Complete waterleidingreparatiegids voor eigenaren van onroerend goed (2024)

Als huiseigenaar of vastgoedeigenaar kunt u te maken krijgen met het repareren van uw waterleiding. Dit is meestal te wijten aan een lek in uw hoofdwaterleiding. U zult ongetwijfeld veel vragen hebben over het oplossen van uw waterleidinglek. Uw eerste aanwervingsbeslissing omvat waarschijnlijk de beslissing om de lijn volledig te vervangen of alleen een waterleidingreparatie uit te voeren. Het nemen van de juiste aanwervingsbeslissing heeft veel te maken met het verzamelen van informatie. Wat volgt zal u voorzien van waardevolle informatie en zal waarschijnlijk alle antwoorden beantwoorden.Dit artikel legt de basis voor u om een ​​verstandige en deskundige aanwervingsbeslissing te nemen. Als u nog meer vragen heeft over het repareren van de waterleiding, neem dan contact met ons opstuur ons een e-mailaanvraag.

Een korte lijst met 4 essentiële dingen die je moet weten

Het eerste dat u moet doen voordat u naar de onderstaande lijst gaat, is natuurlijk om ervoor te zorgen dat u inderdaad een lek heeft in uw waterleiding. Het is altijd aan te raden om een ​​lek in de waterleiding te laten controleren door een erkende loodgieter en door contact op te nemen met uw lokale DEP. In NYC wordt dat gedaan door 311 te bellen. U kunt ook deBalkan lektestgidsom zelf een eerste lektest te doen. Waterlekken kunnen moeilijk en verwarrend zijn om te diagnosticeren, neem nooit iets als vanzelfsprekend aan.

  1. Weten hoe u kunt bepalen van welk materiaal uw bestaande waterleiding is gemaakt, is een eerste belangrijke stap.
  2. Inzicht in de lokale sanitaire voorschriften (welke materialen mogen worden gerepareerd of moeten worden vervangen).
  3. De leeftijd van uw waterlijn.
  4. Kostenverschillen tussen een waterleidingreparatie of een volledige vervanging.

Alle bovenstaande informatie is belangrijk om te weten. Natuurlijk moet u overleggen met een erkend waterhoofdaannemer, maar de volgende informatie is ook een goede leidraad. Het zou u ook moeten helpen de zaken in een verstandige volgorde te plaatsen, zodat u een juiste aanwervingsbeslissing kunt nemen. In tegenstelling tot wat u misschien denkt, vereisen de meeste waterleidinglekken geen reactieve en onmiddellijke reactie. Integendeel, de meeste lekken kunnen een periode van 24 uur of langer in beslag nemen voordat u een goed geïnformeerde aanwervingsbeslissing kunt nemen.

De 3 sleutels tot wanneer een waterleiding moet worden gerepareerd

U denkt misschien dat een waterleidingreparatie op elk moment en op elke leiding kan worden uitgevoerd. Dat is eigenlijk verre van de waarheid. In NYC zijn er bijvoorbeeld strikte richtlijnen voor wat voor soort lijnen gerepareerd kunnen worden. Er zijn ook andere factoren die helpen om uw aanwervingsbeslissing de meest intelligente te maken. Wat volgt zijn de 3 belangrijkste initiële vragen om antwoorden op te krijgen:

1. Welke waterleidingmaterialen mogen legaal worden gerepareerd?

In NYC is het strikt tegen de loodgietercode om te proberen een loden waterleiding of een gegalvaniseerde leiding te repareren. Het zou ook een slechte loodgieterspraktijk zijn en naar alle waarschijnlijkheid een reparatie van korte duur. Misschien nog belangrijker is dat loden waterleidingen een ernstig gezondheidsrisico vormen voor u en uw gezin.Lees voor meer informatie over de gevaren van loodlijnenLood Water Service Lijnengeschreven door de National Conference of State Legislatures.Als u een waterleidingreparatie uitvoert en deze mislukt, heeft u uw geld volledig verspild. Dus, hoe kunt u zien of uw waterleiding loden of gegalvaniseerde buis is?

