21 dingen om te doen op Vinalhaven Maine + reistips (2023)

Ongeveer 12 mijl van het vasteland van Mid-Coast Maine, is Vinalhaven het grootste offshore-eiland in de staat.Van wandelen, zwemmen en boottochten tot foto -ops, winkels en restaurants, er is genoeg te zien en dingen te doen op Vinalhaven Maine.

Vraag onze volledige vakantiegids aan Mid-Coast Maine.Alle verbazingwekkende dingen om te doen in Mid-Coast Maine in één gratis gids.Koop de vakantiegids

Vinalhaven Maine leren kennen

Op 23 vierkante mijl groot, ligt Vinalhaven in het centrum van Penobscot Bay en maakt hij deel uit van de Fox -eilanden - die ook bestaat uit North Haven.

Van de jaren 1820 tot de vroege jaren 1900 was de gemeenschap een toonaangevende producent van hoogwaardig graniet in de Verenigde Staten.Het eiland werd ook een krachtpatser in de visindustrie.Tegenwoordig staat de eilandstad bekend om het hebben van een van de grootste kreeftvissersvloten ter wereld.

Het eiland heeft veel moderne gemakken, waarvan de meeste centreren rond de zuidelijke kust op Carvers Harbour.Verder is veel van het land onaangeroerd en biedt de natuurlijke schoonheid en buitenrecreatie waarvoor het populair is.

21 dingen om te doen op Vinalhaven Maine + reistips (1)

Beste dingen om te doen op Vinalhaven Maine

Zwem in de steengroeve -vijvers

Er zijn twee echt geweldige zwemplekken op Vinalhaven Maine.De steengroeve van Lawson ligt op slechts 1,2 mijl van de veerbootterminal en Booth's steengroeve in Narrows Town Park ligt op slechts 2 mijl van de veerboten.Beide zijn gevuld met vers, kristalhelder water en hebben vlakke, brede rotsen.

Speel in een stadspark

Overal in Vinalhaven zijn meer dan een handvol parken om te verkennen.Hieronder hebben we enkele hoogtepunten over elk samengesteld.

Grimes Park

Naast de veerbootlanding is Grimes Park 2,5 hectare en jutten in Sand Cove.Het heeft korte paden met een fantastisch uitzicht op de haven van Cove en Carvers.Er is ook een geweldige ruimte om een picknick te hebben.

Skoog Park

Skoog Park omvat 1,3 hectare op Sand Cove en is de thuisbasis van het kantoor van de Vinalhaven Land Trust.Het is overdag open voor meandering, picknicken en het kijken naar de kreeftenboten in de haven.Het ligt ook op loopafstand van de veerbootterminal.

U kunt kijken naar ecologische kaarten van het eiland op kantoor wanneer de vlag vliegt.

Armbrust Hill Town Park

Op een verlaten steengroeve van 30 hectare heeft Armbrust Hill Town Park verschillende korte paden die naar Trolley Cliff leiden met een prachtig uitzicht op de haven en door een natuurlijk amfitheater.Bovendien is er een speeltuin met een jungle gym, glijbaan en schommels.

Boy Scout Point Town Park

Het 4 hectare grote Boy Scout Point Town Park ligt op ongeveer 25 minuten lopen van het centrum en over Lane's Island Bridge.Er zijn een paar paden om te verkennen en een goed uitzicht op Hen Island.

Arey's Neck Woods & Geary's Beach Town Park

Aan de zuidoostkant van Vinalhaven Maine zijn Beach Town Park van Arey's Neck Woods & Geary gekoesterde ruimtes.Bij eb wordt het strandeiland een schiereiland.

Sunset Rock Town Park

Ga naar Sunset Rock Town Park voor een van de beste uitzichten op zonsondergang.Je moet gewoon de heuvel beklimmen voor een goed uitzicht op orkaangeluid en de witte eilanden.

Isle Au Haut Town Park

Vlak voordat je bij Lawson's steengroeve komt, is het 17 hectare grote Isle Au Haut Town Park.Het beschikt over pitch dennen, een granieten ontsluiting, Crowberry -planten en uitzicht op het water.

Middle Mountain Town Park

Aan de noordwestkant van Vinalhaven heeft Middle Mountain Town Park 75 hectare grond.Er zijn hier twee paden-0,5 mijl Middle Mountain Trail en 0,75 mijl lange Cove Loop-paden.Bovendien krijg je een indrukwekkend uitzicht op het vasteland en North Haven vanaf de top.

Tip Toe Mountain Town Park & Preserve

Voor een spectaculair uitzicht op Crockett Cove, klim je naar de top van Big Tip Toe Mountain.Het reservaat en het stadspark strekken zich uit voor 40 hectare en beschikt over een beloopbare kustlijn en een paar paden-0,3-mijl lus trail, 0,3 mijl Shore Trail en 0,5 mijl middelste tip teenlus.

