het zelf.

Beschikbaarheid controleren

7. Cedar Brook-hut

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (7)

Waarom je zou moeten blijven:er is een cidery verderop in de straat, zodat u niet naar huis hoeft.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Nieuw Gloucester
  • Slaapplaatsen:4 gasten
  • Minimum verblijf:2 nachten
  • Tarieven vanaf:$ 261/nacht

Een modern maar gezellig gevoel in overvloed in deCedar Brook Cabin. Het is een klein huis dat op zijn best leeft, inclusief twee volledige slaapkamers. Doordachte details zijn verspreid over de oppervlakken van het kleine huis, waaronder luchtplanten, wierook en prachtige kristallen.

Misschien heb je de wierook niet eens nodig als je een gastronomische maaltijd kookt in de extra grote keuken (zelfs groot voor een huis van normale grootte). Wat deze plek boven alle anderen maakt, is dat je (echt aangemoedigd) ook je trouwe viervoeter mee kunt nemen.

Beschikbaarheid controleren

Gerelateerd lezen:8 beste Airbnbs in Maine voor de coolste vakantie in New England

8. Berry Manor-Herberg

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (8)

Waarom je zou moeten blijven:er is een piccolo - ik bedoel, kom op!!!

  • Dichtstbijzijnde dorp:Rand
  • Slaapplaatsen:3 gasten
  • Minimum verblijf:1 nacht
  • Tarieven vanaf:$ 179/nacht

Ben je geobsedeerd door Jane Austen? Of misschien heb je te veel Bridgerton-afleveringen gezien. Hoe dan ook, een verblijf in deBerry Manor Innzal je meenemen naar een tijd die bekend staat om zijn regaliteit, sierlijkheid en fatsoen. Crash in een bed zo groot dat zelfs de koning zelf onder de indruk zou zijn.

Voor je het weet begroet je iedereen met een "goede morgen, meneer!" of "het is een fijne avond, nietwaar?" Je krijgt misschien wat grappige blikken als je door het centrum van Rockland slentert, maar vertel ze gewoon dat je in de Berry Manor Inn verblijft en ze zullen het begrijpen.

Beschikbaarheid controleren

9. Hut aan de baai

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (9)

Waarom je zou moeten blijven:gemakkelijke toegang tot Acadia National Park.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Ellsworth
  • Slaapplaatsen:2 gasten
  • Minimum verblijf:1 nacht
  • Tarieven vanaf:$ 187/nacht

Ben jij een Stephen King-fan? Wanneer je hier verblijftModerne a-frame hut, ben je slechts drie mijl verwijderd van waar de originele Pet Semetary werd gefilmd! Te griezelig voor je? Geen zorgen, er is genoeg schoonheid om mee te gaan met het griezelige.

Het A-frame wordt geleverd met een gratis tandemkajak waarmee u de baai aan de overkant van de weg kunt bevaren. Verken de verborgen baaien die zeehonden, Amerikaanse zeearenden en grote blauwe reigers naar huis noemen.

Beschikbaarheid controleren

Gerelateerd lezen:Waar u het beste herfstgebladerte in New England kunt bekijken

10. Hut aan het meer

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (10)

Waarom je zou moeten blijven:waar anders kun je niet één, niet twee, maar DRIE honden meenemen?

  • Dichtstbijzijnde dorp:Groenville
  • Slaapplaatsen:6 gasten
  • Minimum verblijf:2 nachten
  • Tarieven vanaf:$ 161/nacht

Houten lambrisering van vloer tot plafond en van muur tot muur siert ditprachtig huis aan het meer. Het lijkt misschien alsof het te veel zou moeten zijn, maar om de een of andere reden werkt het in deze ruimte. Het huis is een combinatie van rustieke jachthut en blitse Ritz Carlton-sfeer.

Het pand heeft een eigen aanlegsteiger aan First Roach Pond - maak je geen zorgen, er zijn geen kakkerlakken te vinden. Even verderop ligt het beroemde en populaire Moosehead Lake, bekend om zijn wateractiviteiten en adembenemende landschappen.

Beschikbaarheid controleren

11. Waldo Emerson Inn

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (11)

Waarom je zou moeten blijven:de "repen" zijn anders dan alles wat je hebt gezien - van brood tot snoep tot zelfs boeken.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Kenkey -Unmposs
  • Slaapplaatsen:3 gasten
  • Minimum verblijf:1 nacht
  • Tarieven vanaf:$ 354/nacht

Kennebunkport staat bekend om zijn charme aan de kust, de kleine stad en de meer dan levensgrote kreeft. De zes schilderachtige kamers vanWaldo Emerson Inncombineren deze twee kwaliteiten perfect.

Serieus, probeer de kreeftgrutten als ontbijt - je zult niet teleurgesteld zijn. Nadat je genoeg hebt gekregen van de dag, vind je inspiratie verspreid over de regio en bereid je voor om de naamgenoot van de herberg te kanaliseren en zelf wat poëzie te schrijven.

Beschikbaarheid controleren

Gerelateerd lezen:8 beste strand kampeerplekken in New England voor een uitje aan de oceaan

12. Zonsopgang Cove Lodge

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (12)

Waarom je zou moeten blijven:ongeëvenaard uitzicht op Saddleback Mountain en de Appalachian Trail.

  • Dichtstbijzijnde dorp:Rangeley
  • Slaapplaatsen:12 gasten
  • Minimum verblijf:7 nachten
  • Tarieven vanaf:$ 600/nacht

Het moment dat je binnenlooptZonsopgang Cove Lodgeje zult je afvragen of je in een vijfsterrenresort verblijft. De grote kamer ziet eruit als een hotellobby, compleet met extra grote lederen meubels en een gezellige open haard. Net als een resort is er een speelkamer in de garage en een eigen, permanente aanlegsteiger aan Rangeley Lake.

Bovendien is er een bar waar je drankjes kunt slingeren terwijl de rest van je gezelschap zich vermengt op het terras naast de waterval en de lelievijver - inclusief stierkikkers!

Beschikbaarheid controleren

Ontdek meer in New England

1

10 schilderachtige campings aan de oceaan in Maine

2

De 11 beste dingen om te doen in New England dit jaar

3

9 must-see watervallen in Maine waar je naartoe kunt wandelen

4

10 meest unieke verblijfplaatsen in New Hampshire

5

10 magische glampingbestemmingen in New England

Krijg epische reisideeënbezorgd in je inbox met Weekend Wanderer, onze nieuwsbrief die wekelijks duizenden lezers inspireert.

12 magische en unieke verblijfplaatsen in Maine (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6484

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.