Australië's geïdentificeerde minerale bronnen 2021 (2024)

Australia's Identified Mineral Resources 2021 (1)

De sector van Australië is een wereldleider in het aanbod van kritieke en andere essentiële mineralen voor de wereld.Minerale exploratie, ontwikkeling en productie leveren een belangrijke bijdrage aan de rijkdom van Australië, waardoor de levensstandaard hier en over de hele wereld wordt verbeterd.

De nationale inventaris van Mineral Resources van Australië wordt vastgelegd in de jaarlijkse publicatie van Australië geïdentificeerde Mineral Resources (AIMR).Dit rapport is gebaseerd op meer dan 40 jaar gegevens om trends in reserveschattingen, schattingen van bronnen en mijnproductie te onthullen.

Het biedt een bewijsbasis om het overheidsbeleid te ondersteunen en draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van de minerale hulpbronnen van ons land, waardoor de Australiërs worden voorgesteld.

Van het stimuleren van onze huizen en industrie tot het ontwikkelen van nieuwe technologieën, de wereld heeft onze minerale hulpbronnen nodig.De 2021 -editie van AIMR bevestigt opnieuw dat Australië aan deze vraag kan voldoen.

In het meest testen van tijden bleek de mijnbouwsector van Australië een levenslijn te zijn voor de economie in 2020, met sterke minerale export met een waarde van $ 231 miljard en verhoogde reserves en middelen geregistreerd in het midden van de Covid-19-pandemie.

Enkele hoogtepunten uit de 2021 -editie van AIMR zijn onder meer:

  • De investeringen in minerale exploratie stegen met zes procent in 2020 tot $ 2,8 miljard, geleid door exploratie voor goud en ijzererts.
  • We blijven 's werelds nummer één producent van ijzererts, bauxiet, rutiel en lithium.
  • Wij zijn een van de top vijf wereldwijde producenten van 20 grondstoffen, die het voorgaande jaar van 15 grondstoffen toenemen - als gevolg van de veerkracht en behendigheid van de mijnbouwsector van Australië tijdens het eerste jaar van de pandemie.
  • We hebben wereldwijd de grootste bronnen voor goud, ijzererts, lood, nikkel, rutiel, uranium, zink en zirkoon en kunnen nu zilver aan onze lijst toevoegen.
  • Onze Potas Resources, een essentieel mineraal voor kunstmest dat door de landbouwindustrie werd gebruikt, bleven in 2020 groeien met de productie vanaf 2021, waardoor onze afhankelijkheid van import werd verminderd.

Met een groeiende middelenbasis, blijven onze wereldranglijst sterk voor belangrijke kritieke mineralen die onze moderne economie stimuleren.Wereldwijd heeft Australië de grootste geïdentificeerde economische middelen van zirkonium en titanium.We zijn tweede in de wereld voor kobalt, lithium, wolfraam en vanadium, op de voet gevolgd door niobium en zeldzame aardelementen, respectievelijk op de derde en vierde plaats.

De voortdurende groei in de inventaris van Australië zal naar verwachting volgen, voortkomend uit de pre-competitieve programma's van Geoscience Australia, zoals de $ 225 miljoen verkennen voor het toekomstige programma.Dit programma heeft en zal nieuwe pijpleidingen van middelen blijven identificeren die essentieel zijn voor het bouwen van de beveiligde minerale toeleveringsketens die Australië en zijn partners nu en in de toekomst nodig hebben.

De sterke mineralensector van Australië stelt onze natie in staat om onze wereldwijde partners te ondersteunen in deze tijd van Covid-19-herstel en geopolitieke onzekerheid.

Met een sterke exportvooruitzichten voor de middelen van Australië, blijft de mijnbouwsector de ruggengraat van een veerkrachtige Australische economie en bijdragen aan onze nationale veiligheid.

De sector kan blijven rekenen op de sterke steun van onze regering.

Australia's Identified Mineral Resources 2021 (2)

De Hon Keith Pitt MP
Minister van middelen en water

De rijke en gevarieerde mineralen van Australië heeft duizenden jaren ontdekkingsreizigers aangetrokken en vandaag lopen we in de voetsporen van Aboriginal en Torres Strait Islanders - de oorspronkelijke mappers en mijnwerkers van Australië.

In 2020 was Australië een top vijf wereldwijde producent voor 20 minerale grondstoffen, waaronder bauxiet, kobalt, goud, lithium, ijzererts, mineraalzanden, nikkel en zeldzame aardes, die de reputatie van zijn robuuste en wereldleidende mijnindustrie valideerden.Dit is een aanzienlijke toename van 15 grondstoffen het voorgaande jaar.Voor sommige grondstoffen kan de toegenomen bijdrage aan de wereldwijde levering worden toegeschreven aan de ontwikkeling van de lokale mijnen (bijvoorbeeld antimoonproductie uit Costerfield, Victoria), maar voor anderen weerspiegelt de stijging van de rangorde waarschijnlijk de relatieve sterkte van de mijnbouwsector van Australië in 2020 vergeleken met andere naties in 2020.