21 dingen om te doen op Vinalhaven Maine + reistips (2)

Wandelen de natuurbehoeften en heiligdommen

Hoewel veel van de stadsparken paden hebben, zijn er nog meer wandelpaden in de natuurconserven en heiligdommen van Vinalhaven.Hier zijn enkele hoogtepunten van elk.

Huber Preserve

De Huber Preserve heeft een pad van 0,45 mijl dat is bekleed met wilde bloemen.Het slingert door een dicht bos en leidt naar de Seal Bay -kustlijn met picknickplekken.

Het bekkenreservaat

Het bekkenreservaat op Vinalhaven Maine bestaat uit vier paden.Op de 1-mijl Granite Island and Story Trail Loop kunt u een paar zijpaden volgen naar Scenic-uitzicht.Het stroomgebiedpad is een lus van 1,5 mijl door vier soorten bos.

De 1,8-mijl Ralph en Peggy Williams Preserve Trail Loop heeft een paar sporenpaden, die je onder een klif leiden en tot een open richel met uitzicht op de baai.Op het 2,1-mijl platform Loop Trail zie je een diverse habitat, een uitzicht tussen de bomen en een kleine waterval via een kort zijpad.

Lower Mill River Preserve

Ook met meerdere paden is Lower Mill River Preserve.De Fish Hook Trail is echt kort met 0,3 mijl maar matig moeilijk.De 1-mijl Overlook Trail-lus is ook matig moeilijk.

Nog een echt kort pad, de Carry Place Bridge Trail ligt slechts 0,15 mijl door gemengd bos en een populair toegangspunt voor kajakken op de winterhaven.Het langste pad in dit domein is de 1,2 mijl ronde Pond Trail, die een oude stadsweg volgt door granieten ontsluitingen en spures.

Eleanor L. Campbell Preserve

Binnen het 32 hectare grote Eleanor L. Campbell Preserve is een pad van 0,5 mijl.Deze eenvoudige wandeling gaat door een gebied met een hoog biodiversiteit naar een schilderachtig over het hoofd en grindstrand aan zee op Polly's Cove.

Starboard Rock Sanctuary

Bestaande uit 18 hectare, starboard rock sanctuary heeft een wandelpad van 0,75 mijl van de parkeerplaats naar de Rock Summit.Wees voorzichtig tijdens het wandelen omdat er een kort, steile gedeelte is over mos en rotsen.

Marcuse Wetlands bewaart

De Marcuse Wetlands Preserve heeft een loopspoor van 0,6 mijl dat door het bos en een deel van het wetland slingert.Je kunt rusten en het schilderachtige uitzicht krijgen vanuit banken langs dit prachtige pad.

Whitmore Pond Sanctuary

In vergelijking met enkele van de andere beschermde landen op Vinalhaven Maine, is Whitmore Pond Sanctuary klein op 8 hectare.Maar het heeft ongeveer 1,1 mijl aan trail met uitzicht op Crockett Cove, Whitmore Pond, een waterval en verschillende natuurhabitats.

Perry Creek Conservation Area

Het conservatiegebied van Perry Creek bestaat uit twee conserven met 12 paden.Andrew W. Smith Preserve heeft vier paden van in totaal 2,75 mijl en ze passeren particulier land.De andere acht paden bevinden zich in North Perry Creek Preserve, met 150 hectare wetlands en bos.

Vraag onze volledige vakantiegids aan Mid-Coast Maine.Alle verbazingwekkende dingen om te doen in Mid-Coast Maine in één gratis gids.Koop de vakantiegids

Tour Vinalhaven & Penobscot Bay per boot

Hoewel wandelen leuk is, krijg je een heel ander beeld van Vinalhaven uit het water.U kunt kano's en kajaks huren om in uw eigen tempo te verkennen.

Of je zou een boottocht kunnen boeken.John Drury, biedt bijvoorbeeld sightseeing- en natuurtours door Penobscot Bay op zijn charterboot.Je zou zelfs Vinalhaven kunnen boekenboottochten in Rockland.

Maak foto's van vuurtorens

Vinalhaven Maine is de thuisbasis van drie vuurtorens die mooi zijn om te fotograferen.Je kunt naar Browns Head Light Station op de noordwestelijke hoek van het eiland rijden en rond het terrein lopen.De beste manier om Heron Neck Lighthouse en Saddleback Ledge Light te zien is echter van een boot.

Leer meer over de geschiedenis van Vinalhaven

DeVinalhaven Historical Societyis geopend van eind juni tot eind september om je te leren over de geschiedenis van het eiland.Gehuisvest in een kerk uit 1836, heeft het een uitgebreide verzameling genealogische records, foto's en andere artefacten.

