Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (2023)

Door Jourdan Silva

Bijgewerkt

De cast van Fairy Tail bestaat uit allerlei unieke en interessante personages.Hier is alles wat u moet weten over de hoofdcast.

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (1)

Een van de grootste fantasie/actie -anime om de schermen van fans te sieren isSprookje, de leuke, opwindende en spannende serie die een groep magie-zwaaiende tovenaars volgt op met elkaar verweven reizen van persoonlijke groei.Er zijn veelBinge-waardige verhaalbogenen avonturen die de belangrijksteSprookjePersonages gaan door, die elk hun relaties, vaardigheden en sterke punten ontwikkelen.

VERWANT:Meest krachtige vrouwelijke personages in Shonen Anime, gerangschikt

Hoewel de belangrijkste bemanning en antagonisten wild geavanceerde tovenaars en magiërs zijn in eenmagisch, fictief universum, het zijn nog steeds relateerbare mensen waar kijkers echt contact mee kunnen maken en genieten van kijken.Om meer te weten te komen over het heldere, levendige en liefdevolleSprookjePersonages in hun unieke wereld van magie, het ontdekken van hun leeftijd, hoogten en verjaardagen zijn de beste plek om te beginnen.

Bijgewerkt op 26 oktober 2021 door Jourdan Silva:De spannende avonturenreeks Fairy Tail blijft populariteitskaarten, zelfs jaren nadat de 300+ aflevering anime ten einde liep.Als de volgende manga in de franchise, Fairy Tail: 100 Year Quest, brengt nieuwe delen uit, fans keren terug naar de anime om hun favoriete scènes en afleveringen steeds opnieuw te zien.De belangrijkste sprookjesachtige personages zijn leuk om over te leren, dus hier is een bijgewerkte grafiek voor jou om alle sprookjesachtige personages, verjaardagen en hoogten op een fantastische nieuwe manier te leren.

13 Fairy Tail Character Chart

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (2)
(Video) Fairy Tail Age Comparison

Deze hilarische, high-stakes, geliefde anime heeft een breed selectie van personages met diepe achtergrondverhalen, fantastische groei en ontzagwekkende magische vaardigheden.DeSprookjeHoofdpersonen variëren in leeftijd, stijl en uiterlijk.Sommige zijn super schattig 6-jarigen, terwijl anderen stoere, ervaren zwaardzwomen zijn.Hieronder staan de hoofdcast en hun officiële leeftijd, verjaardag en lengte.De onderstaande leeftijden zijn gebaseerd op hun eerste optreden in deJaar X784.

Karakter naam

Leeftijd

Verjaardag

Hoogte

Doen alsof

18-19 (400+ chronologisch)

16 januari x765 (7 juli, x300)

5 '7 "

Lucy HeartFilia

17

1 juli x767

5 '5 "

Vrolijk

6

20 juni, x778

1 '8 "

Grijze volledige bustes

18

13 februari, x766

5 '11 "

Erza Scarlet

19

7 april, x765

5 '9 "

Wendy Marvell

12 (400+ chronologisch)

27 februari, x777 (~ x300)

4'11 "

Carla

6

21 juni x778

1 '8 "

Jellal Fernandes

18-20 ***

~ X765*

6'0 "

Zeref

400+

19 juli, x300

5 '6 "

Mavis Vermillion

100-102 ***

Als oppervlak*

5'2 "

Juvia Lockser

17

7 juli x767

5 '5 "

Acnologia

400+

~ X300*

62 '**

*Werkelijke geboortedatum niet vastgesteld.

** Acnologia's Dragon Form

*** Voorspelde leeftijd

12 Doen alsof

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (3)
 • Leeftijd:18-19
 • Hoogte:5y7 "(1,7 m)
 • Verjaardag:16 januari x765 (of 7 juli, x300)

HoewelDeze vurige en dwaze tovenaaris technisch gezien honderden jaren oud, zijn werkelijke leeftijd is van een oudere tiener.Zijn smetteloze talent en vaardigheden overtroffen veel van de andere personages in de serie, hoewel zijn volwassen vaardigheden niet altijd perfect in overeenstemming zijn met zijn zorgeloze en overdreven ambitieuze gedrag.

Natsu is er een vanSprookjesmeest herkende karakters.Hij houdt ervan om te vechten en geeft er de voorkeur aan om geweld te gebruiken om elk probleem op te lossen waarmee hij wordt geconfronteerd - ondanks zijn sterrenteken, kanker, die meestal gevoeliger en emotioneel zijn.Zijn temperament en karakter maken hem een favoriet bij fans, met zoveel van de meest intense momenten van de serie die om hem heen draaien.