Tijdens deze periode waren de mijnbouwexport van Australië (exclusief petroleumproducten) $ 231 miljard waard1, de sector was goed voor 12% van het bruto binnenlands product2en had ongeveer 264.000 mensen in dienst3, met veel meer in dienst van gerelateerde industrieën.Ondanks de Covid-19-pandemie die leidde tot een reeks gezondheids- en bewegingsbeperkingen in heel Australië in 2020, steeg minerale exploratie met 6% op 2019 tot $ 2.809 miljoen met goud en ijzererts die voorop liepen.In 2020 organiseerde Australië inderdaad 's werelds grootste economische middelen van goud, ijzererts, lood, nikkel, rutiel, zilver, uranium, zink en zirkon.

Opmerkelijke trends in 2020

IJzererts bleef de leidinggevende minerale exportcompodity voor Australië in 2020, bestaande uit bijna 51%, of $ 117 miljard, van de totale minerale exportinkomsten van 867 MT aan export van ijzererts4.Australië is ook 's werelds grootste producent van ijzererts, biedt 38% van de wereldvoorziening en heeft het grootste deel van de wereldwijde middelen, goed voor 29% van de economische inventaris van de wereld.

Black Coal bleef ook een belangrijke bijdrage (19%) aan de minerale exportinkomsten van Australië, wat meer dan $ 43 miljard bijdroeg.Metallurgische steenkool, die essentieel is voor de staalproductie, vormde het bulk (62%; $ 26,7 miljard) kolenwinsten.

Goud was de meest gewilde grondstof in 2020 goed voor 46% van alle Australische minerale exploratie -uitgaven.In 2020 steeg de goudproductie tot een record van 328 ton, een stijging van 325 ton in 2019. In de afgelopen zes jaar heeft de hoge prijs van het edelmetaal geresulteerd in een nieuwe 'goudkoorts' met exploratie -uitgaven die een nieuw record bereiken van een nieuw record$ 1.316 miljoen in 20205.Naast recordprijzen en exploratie -uitgaven, heeft deze aanhoudende rente geleid tot de upgrade van grote tonnages gouden hulpbronnen in 2020 naar economische categorieën.Als gevolg hiervan is de nationale inventaris van Australië (11.101 t) 's werelds grootste, bestaande uit 20% van de wereldwijde economische middelen.Gold was goed voor 11% van de Australische minerale en metaalexportinkomsten in 2020 met een exportwaarde van meer dan $ 25 miljard.

Industrieactiviteit verhoogde de Australische bronnen van Potas aanzienlijk, een essentieel mineraal voor kunstmest.Herstelbare, economisch levensvatbare middelen van potas waren 42,5 mT eind 2020, een stijging van 21% ten opzichte van 35 mt in 2019. Geoscience Australia's Salt Lake Study 20136Stimuleerde potasverkenning in Australië en de eerste commerciële binnenlandse productie, bereikt eind 2021, zal het vertrouwen op de invoer verminderen en de nationale voedselzekerheid versterken.

De kritieke mineralen van Australië7Sector groeit als reactie op de toenemende wereldwijde behoefte aan een veilige levering van deze vitale en strategische elementen.Grondstoffen zoals lithium, kobalt, vanadium, grafiet en zeldzame aardes zijn essentieel voor de wereldwijde energietransitie naar koolstofarme technologieën zoals wind-, zonne- en energieopslagbatterijen.In 2020 behield Australië zijn positie als 's werelds beste lithiumproducent (49%) en was ook een top vijf producent voor antimoon (1%), kobalt (4%), ilmeniet (9%), magnesiet (3%), mangaan, mangaan, mangaanErts (12%), zeldzame aardes (8%), rutiel (26%), tantalum (4%) en zirkoon (21%).

De industrie heeft gereageerd op de toegenomen vraag naar kritische mineralen met extra exploratie- en hulpbronnendefinitie, wat leidt tot significante toename van economische voorraden voor veel kritische mineralen, zoals kobalt (een stijging van 7%), vanadium (23%), antimoon (24%),Tungsten (43%) en platinagroepelementen (185%).

In de toekomst is Australië goed geplaatst om een reeks kritieke mineralen te leveren met 's werelds grootste geïdentificeerde economische middelen van rutiel en zirkoon en de tweede grootste kobalt, ilmeniet, lithium, wolfraam en vanadium.Australië is zeer prospect voor extra kritische minerale kansen en vlaggenschipprogramma's zoals zoalsOnderzoek naar de toekomst8, geleid door Geoscience Australia, ondersteunen de industrie om nieuwe ontdekkingen te vinden die zullen helpen de pijplijn van projecten te waarborgen die nodig zijn om aan de wereldvraag te voldoen.