21 dingen om te doen op Vinalhaven Maine + reistips (3)

Unieke winkelplekken op Vinalhaven Maine

Het verkennen van de natuur is misschien wel het meest populaire ding om te doen op Vinalhaven tijdens de zomermaanden, maar het is zeker leuk om de winkels ook te verkennen.Deze lijst bevat een aantal echt unieke plaatsen om te gaan winkelen:

 • Ga vissen-Deze winkel verkoopt unieke geschenken, klassiek speelgoed, grillige huishoudelijke artikelen, kleding, boeken, cent snoep, lokaal kunstwerk en nog veel meer.
 • Vinalhaven Candy Co.- Serviende snoep sinds 2012, deze snoepwinkel heeft bulk snoep, zelfgemaakte fudge en chocolaatjes, zachte serveerijs, schep ijs en meer.
 • Marston House Vinalhaven- Je kunt hier allerlei antiek krijgen - kleding, textiel, speelgoed, keramiek, huishoudelijke artikelen, kookgerei, tassen en meer.
 • De kast van het eiland- In deze winkel vindt u elektronica, kleding, hardware en geschenken.
 • Windhorse Arts- De eigenaar van deze winkel, Alison, is een genie bij de oven en verandert van glas in allerlei dingen, inclusief sieraden.

Heerlijke Vinalhaven -restaurants voor lunch en diner

Of je nu een pick-up, lunch of diner nodig hebt, je zult geen moeite hebben om ergens te eten op Vinalhaven.Dit zijn enkele restaurants die op ons opvallen:

 • Goede dingen koffiehuis-Samen met het serveren van Maine-gebrouwen koffie, heeft deze winkel zelfgemaakte gebakjes, ontbijtbroodjes en lunchopties.
 • Home Port Family Restaurant-Open seizoensgebonden, deze gezinsvriendelijke plek verandert dagelijks de lunch- en dinermenu's op basis van beschikbare ingrediënten-van gefrituurde Haddock tot geroosterd Turkije.
 • Greet eet- Lunch serveren, deze take -outstandaard heeft de beste kreeftbroodjes.Het menu omvat krabbroodjes, hamburgers en andere creatieve broodjes.
 • Pizzabak- Op Harbor Wharf dient dit gewricht een assortiment pizza's, pasta's en subs.
 • De zandbar- Voor lunch, diner of cocktails serveert deze plek pizza's, hamburgers en broodjes en zeevruchten.Er is zelfs een kindermenu.
 • MOETEN-Deze speakeasy-achtige plek is een intieme muzieklocatie met kleine borden en een volledige bar.

Hoe je naar het eiland Vinalhaven kunt komen

Aangezien Vinalhaven Maine zich op enkele kilometers van het vasteland in Penobscot Bay bevindt, kunt u er alleen komen met de veerboot of het vliegtuig.

Veerboten

DeMaine State Ferry ServiceTerminals bevinden zich in de haven van Rockland en de carvers van Vinalhaven.Twee veerboten-kapitein Charles Philbrook en kapitein E. Frank Thompson-maken de reis van 1 uur, 15 minuten meerdere keren per dag.Ze dragen passagiers, voertuigen, fietsen en vrachtwagens.

Vluchten

Als u ervoor kiest om te vliegenPenobscot Island AirBiedt charterdiensten aan Vinalhaven.U kunt vluchten regelen vanaf de regionale luchthaven van Knox County in Owl's Head to Mary Talbot Memorial Airfield, de privé -luchthaven van het eiland.

21 dingen om te doen op Vinalhaven Maine + reistips (4)

Waar te verblijven in de buurt van Vinalhaven Maine

Wanneer u van plan bent om Vinalhaven Maine te bezoeken, is de beste plek om te verblijven in het Rockland van Mid-Coast, want daar vindt u de veerbootterminal.Glen Cove Inn & Suitesligt op minder dan 10 minuten rijden van het veerbootdok.

Onze herberg is geopend van mei tot oktober, aanbieden36 comfortabele kamers.We hebben watUnieke voorzieningenOok-een 1,5-mijl traillus met uitzicht op de oceaan en huisdiervriendelijke functies.We dienen eenzelfgemaakt ontbijtook elke ochtend.Controleer onze beschikbaarheidvoor uw reisdata.

Als je het niet erg vindt om een rit van 15 minuten naar de veerbootterminal,The Country Innis onze het hele jaar door het hele jaar door inname in de stijl.We hebbenkamers, suites en huisjes, evenals eenluxe ontbijtEnLuxe voorzieningen.Zoek een kamervoor je volgende uitje.

Vraag onze volledige vakantiegids aan Mid-Coast Maine.Alle verbazingwekkende dingen om te doen in Mid-Coast Maine in één gratis gids.Koop de vakantiegids

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 20/01/2024

Views: 5249

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.