De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (2023)

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (1)

Maine biedt een aantal prachtige plekken om te wonen, maar deze staat aan de oostkust ligt ook vlakbij de Canadese grens. De noordelijke plaatsing stelt de bewoners in de rij voor vreselijke winterstormen.

Er zijn andere kwesties om te overwegen. In sommige steden stijgen de misdaadcijfers en zijn er armoedetoestanden in overvloed. Als u een verhuizing naar Maine overweegt, moet u zich bewust zijn van de gebieden waar het leven misschien niet gemakkelijk of veilig is.

We hebben ook rekening gehouden met de werkloosheidscijfers, het mediane inkomen, de waarde van het huis en de kwaliteit van het openbaar onderwijs in onze criteria. Hier zijn de 20 slechtste steden inMainedat u misschien uw lijst met vestigingsplaatsen wilt afvinken. Het zijn de minst ideale plekken om een ​​gezin te stichten.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (2)

Inhoudsopgave show

20.Portland, Maine

Volgens alleen in uw staat, Portland is de meest dichtbevolkte stad in de staat Maine. Als je niet van drukte houdt, zul je hier niet gelukkig zijn. Hoewel de geweldscriminaliteit de afgelopen jaren met 7 procent is gedaald, is het aantal gepleegde vermogensdelicten constant gebleven.

Het feit dat het op de tiende plaats staatgevaarlijke stadin Maine is genoeg om het te plaatsen als de 20e slechtste plek om te wonen. We beginnen onze lijst met de slechtste plekken om te wonen met Portland, omdat het niet goed is om te leven met de angst dat je wordt beroofd of dat je eigendom wordt vernietigd terwijl je niet thuis bent.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (3)

19.Sanford, Maine

Sanford is een stad in York County. De bewoners daar hebben het tegenovergestelde probleem van hun buren in Portland. Analisten hebben de criminaliteitscijfers van de stad de afgelopen jaren beoordeeld.

Volgens statistieken van de FBI zijn vermogensdelicten niet echt gedaald, maar ook niet gestegen. Het is het gewelddadige misdaadcijfer dat zorgen baart. Het aantal is met 25 procent gestegen. Het is één ding om je spullen te laten stelen, maar een verhoogd risico om het slachtoffer te worden van een geweldsmisdrijf baart nog grotere zorgen. Je kunt dingen vervangen, maar in veel gevallen is fysieke schade blijvend.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (4)

18. Waterville, Maine

Hoewel Waterville de afgelopen 2 jaar een daling van 10 procent in hun gewelddadige misdaadcijfers heeft gezien, is het nieuws over de stad niet allemaal goed. Het aantal meldingen van vermogensdelicten is enorm gestegen.

Het aantal van deze misdaden neemt gestaag toe en is met meer dan 20 procent toegenomen. Elk jaar stijgt uw kans om slachtoffer te worden van een vermogensdelict. Er zijn veel veiligere steden om je te vestigen en je thuis te maken in Maine.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (5)

17.Bangor, Maine

Bangor is een grotere stad in Mainedat veel voorzieningen biedt. Er is altijd iets leuks te doen, maar er zijn andere overwegingen om daar te wonen. Diefstal is een voortdurende zorg geweest voor inwoners van Bangor.

De cijfers over vermogenscriminaliteit, inclusief diefstal, zijn aan het stijgen. Ze zijn met tien procent gestegen. Zoals het er nu uitziet, hebben inwoners van de stad een kans van één op 24 om het slachtoffer te worden van diefstal of andere vermogensdelicten en het is tien procent erger dan twee jaar geleden.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (6)

16. Kastanjebruin, Maine

Only in Your State vermeldt Auburn ook als een van de gevaarlijkste steden in Maine. Positief is dat wetshandhavers melden dat de gewelddadige misdaadcijfers de afgelopen twee jaar met maar liefst 34 procent zijn gedaald. Het echt slechte nieuws is dat vermogensdelicten zo sterk zijn gestegen dat uw kans om het slachtoffer te worden van diefstal één op eenentwintig is.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (7)

15.Washburn, Maine

RoadSnacks vermeldt Washburnals hun keuze voor de 10e slechtste plek om te wonen in hun verzameling van de slechtste kleine steden in de staat Maine. We zetten het als nummer 15 op onze lijst. Het is een kleine gemeenschap van slechts 1.065.