Testen voor een loden waterleiding

Loden waterleidingen zijn dof zilver van kleur. Als je ze met een muntje schraapt, ziet het er glanzend zilver uit. Lood is ook een heel zacht metaal, het is gemakkelijk om er een indruk op te maken of het te buigen. Ten slotte, op het punt waar een loden waterleiding aansluit op messing of koper, zal er een ovaalvormige veegverbinding zijn. De veegverbinding bevindt zich meestal net voor uw hoofdregelklep in uw kelder.

Complete waterleidingreparatiegids voor eigenaren van onroerend goed (1)

Testen om te zien of een waterleiding een gegalvaniseerde buis is

Aangezien gegalvaniseerde waterleidingen de neiging hebben te corroderen, is vaak alleen een visuele inspectie nodig om te zien of uw waterleiding gegalvaniseerd is. Maar schijn kan bedriegen. In veel gevallen is de pijp geverfd, bedekt met vuil of verkleurd. Een zekere manier om te weten of uw waterlijn gegalvaniseerd is, is door er een magneet op te plaatsen. Als de magneet aan de leiding blijft plakken, is uw leiding inderdaad gegalvaniseerd.

Van alle waterleidingmaterialen is gegalvaniseerd het enige materiaal dat magnetisch is. Waterleidingen van lood, koper en zelfs messing zijn niet magnetisch. Zoals eerder vermeld, is een reparatie van een waterleiding aan een gegalvaniseerde leiding niet toegestaan ​​in NYC.

2. Hoe oud is uw bestaande waterleiding?

Het is algemeen aanvaard dat (ongeacht het materiaal) waterleidingen ongeveer 50 jaar meegaan. Daarom is een belangrijke bepalende factor bij het al dan niet uitvoeren van een waterleidingreparatie of volledige vervanging het achterhalen van de leeftijd van uw leiding. Meteen, als uw lijn lood is, is deze meer dan 50 jaar oud. Zelfs als uw lijn K-koper is, kan deze behoorlijk oud zijn. Koperen waterslangen worden al meer dan 50 jaar als materiaal gebruikt. Dus als u een koperen lijn heeft, moeten er enkele stappen worden ondernomen om erachter te komen hoe oud deze is.

Een van de manieren om te weten hoe oud uw waterleiding is, is door te weten hoe oud uw woning is. Een tweede betrouwbare manier om de leeftijd van uw lijn te achterhalen, is door DEP-taprecords op te vragen. NYC DEP-waterrecords geven de leeftijd, grootte en locatie van uw lijn aan. De DEP-records geven ook de grootte van uw kraanaansluiting op de stadswaterleiding aan. Ten slotte geven DEP-records vaak aan of de lijn in het verleden ooit is gerepareerd of vervangen.

3. Vergelijk altijd de reparatiekosten van de waterleiding versus de vervangingskosten

Zelfs als je vastbesloten bent om iets te doen, neem dan een pauze. Vraag altijd een schriftelijke offerte voor zowel vervanging als reparatie. Het kostenverschil tussen een reparatie versus een vervanging moet een belangrijk punt zijn om te overwegen. Laat het gezond verstand de dag regeren, niet de jacht op de laagst mogelijke kostenoplossing.

Complete waterleidingreparatiegids voor eigenaren van onroerend goed (2)

Leer de stappen voor het uitvoeren van een waterleidingreparatie

Natuurlijk, afhankelijk van de locatie van de reparatie, zal de omvang van het werk variëren, evenals de kosten. Hoe dan ook, de chronologische gang van zaken gaat doorgaans als volgt:

