Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (2023)

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (1)

Voorbij het paradijsis eenDood in het paradijsspin-off serie rond DI Humphrey Goodman, met in de hoofdrol Kris Marshall en Sally Bretton.

Het is de eerste keer datDood in het paradijsheeft een spin-offshow gekregen en het is een enorme hit geweest voor de BBC, met een tweede serie en een kerstspecial die nu onderweg is! De serie heeft genoten van positieve recensies,inclusief onze vijf-review.

Dus de achtergrond vanVoorbij het paradijsis datKris Marshallwas enorm populair tijdens zijn tijd inDood in het paradijsals de onhandige maar briljante Humphrey.

Het personage is voor het laatst gezien inDood in het paradijsliefde vinden met Martha, gespeeld doorNiet uitgaansterSally Bretton.

Spreken voor de lancering vanVoorbij het paradijsKris zei: "Ik had de beste tijd om Humphrey te spelen in Guadeloupe en hoewel ik heel blij was dat hij zijn happy end kreeg met Martha, wilde ik altijd weten wat er daarna gebeurde.

"Dus het is een genot om zijn gekreukte jas weer aan te trekken en te zien hoe het leven voor hem in het VK is verlopen. Werken met Sally is een droom, en ik kan niet wachten om het verhaal van Humphrey en Martha voort te zetten en een paar problemen op te lossen. schijnbaar onmogelijke mysteries onderweg."

Bij het opzetten van de serie zegt Kris: "We zien dat Humphrey en Martha net zijn verhuisd van Londen naar Devon in het zuidwesten van Engeland en proberen hun weg te vinden in hun nieuwe leven. Nadat ze bij zijn schoonmoeder zijn ingetrokken, is daar zijn bepaalde uitdagingen.

"Waar hij ook gaat, hij laat een soort mini-vloedgolf van waanzin achter zich en hij laat die vloedgolf door het dorp Shipton Abbott kabbelen."

Hier is alles wat we wetenVoorbij het paradijs...

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (2)

De releasedatum van Beyond Paradise

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (3)

Voorbij het paradijsseizoen 1 is nu uitgezonden op de BBC. Maar je kunt alle afleveringen inhalen op BBC iPlayer.

In de VSVoorbij het paradijsis beschikbaar om te bekijken op BritBox.

Beyond Paradise — is er een trailer?

Ja, de trailer ziet rechercheur Humphrey Goodman op de eerste dag van zijn nieuwe baan, en het lijkt er niet op dat de lokale bevolking hem hartelijk zal verwelkomen!

Je kunt de volledige trailer hieronder bekijken...

(Video) BEYOND PARADISE (BBC ONE) TRAILER

Wat is de plot van de spin-off Death in Paradise?

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (4)

Nou, Martha verliet Saint Marie en liet Humphrey er kapot van achter. Maar Humphrey keerde toen terug naar Londen en verklaarde dat hij zou verhuizen om bij haar te zijn. En dat bleek het einde van het verhaal te zijn.

Echter, binnenVoorbij het paradijswe vinden het paar samenwonend in Devon. Martha is nu zijn verloofde en Humphrey hoopt op een rustiger leven. Hij heeft een nieuwe DI-baan, maar verrassing verrassing zijn nieuwe woonplaats heeft een zeer hoog aantal moorden!

De BBC plaagt het complot en zegt: "Er wacht ons een nieuw avontuur als we ze zien aankomen in Shipton Abbott, Martha's geboorteplaats nabij de prachtige kust van Devonshire, nadat ze Londen hebben verlaten. Terwijl ze aan hun nieuwe leven beginnen, wordt het paar snel bij de diep als Martha haar droom nastreeft om haar eigen restaurant te runnen en Humphrey bij de lokale politie gaat.

Humphrey maakt snel indruk op het ietwat eclectische team; DS Esther Williams (Zahra Ahmadi), PC Kelby Hartford (Dylan Llewellyn) en Margo Martins (Felicity Montagu). team getuige van een geheel nieuwe benadering van politiewerk...

"Elke week wordt het team geconfronteerd met een nieuwe misdaad met een unieke puzzel als kern. Het niet zo slaperige stadje Shipton Abbott zal worden opgeschrikt door een hele familie die spoorloos verdwijnt, een vrouw die beweert te zijn aangevallen door een verdachte uit de zeventiende eeuw, de diefstal van een zeer gewaardeerd schilderij, een bizar gevonden lichaam in een graancirkel en een seriële brandstichter met een schijnbare afkeer van lokale bedrijven."

Kris voegt eraan toe dat er minder doden zullen vallen dan inDood in het paradijs. "Terwijl binnenDood in het paradijshet ging altijd over de dood in het paradijs, inVoorbij het paradijs, we hebben niet zoveel doden.