Er zijn weinig voorzieningen en het is een saaie plek om te wonen. De gemiddelde woningwaarde is schokkend laag met $ 81.700. Het werkloosheidspercentage is 9 procent. Het is een moeilijke plek om werk te vinden en de huizen zijn niet erg hoog gewaardeerd. Nu de economie in Washburn er zo slecht aan toe is, zijn er veel betere keuzes als je op zoek bent naar een plek om je te vestigen.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (8)

14. Kalksteen, Maine

Kalksteen heeft een bevolking van 1.426 inwoners. Deze kleine stad heeft een werkloosheidspercentage van 6,9 procent, waarmee het de 24e plaats is in de staat voor werkzoekenden. De meest verontrustende statistiek voor dit kleine stadje is dat de huizenprijzen zijn gedaald. Met een gemiddelde huiswaarde van slechts $ 71.800, is dit de 6e slechtste in heel Maine. Dit kleine stadje biedt ook niet veel op het gebied van banen of entertainment.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (9)

13. Howland, Maine

Howland is een ander klein stadje in Maine dat u misschien niet aantrekkelijk vindt om uw nieuwe huis te maken. De bevolking is slechts 1.106 en de voorzieningen zijn bijna nul. Er zijn geen activiteiten voor jongeren in dit gebied, dus het wordt snel saai.

Om de problemen van het leven daar nog groter te maken, is het werkloosheidspercentage maar liefst 7,9 procent en is de mediane woningwaarde slechts $ 87.900. Howland heeft een nieuw gezin in zijn gemeenschap niet veel te bieden.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (10)

12. Fairfield, Maine

Fairfield is drie keer zo groot als Howland met een bevolking van 3.152 inwoners. Hoewel het geen bloeiende metropool is, zijn er nog een paar recreatieve en amusementsmogelijkheden, maar niet veel. Als u van plan bent om naar het gebied te verhuizen, wilt u zich misschien vestigen in een nabijgelegen plaats met betere kansen op werk.

Het werkloosheidspercentage is 10,2 procent. Meer dan een op de tien in de stad heeft geen baan, waardoor de armoede toeneemt. De gemiddelde huiswaarde is ook niet zo geweldig met $ 87.600. Fairfield is geen voorbeeld van leven in een kleine stad op zijn best.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (11)

11. Anson, Maine

Anson is een zeer kleine stad met slechts 1.057 inwoners. De statistieken voor Anson waren verontrustend. Hoewel we niet eens in de misdaadcijfers voor de kleine gemeenschap kwamen, was het genoeg dat de mediane woningwaarde de op vier na slechtste is met $ 67.500.

Wat nog tragischer is aan Anson, is dat het werkloosheidspercentage met 24,6 procent het slechtst is van alle steden in de staat Maine. Bijna een kwart van de bevolking zit zonder werk.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (12)

10. Skowhegan, Maine

Volgens Zippia, Skowhegan is een stad die niet goed is voor alleenstaande vrouwen. De schokkende statistieken laten zien dat vrouwen die werken voor de kost gemiddeld slechts 0,63 cent verdienen voor elke dollar die een man in de stad verdient.

Slechts 49,7 procent van het managementpersoneel is vrouw. Het wordt erger. Het percentage onverzekerde alleenstaande vrouwen is 5,7 procent en het armoedecijfer is 18,1 procent. Dit is geen mooi plaatje voor alleenstaande vrouwen die in Skowhegan wonen.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (13)

9. Biddeford, Maine

Zippia meldt ook dat Biddeford nog erger is voor alleenstaande vrouwen. 6,4 procent is onverzekerd en het armoedecijfer is 18,1 procent. Hoewel uit het gemiddelde inkomen blijkt dat vrouwen $ 0,82 per dollar verdienen, verdient een man slechts 41,2 procent van het managementpersoneel bestaat uit vrouwen.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (14)

8. Orono, Maine

Orono is een andere plek waar alleenstaande vrouwen wel eens over willen nadenken. Hoewel het onverzekerde tarief met slechts 4,2 procent lager is, is het winstpotentieel voor vrouwen laag. Voor elke dollar die een man verdient, verdienen vrouwen $ 0,74.