11 Lucy HeartFilia

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (4)
 • Leeftijd:17
 • Hoogte:Moon "(1. Aglass)
 • Verjaardag:1 juli x767

Lucy is niet veel korter dan haar roze harige fee-staartgenoot.Aan het begin van de anime is Lucy een gepassioneerde en intelligente tiener met grote dromen en nog groter potentieel.

De springkussen is leuk en opgewonden, in tegenstelling tot de meeste met het kankersterrenteken.Natuurlijk is er geen bewijs dat de dierenriemtekens en astrologie bestaan in de wereld vanSprookje,Maar Lucy vertegenwoordigt dit waterteken nauwkeurig.Ze is stoer, emotioneel, wilskrachtig, vriendelijk en is ongelooflijk loyaal aan haar vrienden en haar doelen.

10 Vrolijk

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (5)
(Video) Fairy Tail | Happy Birth (ENG SUB)
 • Leeftijd:6
 • Hoogte:1'8 "(0,51 m)
 • Verjaardag:20 juni, x778

Deze happy-go-lucky partner van Natsu, Happy is een lieve 6-jarige leeftijd, waardoor hij een van de jongste van de cast van de serie is.Hij weegt heel weinig, blijkt erg wendbaar te zijn en is in staat om te vliegen en zeer snel te bewegen op slechts 20 kg of 44 lb.

VERWANT:De meest verwachte anime van het zomerse seizoen 2021, gerangschikt

De meest prominente functies van Happy zijn zijn heldere witte vleugels en kleine gestalte.Dit overschrijden werd nauwkeurig genoemd, een positief, vrolijk en vrolijk lid van de groep.Hij is een goede vriend en een sterke aanwinst voor Team Natsu.

9 Grijze volledige bustes

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (6)
 • Leeftijd:18
 • Hoogte:5-11 (1)
 • Verjaardag:13 februari, x766

Nog een tiener hoofdpersonage vanDe succesvolle anime -sprookstaartis grijs fullbuster, de zwartharige magiër die constant concurreert met Natsu.Hun competitieve aard motiveren elkaar om sterker te worden, en ze geven echt diep voor elkaar.

Gray is een berekende, getalenteerde en gepassioneerde Waterman, die wordt weerspiegeld in zijn relaxte, loyale en kritische persoonlijkheid.Hij houdt ervan om een coole houding aan te trekken, maar kan in vlammen oplichten als iemand zijn vrienden pijn doet.

8 Erza Scarlet

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (7)
 • Leeftijd:19
 • Hoogte:PBUH "(1. Hem)
 • Verjaardag:7 april,X765

Deze indrukwekkende S-Klasse Swordswoman is de machtigste vrouwelijke tovenaar in het gilde en ze is nog niet eens 20.De vurige roodharige canoniek weegt veel minder dan ze zou moeten, ondanks haar sterke frame op een miezerige 108kg (49 kg).Om al haar pantser, wapens te kunnen dragen en de kracht te hebben die ze opschept, zou ze waarschijnlijk meer spieren moeten wegen.

Erza's talent, vaardigheden en overweldigde vaardigheden maken haar een van de coolste personages in de hele show.Volgens haar geboortedatum is ze een Ram en past ze bij haar vurige persoonlijkheid.

7 Wendy Marvell

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (8)
(Video) top 10 strongest characters in fairy tail according to google #fairytail #natsudragneel
 • Leeftijd:12 (400+ chronologisch)
 • Hoogte:4'11 "(1,5 m)
 • Verjaardag:27 februari, x777

Een andere tovenaar die technisch meer dan 400 jaar oud is, is Wendy biologisch alleen een preteen aan het begin van deSprookjetijdlijn.Ze is schattig en petite en past bij haar persoonlijkheid.

VERWANT:Slechtste komische hulppersonages in Shonen Anime

Wendy is een emotionele, voorzichtige en medelevende Vissen.Ze is erg verlegen, overdreven beleefd en onzeker over zichzelf, maar na verloop van tijd, en met de hulp van haar metgezellen, kan ze zich openstellen en haar ware potentieel ontdekken.Ze is heel eerlijk en open over hoe ze zich voelt, precies zoals haar zonneteken.

6 Carla

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (9)
 • Leeftijd:6
 • Hoogte:1'8 "(0,51 m)
 • Verjaardag:21 juni x778

Wendy's Exthaled Partner, Carla,is dezelfde leeftijdzo gelukkig en is zeer voordelig voor het team.Ze is net zo weinig en schattig als Natsu's buitenaardse metgezel, maar ze is veel streng, serieuzer en eenvoudiger dan haar Blauwe Love Interest -tegenhanger.

