Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (2024)

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (1)

Wapenwetten in de Verenigde Staten kunnen behoorlijk ingewikkeld worden. Elke staat heeft niet alleen zijn eigen wetten die moeten worden nageleefd, maar ze hebben ook elk hun eigen regels voor het verkrijgen en verlengen van verborgen draagvergunningen.

Hoewel veel staten grondwettelijke draagwetten aannemen die bepalen dat inwoners geen vergunning nodig hebben om een ​​verborgen vuurwapen te dragen, zijn wij van mening dat het verkrijgen van de vergunning die in uw staat beschikbaar is op de lange termijn gunstig voor u zal zijn. Als u in een constitutionele carry-staat woont, moet u dat zeker doenbekijk ons ​​artikeluitleggen waarom je toch je rijbewijs moet halen.

We hebben een staatsgewijze gids samengesteld met alle vereisten die u kunt verwachten wanneer u een aanvraag indient om uw verborgen draaglicentie te verlengen. Het is belangrijk op te merken dat sommige staten individuele provincies toestaan ​​om hun eigen vereisten op te stellen, dus u moet altijd contact opnemen met de sheriffafdeling van uw provincie voor de meest actuele informatie.

Alabama

In juni 2021 ondertekende de gouverneur van Alabama, Kay Ivey, de Alabama Unified Concealed Carry Permit Act. Deze wet heeft de processen en prijzen van verborgen draagvergunningen in de staat Alabama herzien en gereguleerd.

Inwoners van de staat kunnen nu een licentie krijgen voor 1 jaar, 5 jaar of een levenslange licentie. Een levenslange licentie kost de aanvrager $ 300, terwijl de kortere licenties $ 25 kosten voor elk jaar dat de licentie geldig is.

Als een inwoner ervoor kiest om een ​​licentie van 1 of 5 jaar te verkrijgen, moet hij deze eenvoudig opnieuw aanvragen nadat de licentie is verlopen.

Alaska

Wanneer een inwoner van Alaska wordt goedgekeurd voor een verborgen draagvergunning, vervalt de vergunning vijf jaar na hun meest recente verjaardag. Als uw vergunning binnenkort afloopt, kunt u het beste op tijd beginnen met het verlengingsproces.

Verborgen carry-verlengingen kosten $ 25 indien gedaan 90 dagen voordat de vergunning verloopt.

Als een verlenging plaatsvindt tot 60 dagen na het verlopen van de vergunning, bedragen de kosten voor late verlenging $ 60.

Als een verlenging niet binnen 60 dagen na de vervaldatum is voltooid, moet u het aanvraagproces voor een nieuwe vergunning helemaal opnieuw doorlopen.

Arizona

Inwoners van Arizona kunnen 90 dagen voordat hun vergunning afloopt, beginnen met het vernieuwingsproces van de verborgen drager. Om hun vergunning te verlengen, moet een inwoner een verlengingsaanvraag indienen en de verlengingsvergoeding van $ 43 betalen.

Als de vergunninghouder geen staatsburger is van de Verenigde Staten van Amerika, moet hij ook een kopie overleggen van de voor- en achterkant van een federaal uitgegeven document dat de persoon machtigt om in de VS te zijn.

Als een verlengingsaanvraag niet binnen 60 dagen na de vervaldatum van de vergunning wordt ingediend, moeten bewoners opnieuw een nieuwe vergunning aanvragen.

Arkansas

Inwoners van Arkansas die het verlengingsproces van de verborgen draagvergunning willen ondergaan, moeten een verlengingsaanvraag indienen, een vergoeding van $ 52,50 betalen en een training volgen met een instructeur voor verborgen handvuurwapens.

Arkansas verborgen draagvergunningen zijn 5 jaar geldig. Als een verlenging wordt voltooid na de vervaldatum van de licentie, moeten aanvragers een te late vergoeding van $ 15 betalen. Als de verlenging van de vergunning niet binnen 6 maanden is voltooid, moet de aanvrager opnieuw een vergunning voor verborgen vervoer aanvragen.