Het aantal vrouwen in het kaderpersoneel in dit gebied is ook verontrustend. Slechts 31,2 procent van de managers is vrouw. De slechtste en meest verontrustende statistiek voor Orono is het aantal alleenstaande vrouwen in armoede. Het is 41,6 procent.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (15)

7. Lewiston, Maine

Lewiston biedt een soortgelijk scenario voor alleenstaande vrouwen als Orono, maar een paar statistieken zijn anders. De inkomsten van 0,74 cent per dollar zijn hetzelfde, en ongeveer 36 procent van het managementpersoneel is vrouw.

Hoewel het percentage alleenstaande vrouwen in armoede met 21,2 procent lager is, zijn er veel meer vrouwen die onverzekerd zijn. 9,4 procent van de alleenstaande dames in Lewiston heeft geen ziektekostenverzekering.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (16)

6. Bath, Maine

Zippia beëindigt hun lijst met de ergstesteden in Maine voor alleenstaande vrouwenmet bad. Vrouwen verdienen gemiddeld $ 0,66 per dollar in vergelijking met mannen. Het aantal vrouwen in het management bedraagt ​​44,6 procent. 15,4 procent bevindt zich op de armoedegrens en 6,8 van de alleenstaande vrouwen in Bath is niet verzekerd.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (17)

5. Gardiner, Maine

Volgens RoadsnacksGardiner heeft 5.667 inwoners. Verschillende redenen zorgen ervoor dat dit een van de slechtste steden in Maine is om zich te vestigen. Het werkloosheidspercentage is 5,2 procent, het mediane gezinsinkomen is $ 48.212 per jaar en het armoedecijfer is met 22,6 procent het hoogste in de staat.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (18)

4. Rockland, Maine

Rockland is een kleinere stad met 7.132 inwoners. Het armoedecijfer in deze stad is het 10e hoogste met 17,4 procent, maar het werkloosheidspercentage is 6,6 procent, waarmee het het op twee na hoogste is. Het gemiddelde gezinsinkomen is slechts $ 41.308 per jaar. Dit maakt het moeilijk om vooruit te komen als je in Rockland woont. Er zijn betere vestigingsplaatsen.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (19)

3. Calais, Maine

Calais is de thuisbasis van 2.998 inwoners. Deze kleine gemeenschap heeft het 6e hoogste armoedecijfer met 20,3 procent. Het werkloosheidspercentage is 5 procent, wat niet het ergste is, maar het is niet geweldig. Wat ons er echt toe heeft gebracht om het te rangschikken als de op twee na slechtste plek om te wonen in de staat, zijn de lage gezinsinkomensgemiddelden. Het is de laagste in Maine met slechts $ 31.078 per jaar.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (20)

2. Presque-eiland, Maine

Presque Isle is een klein stadje in Maine met 9.162 inwoners. De stad heeft een werkloosheidscijfer van 4,4 procent en een armoedecijfer van 22 procent. Er wonen meer arme mensen op Presque Isle dan in Calais. Het gemiddelde gezinsinkomen is slechts $ 37.401, waarmee het het op één na laagste is, na Calais, maar meer mensen leven hier onder de armoedegrens.

De 20 slechtste plekken om te wonen in Maine (21)

1.Augusta, Maine

Augusta is een middelgrote stad met 18.635 inwoners. De gemiddelde huiswaarde is $ 142.100, waarmee het de 7e slechtste is, maar het is beter dan de meeste anderen op onze lijst. Het werkloosheidspercentage van 6,2 procent is hoog, maar dat is niet het ergste van het leven in Augusta.

Deze stad staat vermeld als de op een na gevaarlijkste stad in de hele staat Maine. De kans om slachtoffer te worden van een misdrijf is groot. Voor degenen die Augusta hun thuis noemen, is er een kans van één op dertig om binnen de stadsgrenzen te worden beroofd.

Lokale wetshandhavers worden overspoeld met meldingen van gestolen kreeftenvallen, sneeuwscooters, wapens, mobiele telefoons en meer. Er zijn een paar andere redenen waarom we Augusta hebben genoemd als de slechtste plek om te wonen in Maine.