Carla is een heel belangrijk persoon voor Wendy, die altijd probeert haar zelfvertrouwen te stimuleren en haar uit haar schulp te breken.Het duo is twee erwten in een pod en zijn afhankelijk van elkaar om hun missie te voltooien.

5 Jellal Fernandes

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (10)
 • Leeftijd:18-20
 • Hoogte:Z 0 "(1)
 • Verjaardag:~ X765

Ezra's jeugdvriend en donkere magiër die misdaad sorcière stichtte, is een andere tiener met ongelooflijke kracht.Hij is een gereserveerde maar invloedrijke en intelligente kanker, die door zijn lastige leven veel persoonlijkheidsveranderingen heeft doorlopen.

Jellal wil boeten voor zijn eerdere slechte daden, dus blijft hij loyaal en trouw aan zijn teamgenoten en doet hij alles wat hij kan om gerechtigheid aan anderen te brengen.Hij wordt kalm, zorgzaam en vrolijker naarmate hij rijpt.

4 Zeref

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (11)
 • Leeftijd:400+
 • Hoogte:5 '6 "(1.68m)
 • Verjaardag:19 juli, x300

Zeref, ooit de slechtste magiër om ooit te bestaan, is een ander personage dat meer dan 400 jaar oud is.Hij had de zwarte kunst onder de knie en creëerde vele angstaanjagende demonen, die zoveel vernietiging veroorzaakten.

VERWANT:Voortdurende anime die je niet wist dat je al in de manga was afgemaakt

De krachtige magiër ging door vele karakterbogen en veranderingen van het hart, zijn een beetje emotioneel kwetsbaar en gemakkelijk overstuur - zoals individuen onder zijn kankersterrenteken vaak zijn.Zijn persoonlijkheid en loyaliteit veranderen gedurende de vele jaren van zijn leven, maar zijn relatie met Natsu blijft altijd belangrijk voor hem.

3 Mavis Vermillion

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (12)
 • Leeftijd:24
 • Hoogte:Bereikt "(1. vleermuis)
 • Verjaardag:Als een kom

De leeftijdssituatieMet Mavis is niet zo eenvoudig als de andere tekens.Haar lichaam werd fysiek bevroren op 13 -jarige leeftijd en zou nooit verder ouder worden, maar mentaal is ze 24 jaar oud.Om dingen verder te verwarren, werd ze technisch 113 jaar voorafgaand aan het begin van de serie geboren, maar bracht ze wat tijd door, niet in staat om ouder te worden.

Als een van de vele kankers in het sprookje, is ze zeer beschermend en zorgt ze voor haar gilde en is ze altijd enthousiast om haar collega's te onderwijzen en te begeleiden.Ze kan een beetje roekeloos en zorgeloos zijn, maar ook speels en luchthartig.Mavis is een motiverende en krachtige toevoeging aan haar gilde.

2 Juvia Lockser

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (13)
 • Leeftijd:17
 • Hoogte:Kh
 • Verjaardag:7 juli x767

Juvia is een geliefd personage in de serie, een krachtige magiër van het Fairy Tail Guild.Ze begint met een zeer gereserveerde en stoïcijnse houding, maar opent snel voor haar gilde, vooral voor Gray.

Ze is vrolijk en sterk en heeft een aantal vrij unieke en interessante eigenaardigheden.Juvia heeft veel geavanceerde vaardigheden en technieken en is bereid zichzelf op te offeren voor haar vrienden, waardoor ze een sterk vrouwelijk personage in de serie is.

1 Acnologia

Fairy Tail: de leeftijd, lengte en verjaardag van elke hoofdpersoon (14)
 • Leeftijd:400+
 • Hoogte:62 '(18,9 meter)
 • Verjaardag:~ X300

Je hebt dat niet verkeerd gelezen, dit slechte personage klokt op bijna 19 meter lang, sinds zijnlengte en gewichtkan verschuiven afhankelijk van zijn menselijke of drakenvorm.Acnologia is zeer intens, berekend en samengesteld.

Zijn drakenvorm is veel destructiever en gewelddadiger dan zijn menselijke vorm, die stoïcijner en serieuzer is.Hij heeft een ernstige woede jegens zowel mensen als draken, hoewel hij deel uitmaakt van beide soorten.Acnologia is een ongelooflijke antagonist in deze fantastische fantasieserie.

MEER:Slice of Life Anime om naar te kijken als je van Ijiranaide houdt, Nagatoro-san

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated: 20/09/2023

Views: 5389

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.