"We hebben meer ontvoeringen, geritsel van schapen, kunstdiefstallen, spookachtige verschijningen... Het is geweldig omdat het veel van dezelfde gevoelens en processen opnieuw oproept, en de structuur van de show lijkt erg op elkaar, maar het is een compleet andere show, dus het is fris. Het is brilliant!"

Wat gebeurt er in aflevering één van Beyond Paradise? [Let op: de samenvattingen bevatten spoilers]

We ontmoeten Humphrey weer en hij zit duidelijk vast in een boom! Esther, zijn nieuwe politiepartner is niet onder de indruk en vindt haar nieuwe baas eigenlijk een beetje gek. Ze is woedend als hij aandringt op het onderzoeken van wat een open en gesloten zaak lijkt te zijn.

Voor Esther was het slachtoffer duidelijk gewoon van een ladder gevallen, want ze was duidelijk alleen thuis. Er zijn camerabeelden die bevestigen dat er niemand in de buurt was. Humphrey merkt echter dat het slachtoffer ontroerd is en concludeert dat iemand haar van de ladder heeft geduwd. Humphrey heeft natuurlijk gelijk! Ondertussen zoekt Martha een locatie om haar café op te zetten. Het blijkt dat Humphrey en Martha graag een baby willen. Aan het einde van de aflevering krijgen ze echter vreselijk nieuws.

Wat gebeurt er in aflevering twee van Beyond Paradise?

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (5)

Humphrey is verbijsterd als een heel gezin halverwege een maaltijd verdwijnt. Ondertussen heeft het team ook te maken met een aanrijding en een reeks autodiefstallen. Martha en Humphrey hebben moeite om goed met elkaar te praten terwijl hun hoop op een gezin slinkt. Martha stort zich op het opzetten van haar nieuwe café en Humphrey is nogal verrast als haar oude vlam opduikt en een junior partner wordt in Martha's bedrijf. Humphrey legt uiteindelijk een onmisbare schakel in de zaak van de vermiste familie. Hij doet ook een verrassende investering...

Wat gebeurt er in aflevering drie?

In aflevering drie staat de vredige gemeenschap van Shipton Abbott op zijn kop wanneer het geliefde schilderij de Solo Mare verdwijnt bij een schijnbaar onmogelijke overval terwijl er plannen worden gemaakt om het op een tentoonstelling te laten verschijnen. De diefstal is nog verwarrender, aangezien het kunstwerk op dat moment onder toezicht stond van PC Kelby Hartford. Kelby voelt zich verantwoordelijk en Humphrey haalt alles uit de kast om het onschatbare stuk terug te krijgen. Ondertussen gaan Humphrey en Archie uit voor een heel onhandig biertje. Humphrey vertrouwt Archie niet. Zou Archie achter Martha aan kunnen?

Wat gebeurt er in aflevering vier

Aflevering vier ziet meldingen van vreemde lichten in de lucht boven North Farm, die wandelaars naar een nieuw verschenen graancirkel leiden waar ze het lichaam van een niet-geïdentificeerde man vinden. Humphrey doet er alles aan om samenzweringstheoretici te onderdrukken die speculeren op betrokkenheid van buitenaardse wezens terwijl hij de zaak methodisch voortzet. Ondertussen wordt Martha's restaurant beoordeeld door een invloedrijke voedselcriticus omdat ze een belangrijke IVF-afspraak mist en een belangrijke beslissing neemt over plannen om een ​​gezin te stichten...

Wat gebeurt er in aflevering vijf?

In aflevering vijf vindt een reeks brandstichtingen plaats, waarbij de brandstichter het woord "Pig" achterlaat op elk eigendom van het slachtoffer. Een van de slachtoffers is Archie, die per ongeluk toegeeft dat hij de brandstichter is van Humphrey! Het blijkt dat Archie eigenlijk toegeeft aan het kussen van Martha, waardoor Humphrey zich afvraagt ​​waarom ze het hem niet had verteld.

Martha doet veel onderzoek naar haar besluit dat ze geen gezin meer wil. Ze komt tot een enorm besluit en besluit dat ze niet bij Humphrey kan blijven, wetende dat hij een gezin wil. Martha geeft haar verlovingsring terug aan een verwoeste Humphrey.

Wat gebeurt er in aflevering zes?

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (6)

Er vindt een vreemde inbraak plaats in Shipton, waardoor Esther perplex staat. De manier waarop de misdaad is gepleegd, wijst duidelijk op een lokale inbreker, maar hij heeft een alibi. Terwijl de laarsafdrukken die ter plaatse zijn achtergelaten duidelijk wijzen op een andere potentiële inbreker, is het enige probleem dat ze opgesloten zat op het moment van de misdaad. Humphrey is ondertussen totaal ongeïnteresseerd in de zaak en zijn geest is volledig op Martha gericht. Uiteindelijk besluit Humphrey dat hij wat tijd nodig heeft en gaat hij naar Saint Marie.