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (2)

Californië

Niet alleen zijn verborgen draagvergunningen notoir moeilijk te verkrijgen in Californië, maar de staat heeft geen uniform systeem voor het verlengen van vergunningen.

Over het algemeen moeten verlengingsaanvragers bereid zijn om een ​​verlengingsaanvraag in te dienen, een verlengingsvergoeding in te dienen en een vuurwapentraining te volgen.

Vergoedingen en andere vereisten kunnen per provincie verschillen. Om de meest nauwkeurige beschikbare informatie te krijgen, moet u contact opnemen met de sheriffafdeling van uw provincie.

Colorado

Net als Californië heeft Colorado geen uniform systeem voor het verlengen van verborgen draagvergunningen. Alle CCW's in Colorado verlopen echter na 5 jaar.

Zoals de meeste staten, kunt u verwachten dat u de verlengingsaanvraag van uw provincie invult, een nominale vergoeding betaalt en een bewijs van vuurwapentraining overlegt.

Elke provincie kan andere vereisten hebben, dus zorg ervoor dat u de sheriffafdeling van uw provincie raadpleegt voor de meest nauwkeurige informatie.

Connecticut

Nadat je het langdurige proces voor het verkrijgen van een Connecticut State Pistol-licentie hebt doorlopen, heb je 5 jaar voordat je een verlengingsaanvraag moet invullen.

De autoriteit die de licentie afgeeft, moet u 90 dagen voordat uw licentie afloopt een bericht sturen over de verlenging. Na ontvangst kunt u uw verlengingsaanvraag opsturen of naar het dichtstbijzijnde hoofdkantoor van de Special Licensing and Firearms Unit (SLFU) brengen.

Wees bereid om een ​​bewijs van staatsburgerschap of legaal verblijf te overleggen, de verlengingskosten van $ 70 te betalen en een notariële of met een datum gestempelde foto van uzelf te verstrekken.

Delaware

Inwoners die hun Delaware-licentie voor het dragen van verborgen dodelijke wapens willen verlengen, moeten een heel eenvoudig vernieuwingsproces doorlopen.

Vul de verlengingsaanvraag van de staat in (zorg ervoor dat u ook een duplicaat inlevert), betaal de verlengingskosten van $ 65 en voeg 2 kleurenpasfoto's van uzelf toe die in de afgelopen zes maanden zijn gemaakt. Lever het dan in en wacht op antwoord van de uitgevende instantie.

Florida

Het vernieuwingsproces van de verborgen drager in Florida is heel eenvoudig. Ongeveer 90 dagen voordat uw licentie verloopt, ontvangt u een brief met het verlengingsformulier en de volledige instructies die u moet volgen.

Als u persoonlijk verlengt, brengt u uw niet-ondertekende aanvraag, een geldig identiteitsbewijs met foto en de vereiste verlengingskosten naar het regionale Florida Department of Agriculture and Consumer Services of de bevoegde lokale belastinginner.

De verlengingsvergoeding voor inwoners van Florida zou tussen $ 45 en $ 57 moeten liggen, afhankelijk van of uw lokale belastinginner vereist dat u een gemaksvergoeding betaalt.

Niet-ingezetenen moeten $ 87 betalen, inclusief een vergoeding van $ 42 voor de verwerking van vingerafdrukken.

Zorg ervoor dat u extra papierwerk meeneemt, zoals beschreven in de verlengingsbrief die u heeft ontvangen.

Georgië

Inwoners van Georgië die hun Weapons Carry License (WCL) willen verlengen, moeten hun aanvraagformulier invullen en ondertekenen voor een notaris. Uw aanvraag moet ook een kopie van uw huidige WCL en door de staat uitgegeven identiteitsbewijs bevatten.

Deze worden omgezet in de Probate Court van uw provincie naast de vergoeding van uw provincie. Elke provincie heeft een andere vergoeding, dus neem contact op met uw provincie om er zeker van te zijn dat u het juiste bedrag heeft.

Verschillende provincies kunnen ook van aanvragers verlangen dat ze een beëdigde verklaring ondertekenen en instemmen met een antecedentenonderzoek.