De salarissen van de mensen die in Augusta wonen en werken zijn laag. Het gemiddelde jaarinkomen is slechts $ 40.340 per jaar. Bovendien hebben we vernomen dat de overheidsfinanciering voor de openbare scholen van Augusta de laagste in de staat is.

Als je de tijd neemt om de feiten te analyseren, hoewel er plaatsen zijn met hogere criminaliteitscijfers, hebben een paar plaatsen slechtere jaarlijkse inkomensgemiddelden en zijn de woningwaarden in sommige gebieden slechter, maar als je al deze negatieve statistieken over Augusta combineert, maken ze het een tamelijk onwenselijke plek om te wonen. Het is zeker geen plek waar je schoolgaande kinderen wilt opvoeden en er zijn veel betere opties.

U kunt ook lezen:

 • De 20 slechtste plekken om te wonen in New York
 • De 20 slechtste plekken om te wonen in Kentucky
 • De 20 slechtste plekken om te wonen in Oregon
 • De 20 slechtste plekken om te wonen in Mississippi
 • De 20 slechtste plekken om te wonen in Louisiana

FAQs

Welke Amerikaanse staat is het mooist? ›

Wat is de mooiste Staat van Amerika? Uiteraard zijn de meningen hierover verdeeld. Maar toch kan je er wel van uit gaan dat Californië, Utah en Arizona voor de meeste mensen de top 3 van mooiste Amerikaanse Staten bekleden. Dat is vooral te danken aan de hoge concentratie en grote verscheidenheid aan nationale parken.

Wat is er te zien in Maine? ›

De beste attracties in Maine
 1. Marginal Way. 5.418. Historische wandelgebieden. ...
 2. Cadillac Mountain. 3.686. Bergen. ...
 3. Portland Head Light. 2.404. Vuurtorens. ...
 4. Mount Desert Island. 2.955. Eilanden. ...
 5. Coastal Maine Botanical Gardens. 1.998. Natuur- & wildlifegebieden • Tuinen. ...
 6. Acadia National Park. 2.282. ...
 7. Ogunquit Beach. 2.235. ...
 8. Mount Battie. 1.818.

Waar wonen de meeste Nederlanders in Amerika? ›

Vandaag de dag leven de meeste Nederlandse Amerikanen in de staten Michigan, Californië, Montana, Minnesota, New York, Wisconsin, Idaho, Utah, Iowa, Ohio, West Virginia en Pennsylvania.

Wat zijn de armste staten van Amerika? ›

Mississippi is de armste staat van Amerika. Hoge werkloosheid, slechte huisvesting.

Waar heen te gaan? ›

Inhoud
 • Zaanse Schans.
 • Kinderdijk.
 • Bollenvelden.
 • Amsterdam.
 • De Waddeneilanden.
 • Utrecht.
 • Giethoorn.
 • De Veluwe.

Wat moet ik zien? ›

Dé bucketlist voor Nederland: wat je in eigen land gedaan moet...
 1. De meeste bucketlists bevatten droomreizen van vooral verre bestemmingen. ...
 2. Nationaal Park de Hoge Veluwe. ...
 3. Amsterdam - het Rijksmuseum. ...
 4. Bezoek de molens van Kinderdijk. ...
 5. Dagje Efteling. ...
 6. Varen in Giethoorn. ...
 7. Kanoën in de Biesbosch. ...
 8. Sfeervol Breda.
Nov 8, 2021

Wat is de populairste staat van Amerika? ›

Amerika heeft 50 staten (plus het District of Columbia) die jaarlijks miljoenen toeristen ontvangen. De meest populaire staten zijn onder andere Californië, Florida, Nevada en New York. Dat betekent dat er ook staten zijn die onderaan het lijstje bungelen, die dus de minste toeristen ontvangen.

Welke Amerikaanse staat lijkt het meest op Nederland? ›

Lastige vraag qua uiterlijk lijken bepaalde omgevingen in de staat Massachusetts best wel op Nederland. De staten zelf hebben behoorlijk wat autonomie met een eigen senaat en "house of representatives".

Welke staat in Amerika lijkt op Nederland? ›

Antwoorden (1) De oppervlakte van Nederland is 41.543 km². De Amerikaanse staat Maryland komt daar het dichtst bij in de buurt: 32.131 km². Een staat die even groot is is niet te vinden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated: 25/10/2023

Views: 5587

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.