  • Er wordt een DOT-vergunning aangevraagd of een Emergency DOT-vergunning wordt elektronisch beveiligd.
  • DEP-reparatievergunning is aangevraagd.
  • Voor het afsluiten van de kraanaansluiting van uw waterleiding op de stadswaterleiding wordt een graafwerk gemaakt.
  • Tenzij het lek in de buurt van de kraanaansluiting zit, wordt er een 2e graaf gemaakt om het lek te lokaliseren.
  • Herstelwerkzaamheden aan de waterleiding moeten worden uitgevoerd met goedgekeurde materialen. Dat betekent meestal K koperen waterslangen en loodvrije messing fittingen. Als er een klep nodig is, moet deze geschikt zijn en een klep met volledige opening.
  • Een waterleiding voor brandbeveiliging, of groter dan 2″, vereist een DEP-keuring.
  • Natte of ongeschikte grond die in de rijbaan is uitgegraven, moet worden afgevoerd. Schoon en droog opvulmateriaal moet worden aangevoerd voor een goede verdichting.
  • Alle uitgravingen moeten worden verdicht als ze worden gedempt.
  • Verstoorde afgewerkte oppervlakken worden meestal de volgende dag permanent hersteld (als het weer het toelaat).

Hoe lang duurt het werk van begin tot eind?

Het overgrote deel van de reparatiewerkzaamheden aan waterleidingen duurt slechts 1 dag om te starten en ook te voltooien. De uitzondering is als een DEP-inspectie vereist is, of als uw waterlijn groter is dan 2″. Een andere uitzondering op het werk van meer dan 1 dag is als de DOT een vergunning met werktijdbeperking afgeeft. Voor een ervaren waterhoofdaannemer zijn reparatiewerkzaamheden routine en volgen ze een vast protocol. Dit omvat het herstelproces voor verstoorde afgewerkte oppervlakken. Uw verstoorde rijbaan en cement is meestal de volgende dag hersteld.

De 5 variabelen van hoeveel een waterleidingreparatie kost

Begrijp eerst en vooral dat er altijd kostenvariabelen zijn als het gaat om reparatiewerkzaamheden aan waterleidingen. Dat gezegd hebbende, de typische prijsklasse voor een reparatie aan een lijn van 2″ of kleiner ligt tussen $ 2.800,00 en $ 3.800,00. Reparatiewerk in Manhattan (zoals alles in Manhattan) kost meer en wordt per geval geprijsd.

5 variabelen die van invloed zijn op de kosten van uw waterlijnreparatietaak:

  1. Als verkeersregeling nodig is vanwege een tweerichtingsstraat of een drukke rijbaan.
  2. Als uw rijbaan in de afgelopen 5 jaar opnieuw is geasfalteerd door DOT.
  3. Een nieuwe tapaansluiting draagt ​​bij aan de honoraria en arbeidskosten.
  4. DEP-veldinspecties, indien nodig, kunnen de kosten verhogen.
  5. Als er graafwerkzaamheden onder een boom moeten plaatsvinden, zijn een Parkeervergunning en een boomkweker vereist.

Uw NYC Water Main & House Rioleringsexpert

Balkan Sewer And Water Main Service is NYC's grootste riool- en waterleidingreparatiebedrijf. Het werd opgericht in 1952, is al meer dan 68 jaar ononderbroken in gebruik en heeft meer dan 70.000 New Yorkers bediend. Koppel onze betrouwbaarheid en ervaring aan een uniform prijsbeleid, en het maakt Balkan tot “The Team You Trust” voor elk riool- of waterleidingwerk.

Als u een lek in de waterleiding heeft,Neem contact op met Balkanvoor een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek. Deskundig advies en service zijn 7 dagen per week beschikbaar, ook buiten kantooruren. Al onze bezoeken ter plaatse zijn inclusief deskundig advies, zonder verplichting tot inhuren, en we zullen binnen 4 uur of minder arriveren. Onze inzet voor uw tevredenheid is bedrijfsbreed en strekt zich uit over twee generaties.

Complete waterleidingreparatiegids voor eigenaren van onroerend goed (3)
Complete waterleidingreparatiegids voor eigenaren van onroerend goed (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6202

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.