Hawaii

Het is erg moeilijk voor inwoners van Hawaii om een ​​Hawaii License to Carry te verkrijgen en de licentie moet jaarlijks worden verlengd. Noch de Hawaii Police Department, noch de Hawaiiaanse wetgevende instantie hebben informatie over licentieverlenging gepubliceerd, dus aanvragers moeten bereid zijn om het oorspronkelijke aanvraagproces te voltooien.

In Hawaï moet u een bewijs van "goed karakter" tonen en uw noodzaak om een ​​wapen te dragen rechtvaardigen. Ook moet u aantonen dat u veilig met een wapen kunt omgaan.

Als u op Big Island woont en denkt dat een vergunning om te vervoeren noodzakelijk is voor uw veiligheid en welzijn, neem dan contact op met de Hawaii Police Department voor volledige aanvraaginformatie.

Idaho

Inwoners van Idaho hoeven maar een paar stappen te volgen om hun vergunning voor verborgen wapens (CWP) te verlengen. Inwoners van Idaho kunnen hun CWP op elk moment verlengen binnen 90 dagen voordat de vergunning verloopt. Inwoners van Idaho hebben 90 dagen na de vervaldatum om hun licentie te verlengen voordat ze een te late vergoeding betalen.

De vergoeding voor verlenging varieert per provincie, maar de prijs ligt over het algemeen tussen $ 30 en $ 40.

Aanvragers moeten bereid zijn om hun huidige CWP en rijbewijs te tonen. Uw provincie kan ook eisen dat u een foto van uw rijbewijs laat maken door de politie

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (3)

Illinois

Inwoners van Illinois die hun Concealed Carry-licenties willen verlengen, moeten het aanvraagportaal van de Illinois State Police gebruiken. Het portaal bevat al het benodigde papierwerk dat aanvragers moeten invullen. De verlengingskosten in Illinois zijn nominaal $ 75 dollar, en elke licentie is 5 jaar geldig.

Indiana

Indiana is een van de weinige staten die geen vergoeding op staatsniveau oplegt voor het verkrijgen of verlengen van een vergunning voor een verborgen pistool. U moet echter een verlengingsaanvraag invullen, uw vingerafdrukken opnieuw indienen en de verwerking bij uw lokale wetshandhavingsinstantie doorlopen om uw licentie te verlengen. Plaatsen kunnen hun eigen kosten opleggen voor licentieverlenging, dus neem contact op met uw plaatselijke wetshandhavingsinstantie om erachter te komen hoeveel uw verlenging gaat kosten.

Iowa

Inwoners van Iowa die hun verborgen draagvergunning willen verlengen, moeten dit doen via de sheriffafdeling van hun provincie. U kunt uw vergunning 30 dagen voordat uw vergunning verloopt aanvragen. Als uw licentie verloopt, heeft u 30 dagen de tijd om uw verlenging te voltooien voordat u een nieuwe licentie moet betalen. De verlengingskosten bedragen $ 25 dollar.

Verlengingen moeten persoonlijk worden gedaan, dus bezoek de afdeling van uw plaatselijke sheriff vóór 16.30 uur. om uw verlengingsaanvraag te voltooien.

U hoeft ook geen bewijs van opleiding te overleggen zolang u uw licentie op of na 1 januari 2011 heeft behaald.

Kansas

Kansas heeft een zeer gestroomlijnd vernieuwingsproces voor hun verborgen draaglicentie. Licentiehouders dienen 90 dagen voordat hun licentie afloopt een brief te ontvangen met daarin een kennisgeving van verlenging, aanvraag en instructies.

Vul de aanvraag in, laat uw handtekening notariëren en stuur deze naar het kantoor van de procureur-generaal van Kansas in Topeka met een 2 × 2 kleurenfoto van de licentiehouder, een kopie van de Kansas-ID van de licentiehouder en een cheque van $ 25, betaalbaar gesteld aan de Kansas Procureur-generaal.

Uw aanvraag moet per aangetekende post worden verzonden of persoonlijk worden afgeleverd bij het kantoor van de AG in Topeka, Kansas.