De commissaris vindt hem bij de hut, waar Humphrey Harry de Hagedis heeft ingehaald. Humphrey vraagt ​​zich af hoe The Commissioner wist dat hij daar was en The Commissioner wijst naar Martha die naar Saint Marie is gevlogen. Humphrey en Martha kussen elkaar en worden herenigd. En Humphrey ontmoet zelfs Neville!

Beyond Paradise-cast

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (7)

Kris Marshall en Sally Bretton spelen de hoofdrollen. Ook in de cast zijn Zahra Ahmadi(De baai, de show van Tracey Ullman,EastEnders) alsds. Esther Williams,Dylan Llewellyn(Grote jongens, Derry-meiden) die PC Kelby Hartford en Felicity Montagu (Deze keer met Alan Partridge, Landscapers, Vanity Fair) kantoorondersteuning burger spelen,Margo Martins.

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (8)

(Video) Our Planet | High Seas | FULL EPISODE | Netflix

Waar is het gefilmd?

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (9)

Shipton Abbott, aan de kust van Devonshire, is eigenlijk geen echte plaats - de makers van de show hebben het verzonnen, net zoals ze deden met Saint Marie inDood in het paradijs. Looe in Cornwall was de belangrijkste plaats waar de show werd gefilmd, met andere locaties, waaronder de Tamar Valley en Bere Ferrers & Weir Quay.

Beyond Paradise speelt een gastrol

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (10)

Een groot aantal gaststerren zullen optredenVoorbij het paradijs.Law & Order VK's Jamie Bamber speelt "een gezicht uit Martha's verleden dat eruitziet alsof hij hier is om te blijven."

De andere aangekondigde gaststerren zijn:Phil Daniels(Rock & Chips),Jade Harrison(De onbekende),Monsterrat Lombard(Zeldzame Beent), Chris Jenks(Seksuele voorlichting),Yasmine Akram(Slechte zusters),Rufus Jones(Thuis), Davoed Ghadami (EastEnders), Samantha Spiro(Babs), en Mersh (De dood van Stalin),David Riet(Avontuur), Ella Kenion(Het Groene Groene Gras),John Macneill(Zijn donkere materialenJay JacobsHolby Stad), John Hollingworth(1917),Ingrid Olivier(Het gedoe), Jersey Peter(Broadchurch), Edward Rowe(Enys mannen), Kerry Howard(Hij haar),Pooky Quesnel(Ralph & Katie), Alan Williams(Tsjernobyl), Nina Singh (Het Lazarus project),Annette Badland(Bergerac),Hannah Traylen(Kookpunt), Ruth Madoc (hi-de-hi) en Lily Frazer(Lodhod).

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (11)

Wanneer was Humphrey Goodman de hoofddetective in Death in Paradise?

Kris Marshall maakte zijn debuut als Humphrey Goodman inDownload dood in het paradijs seizoen 3in de afleveringDood van een rechercheur, wat een bijzonder trieste aflevering was voor fans. En hij verliet de show tijdens seizoen 6 toen hij naar Londen ging om bij Martha te zijn. Ardal O'Hanlon nam het vervolgens over als hoofddetective.

Zullen er andere Death in Paradise-personages opduiken in Beyond Paradise?

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (12)

Ja,Dood in het paradijskarakters zijn ook binnenVoorbij het paradijs. In de eerste serie finale maken DI Neville Parker, Marlon, Catherine, The Commissioner en Naomi allemaal een gastoptreden wanneer Humphrey terugkeert naar Saint Marie.

De serie is zo'n succes gewordenVoorbij het Paradijs seizoen 2 downloadenis nu onderweg.

Ontvang de What to Watch-nieuwsbrief

De laatste updates, recensies en onmisbare series om te bekijken en meer!

Beyond Paradise: cast, samenvattingen van afleveringen, trailer en meer (13)

(Video) Our Planet | Coastal Seas | FULL EPISODE | Netflix

David Hollingsworth

David is de What To Watch-editor en heeft meer dan 20 jaar ervaring in televisiejournalistiek. Momenteel schrijft hij over het laatste televisie- en filmnieuws voor What To Watch.

Voordat hij voor What To Watch werkte, bracht David vele jaren door voor het tijdschrift TV Times, waar hij enkele van de beroemdste televisiesterren interviewde, waaronder Hollywood-acteur Kiefer Sutherland, zanger Lionel Richie en natuurlegende Sir David Attenborough.