Over deze publicatie

Geoscience Australia en zijn voorgangers hebben sinds 1975 de jaarlijkse beoordeling van de minerale middelen van Australië opgesteld. Zo kan deze publicatie - de geïdentificeerde minerale bronnen (AIMR) van Australië - putten uit meer dan 40 jaar gegevens om trends in reserveschattingen, schattingen van reserve -schattingen enMijnproductie over een reeks periodes.Deze beoordeling biedt ook nuttige langetermijnindicatoren voor potentiële levensduur van hulpbronnen en toekomstige leveringscapaciteiten, ook voor veel van de kritieke mineralen die zijn vermeld inAustralië's 2022 Critical Minerals Strategy9.AIMR is ontworpen om de besluitvorming van het overheidsbeleid te ondersteunen, de planning van het minerale sectorprogramma's mogelijk te maken en bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de minerale middelen van Australië.

AIMR presenteert de ertsreserves van Australië bij operationele mijnen (tabel 1) en alle deposito's (tabel 2), ook schattingen op langere termijn van de geïdentificeerde minerale hulpbronnen van de natie (tabel 3) en veranderingen in schattingen van middelen van het voorgaande jaar (tabel 4).Het is ook interessant om de ranglijst van Australië op te merken als een wereldwijde bron van mineralen (tabel 5), omdat veel landen afhankelijk zijn van betrouwbaar aanbod uit Australië voor hun eigen economieën.

De schattingen in AIMR 2021 van de ertsreserves en minerale middelen van Australië zijn op 31 december 2020, wat de status van de nationale inventaris weerspiegelt na bijna een jaar van impact van de Covid-19-pandemie.De gegevens in deze en toekomstige rapporten zullen daarom de overheid en industrie in de toekomst informeren bij het beoordelen van de korte en lange termijneffecten van deze gezondheids- en economische noodsituatie op de mijnbouwsector van Australië.

De gegevens in de National Minerals Inventory zijn voornamelijk afkomstig van gepubliceerde bedrijfsrapporten, maar bevatten enkele vertrouwelijke en historische gegevens.De categorie van het hoogste geologisch en economisch vertrouwen in de nationale inventaris is economisch aangetoonde middelen (EDR) die in wezen de Code COMITGES (JORC) Codecategorieën combineert met bewezen en waarschijnlijke ertsreserves en de meeste gemeten en aangegeven minerale hulpbronnen.

Mijnproductiecijfers zijn afkomstig van het kantoor van de hoofdeconoom bij het ministerie van industrie, wetenschap, energie en middelen, publicaties van de overheid en bedrijfsrapporten.Wereldranglijsten van de minerale bronnen van Australië zijn voornamelijk berekend met behulp van informatie die is gepubliceerd door de United States Geological Survey (USGS).

1Office of the Chief Economist (Department of Industry, Science, Energy and Resources), Resources and Energy Quarterly, december 2021, Historical Spreadsheets.

2Australian Bureau of Statistics, Australische nationale rekeningen, nationale inkomsten, uitgaven en product.Kat.Nr. 5206.0.Figuur berekend met behulp van de export van mijnbouw (exclusief petroleumproducten) van $ 231 miljard en bruto binnenlands product, huidige prijzen, tabel 1 ($ 1.969 miljard).

3Australian Bureau of Statistics, Arbeiders, Australië, gedetailleerd.Kat.Nr. 6291.0.55.001.Tabel 4.

4Zie voetnoot 1.

5Australian Bureau of Statistics, Quarterly Statistics, Mineral and Petroleum Exploration Australia maart 2021.

6Mernagh, T.P., Bastrakov, E.N., Clarke, J.D.A., De Caritat, P., Engels, P.M., Howard, F.J.F., Jaireth, S., Magee, J.W., McPherson, A.A., Roach, I.C., Schroder, I.F., Thomas, M. MoS, MoS, M.., Wilford, J.R. 2013.Een overzicht van Australische zoutmeren en beoordeling van hun potentieel voor strategische middelen.Record 2013/039.Geoscience Australia, Canberra.

7Een kritisch mineraal is een metaal, gas of mineraal dat essentieel is voor het functioneren van moderne technologieën, economieën of nationale veiligheid en er is een risico op verstoring van zijn toeleveringsketens.

8 Onderzoek naar de toekomst

9Australische regering,Australië's 2022 Critical Minerals Strategy, Canberra.

Australië's geïdentificeerde minerale bronnen 2021 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5811

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.