Als uw licentie is verlopen, wordt er een toeslag van $ 15 in rekening gebracht. Als uw rijbewijs 6 maanden of langer is verlopen, kan het niet meer worden verlengd en moet u een aanvraag indienennieuwlicentie.

Kentucky

Inwoners van Kentucky die een CCDW-licentie hebben, ontvangen 120 dagen voordat hun licentie afloopt een bericht per post. Om uw licentie te verlengen, moet u de verlengingskennisgeving, een 3,5 × 4 kleurenfoto en een cheque van $ 40, betaald aan de Kentucky State Treasurer, meenemen naar de Sheriff's Department van uw County.

Zorg ervoor dat de foto die u indient geen zonnebril bevat of enig voorwerp dat uw gelaatstrekken kan verbergen.

Als uw licentie verloopt, heeft u zes maanden de tijd om uw licentie te verlengen voordat deze "permanent verlopen" wordt. Waarna je een aanvraag moet indienennieuwCCDW-licentie. Als u uw licentie binnen de periode van 6 maanden verlengt, moet u een te late vergoeding van $ 15 betalen.

Louisiana

Inwoners van Louisiana met een 5-jarige vergunning voor verborgen handvuurwapens moeten 120 dagen voordat hun vergunning afloopt een kennisgeving van verlenging ontvangen. Uw verlenging kan volledig online worden voltooid en is te vinden op de website van de Louisiana State Police.

Aanvragers moeten een fotokopie van hun rijbewijs of ID en eennieuwTraining certificaat. LSPD raadt inwoners aan hun aanvraag 90 dagen vóór de vervaldatum in te dienen. Als uw rijbewijs langer dan 60 dagen is verlopen, moet u een aanvraag indienennieuwe licentie.

De verlengingskosten voor een licentie van 5 jaar bedragen $ 125 dollar. Gezien de hoge kosten van een vergunning voor 5 jaar, zouden inwoners moeten overwegen om een ​​levenslange vergunning aan te vragen. De kosten zijn aanzienlijk hoger bij $ 500, maar u bespaart op de lange termijn geld.

Maine

Inwoners van Maine die hun vergunning voor het dragen van verborgen wapens willen verlengen, moeten de aanvraag invullen die wordt verstrekt door het Maine Department of Public Safety. U moet ook een nieuwe pasfoto van uzelf en een cheque van $ 20, betaalbaar aan de Treasurer, State of Maine, bijvoegen. Als uw rijbewijs langer dan 6 maanden is verlopen, moet u een aanvraag indienen voor eennieuwlicentie.

Maryland

Maryland Wear and Carry Permit (WCP) is een van de moeilijkere licenties om te verkrijgen. Als u voor het eerst een licentiehouder bent, vervalt uw eerste licentie aan het einde van uw geboortemaand 2 jaar nadat deze is afgegeven. Elke volgende verlenging is 3 jaar geldig.

Alle verlengingen moeten worden voltooid via het online licentieportaal van de Maryland State Police.

Vergeet niet dat uw verlengingsaanvraag dezelfde documentatie moet bevatten als uw oorspronkelijke aanvraag. U moet ook een vuurwapentraining volgen van een bevoegde instructeur binnen de 2 jaar voorafgaand aan uw verlengingsaanvraag.

De verlengingskosten in Maryland zijn $ 50.

Massachusetts

Om inwoners van Massachusetts hun vuurwapenvergunning te laten verlengen, moeten ze alle vereiste documenten en vergoedingen indienen bij hun lokale politiebureau.

Elke politieafdeling in de staat vereist dat de bewoner een aanvraagformulier en de aanvraagkosten van $ 100 indient.

Uw plaatselijke politiebureau kan u ook vragen om een ​​kopie van uw Massachusetts Firearm Safety Certificate, een kopie van uw identiteitsbewijs en een bewijs van verblijf in te dienen.

Uw lokale uitgevende instantie heeft mogelijk aanvullende documentatie nodig, dus neem zeker contact met hen op om de meest nauwkeurige informatie te verkrijgen.

Als je eenmaal bent goedgekeurd, heb je 6 jaar voordat je je licentie opnieuw moet verlengen.