David begon als schrijver voor TV Times voordat hij plaatsvervangend hoofdredacteur en vervolgens hoofdredacteur werd. Tijdens zijn tijd bij TV Times hielp David ook bij het organiseren van de jaarlijkse TV Times Awards. David is een enormeDood in het paradijsfan, hoewel hij er nog steeds niet in is geslaagd een zaak op te lossen voor de detective van de show! Hij houdt ook van James Bond en denkt controversieel dat Timothy Dalton een uitstekende 007 was.

Behalve kijken naar en schrijven over televisie, houdt David van cricket spelen, naar de bioscoop gaan, proberen zijn tennis te verbeteren en achter zijn kinderen aan rennen!

Meer over tv-programma's

Het einde van het zesde gebod uitgelegdArcher seizoen 14: releasedatum, cast en alles wat we weten over de animatieserie

Laatste

Ride with Norman Reedus seizoen 6: releasedatum, gasten, trailer en alles wat we weten
Zie meer laatste ►

Meest populair
The Walking Dead: The Ones Who Live — cast, eerste blik en alles wat we weten

DoorSarabeth Pollock

Fysiek seizoen 3: releasedatum, trailer, cast en alles wat we weten over de Rose Byrne-serie

DoorMichaël Balderston

Saw X: releasedatum, plot, cast en alles wat we weten over het horrorvervolg

DoorLucy Buglass

Your Christmas Or Mine 2: cast, plot, eerste looks en alles over het feestelijke vervolg

DoorNicolaas kanon

Hoe de PGA Tour 2023 te bekijken: livestream de 3M Open en meer online

DoorTom Bedford

Hoe de IndyCar Series 2023 te bekijken: stream de racecompetitie online

DoorTom Bedford

Hoe de Olympische Spelen van 2024 online te bekijken: stream de Olympische Spelen van Parijs

DoorTom Bedford

Formule E online bekijken: hier kun je de volgende ePrix live streamen

DoorTom Bedford

Hoe The Ashes 2023 online te bekijken: livestream de cricket Test-serie

DoorTom Bedford

Gen V: releasedatum, trailer, cast en alles wat we weten over de spin-off van The Boys

DoorMichaël Balderston

Mr Loverman: cast, plot en alles wat je moet weten

DoorNicolaas kanon

(Video) Our Planet | Jungles | FULL EPISODE | Netflix

FAQs

Waar speelt de serie Beyond Paradise zich af? ›

Beyond Paradise volgt DI Humphrey Goodman (Kris Marshall, die in 2017 in Death in Paradise deze rol voor het eerst speelde) die net vanuit Londen naar het fictieve stadje Shipton Abbott is verhuisd met Martha (Sally Bretton).

Hoeveel afleveringen van Beyond Paradise? ›

2023 | 6 afleveringen

Nadat hij het paradijs heeft verlaten en op zoek is naar een rustiger leven, heeft Humphrey een baan als rechercheur aangenomen in de geboorteplaats van zijn verloofde Martha.

Welk eiland speelt Death in Paradise? ›

Death in Paradise is een luchtige misdaad serie over een typisch Engelse Inspecteur die geplaatst (of moeten we zeggen misplaatst?) wordt op het Caribische eiland Saint-Marie. De intussen 6-delige Britse serie speelt zich in werkelijkheid af op het Franse eiland Guadeloupe.

Wat is het laatste seizoen van Death in Paradise? ›

Het laatste bij ons bekende seizoen van Death in Paradise (Seizoen 14) dateert van 2025.

Hoeveel seizoenen zijn er van Beyond Paradise? ›

Beyond Paradise - Seizoen 2 (2024)

Hoeveel seizoenen zijn er van 7th heaven? ›

De serie telt tot nu toe elf seizoenen. Een overzicht van alle afleveringen is hieronder te vinden.

Waar is Death in Paradise te zien? ›

Kijk de volledige afleveringen van Death in Paradise | Disney+

Hoeveel seizoenen Beyond Paradise? ›

Het laatste bij ons bekende seizoen van Beyond Paradise (Seizoen 2) dateert van 2024.

Hoeveel series zijn er van Death in Paradise? ›

Seizoen 11 (2022)

Waar wordt Death in Paradise uitgezonden? ›

Death in Paradise (serie) wordt uitgezonden op BBC First.

Videos

1. The Little Mermaid | Official Trailer
(Walt Disney Studios)
2. Barbie | Main Trailer
(Warner Bros. Pictures)
3. Black Mirror: Season 6 | Official Trailer | Netflix
(Netflix)
4. The Pilgrim's Progress (2019) | Full Movie | John Rhys-Davies | Ben Price | Kristyn Getty
(Vision Video)
5. Our Planet | From Deserts to Grasslands | FULL EPISODE | Netflix
(Netflix)
6. Our Planet | Fresh Water | FULL EPISODE | Netflix
(Netflix)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated: 15/10/2023

Views: 6493

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.