Michigan

Inwoners van Michigan kunnen beginnen met het verlengen van hun verborgen draagvergunning tot 6 maanden voordat deze verloopt. Om uw licentie te verlengen, gaat u naar het kantoor van uw lokale County Clerk en betaalt u de verlengingskosten van $ 115.

Zorg ervoor dat u altijd uw kwitantie voor de verlengingsaanvraag bij uw verborgen draaglicentie bewaart. Als uw licentie verloopt, dient dit ontvangstbewijs als verlenging totdat uw nieuwe licentie is afgegeven of uw oorspronkelijke licentie wordt ingetrokken.

Michigan vereist wel dat je verklaart dat je een training hebt gevolgd en een uur live-fire-bereik hebt gehad binnen de 6 maanden voorafgaand aan het aanvragen van je licentieverlenging. Michigan verborgen draagvergunningen vervallen op de verjaardag van de vergunninghouder vier jaar na afgifte.

Minnesota

De eerste stap die Minnesotans moeten nemen om hun vergunning te verlengen, is het volgen van een geautoriseerde pistooltraining. Deze cursussen zijn vereist voor elke verlenging en kunnen tot 1 jaar voorafgaand aan de aanvraagdatum worden voltooid.

U moet ook persoonlijk uw aanvraag, een fotokopie van uw identiteitsbewijs en een verlengingsvergoeding afleveren bij de sheriffafdeling van uw district.

De vergoeding die door elke provincie wordt opgelegd, varieert, maar het maximum dat elke provincie in rekening kan brengen voor verlengingen is $ 75 dollar. Er wordt een vergoeding van $ 10 in rekening gebracht als u binnen de eerste 30 dagen na de vervaldatum een ​​verlenging aanvraagt. Na de 31e vervaldatum moet u een aanvraag indienen voor eennieuwtoestaan ​​te dragen.

Missouri

Het vernieuwingsproces in Missouri is niet uniform in alle provincies. Elke provincie kan andere vereisten en vergoedingen hebben dan andere provincies in de staat.

Sommige provincies vragen u alleen om uw huidige identiteitsbewijs, verborgen draaglicentie en verlengingskosten. Anderen zullen van u eisen dat u een bewijs van aanvullende training overlegt en dat uw vingerafdrukken opnieuw worden afgenomen.

Neem contact op met uw plaatselijke sheriffafdeling voor meer informatie over welke documentatie vereist is voor verlenging in uw eigen land.

Montana

Montana heeft geen uniform beleid voor het verlengen van verborgen draagvergunningen. De vereisten van elke provincie kunnen verschillen, dus inwoners moeten contact opnemen met de sheriffafdeling van hun provincie om de meest nauwkeurige beschikbare informatie te krijgen.

Over het algemeen moet u een ingevulde aanvraag indienen, een fotokopie van uw identiteitsbewijs en de huidige vergunning voor verborgen wapens, en de juiste vergoeding.

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (4)

Nebraska

Nebraskans hebben een heel eenvoudig verborgen draagvernieuwingsproces om door te gaan. De volledige aanvraag kan online of in gedrukte vorm worden voltooid tot 4 maanden voordat de licentie verloopt.

Voltooi de aanvraag en laat uw handtekening notarieel bekrachtigen, geef een identiteitsbewijs en een kopie van uw huidige vergunning voor verborgen handvuurwapens en betaal de vergoeding van $ 50 ($ 54,50 voor online aanvragen).

Als uw vergunning verloopt, moet u voldoen aan alle eisen voor eennieuwlicentie, inclusief het verstrekken van vingerafdrukken en een bewijs van geautoriseerde training.

Nevada

Nevada CCW-vernieuwingsvereisten worden gereguleerd onder Nevada Administrative Code 202.030, maar bepaalde details worden overgelaten aan het oordeel van de Sheriff's Department die de aanvraag beoordeelt.

U moet een aanvraag indienen met een notariële handtekening, een aanvraagkosten, een bewijs dat u een geautoriseerde training hebt gevolgd en uw huidige identiteitsbewijs.

Het bedrag van de vergoeding en de duur van de vereiste trainingslessen worden overgelaten aan het oordeel van de County Sheriff's Department. Kijk op de website van uw provincie voor de meest nauwkeurige informatie voor uw regio.

New Hampshire

Inwoners van New Hampshire moeten contact opnemen met hun lokale sheriffafdeling voor meer informatie over het verlengen van hun pistool- en revolverlicentie.

New Jersey

New Jersey maakt geen onderscheid tussen initiële licentieaanvragen en verlengingen. U moet 3 exemplaren invullen van de "State of New Jersey Application For Permit to Carry A Handgun." Alle kopieën moeten notarieel worden bekrachtigd. Aanvragers moeten bij hun aanvraag 4 pasfoto's indienen. U moet een rechtvaardiging geven voor het feit dat u een verborgen wapen nodig heeft. U moet ook slagen voor een antecedentenonderzoek van de geestelijke gezondheid en bewijzen dat u gekwalificeerd bent om een ​​pistool te bezitten. De verlengingskosten bedragen $ 50.

New Mexico

Inwoners van New Mexico die hun Concealed Carry-licentie willen verlengen, moeten het verlengingsformulier invullen, de vergoeding van $ 75 indienen en een certificaat overleggen van voltooiing voor de opfriscursus vuurwapentraining van 4 uur.

Vergeet niet dat u de opfriscursus van 2 uur moet voltooien nadat uw licentie is verlengd.

Als uw licentie langer dan 60 dagen is verlopen, wordt deze beschouwd als permanent verlopen. U moet dan een aanvraag indienennieuwlicentie.

New York

De wet van New York vereist niet dat vergunninghouders hun licentie verlengen. In die zin verlopen ze technisch nooit en krijgt u geen nieuwe vergunning. New York vereist echter wel dat vergunninghouders hun vergunning elke 5 jaar opnieuw certificeren. U kunt uw hercertificeringsaanvraag indienen op de New York SAFE Act-website.

Als u vragen heeft over hercertificering, neem dan contact op met uw County Sheriff's Department voor exacte instructies

Noord Carolina

Elke provincie in North Carolina verschilt in de manier waarop verborgen carry-verlengingen worden afgehandeld. Aangezien de vergoedingen en vereisten sterk kunnen verschillen van provincie tot provincie, raden we u aan de website van uw County Sheriff's Department te bezoeken voor de meest nauwkeurige informatie die beschikbaar is.

Noord-Dakota

Inwoners van North Dakota die een licentie voor verborgen wapens van klasse 1 of klasse 2 hebben, moeten hun licenties om de 5 jaar vernieuwen. Licentiehouders die ervoor kiezen om online verlenging aan te vragen, moeten ook een gedrukt exemplaar per post indienen.

Uw aanvraag moet twee kleurenpasfoto's bevatten, evenals een kopie van uw huidige rijbewijs. De verlengingskosten bedragen over de hele linie $ 60.

Als u uw Klasse 1-licentie wilt behouden, moet u aanvullende vereiste testen uitvoeren. Dit omvat klassikale instructie, een schriftelijke test en een schietvaardigheidstest. Het voordeel van de Klasse 1-licentie is de extra status waarmee u wederkerigheid krijgt. Deze test moet worden voltooid voordat u uw verlengingsaanvraag indient en kan tot $ 50 kosten.

Ohio

Ohio Concealed Handgun-licentiehouders hebben verschillende stappen die ze moeten volgen om hun licenties te verlengen.

Voor het afronden van uw verlengingsaanvraag moet u een afspraak maken. Veel provincies in Ohio accepteren geen walk-ins. Zorg ervoor dat u uw huidige CHL, uw huidige Ohio ID, een ingevulde aanvraag en de verlengingskosten van $ 50 meeneemt.

Individuele provincies kunnen hun eigen verlengingsvereisten hebben, dus zorg ervoor dat u de website van uw County Sheriff's Department controleert om er zeker van te zijn dat u alle benodigde papieren en certificeringen bij u heeft.

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (5)

Oklahoma

Oklahoma Handgun-licenties kunnen worden verlengd tot 90 dagen voordat ze verlopen. Deze verlengingen kunnen online worden gedaan via de Oklahoma State Bureau of Investigation-portal of worden afgedrukt en opgestuurd.

Ongeacht hoe u uw aanvraag wilt indienen, u moet 2 gekleurde pasfoto's indienen en de verlengingskosten van $ 85 betalen voor een licentie van 5 jaar of $ 170 voor een licentie van 10 jaar.

Na het behalen van uw eerste licentie is geen aanvullende training vereist.

Oregon

Hoewel de meeste provincies in Oregon dezelfde vereisten hebben, behandelen ze allemaal hun verlengingen en aanvragen anders. Inwoners van Oregon moeten contact opnemen met hun County Sheriff's Office om te bepalen of aanvragen online, per post of via persoonlijke afspraken kunnen worden ingediend.

Alle provincies in Oregon vereisen dat u een ingevulde aanvraag indient en verlengingskosten van $ 75. Sommige vereisen dat u een of meer identiteitsbewijzen en uw huidige vergunning voor verborgen handvuurwapens overlegt. Zorg ervoor dat u contact opneemt met uw County Sheriff's Department om te weten te komen welke documentatie zij nodig hebben.

Pennsylvania

Pennsylvanians die willen verlengen, volgen allemaal hetzelfde aanvraagproces en hetzelfde vergoedingsschema. Sommige provincies vereisen mogelijk een persoonlijke aanvraag, terwijl andere toestaan ​​dat aanvragen online worden ingediend.

Het aanvraagproces voor verlengingen is hetzelfde als toen u uw eerste licentie aanvroeg. U moet de aanvraag invullen, een identiteitsbewijs verstrekken en de vaste aanvraagkosten van $ 20 betalen.

Pennsylvania-licenties zijn 5 jaar geldig.

Rhode Island

Het kantoor van de procureur-generaal van Rhode Island maakt weinig onderscheid tussen nieuwe en vernieuwde Licenses to Carry. Het enige verschil voor uw verlengingsaanvraag is dat u uw vingerafdrukken of referentie niet opnieuw hoeft in te dienenbrieven. U moet nog steeds 3 referenties opgeven.

Zorg ervoor dat uw aanvraag door een notaris is bekrachtigd, dat u 2 2 × 2 kleurenfoto's van uzelf in paspoortstijl bijvoegt, een bewijs van kwalificatie, een brief die uw noodzaak om te dragen rechtvaardigt, 2 fotokopieën van positieve identificatie en de vergoeding van $ 40.

Kijk op de website van de procureur-generaal van Rhode Island voor meer informatie.

zuid Carolina

Het proces voor verborgen draagverlengingen in South Carolina is heel eenvoudig. Bezoek de South Carolina State Law Enforcement Division en vul de online aanvraag in. Als aanvrager van een verlenging hoeft u geen vingerafdrukken of uw trainingsgegevens in te dienen. Vergeet niet een fotokopie van uw South Carolina-rijbewijs mee te sturen. De vergoeding voor verlengingen is $ 50, en uw licentie is nog 5 jaar geldig.

zuid Dakota

Inwoners van South Dakota die hun Enhanced Concealed Pistol Permits willen verlengen, moeten instemmen met een antecedentenonderzoek met vingerafdrukken en een National Instant Criminal Background Check. Verlengingsaanvragers moeten ook bewijzen dat ze een geautoriseerde cursus handvuurwapens, een cursus "gebruik van geweld" en een cursus vuurwapenrecht hebben gevolgd. Er moet ook een verlengingsvergoeding van $ 50 worden betaald. U moet ook $ 43,25 betalen aan de Division of Criminal Investigation voor de achtergrondcontrole van de vingerafdrukken. Deze licenties zijn 5 jaar geldig.

Tennessee

Het Tennessee Department of Safety & Homeland Security maakt het vernieuwingsproces voor Concealed Handgun Carry Permits heel eenvoudig. Bezoek gewoon hun website, vul de aanvraag in en betaal de verlengingskosten van $ 50. Deze licenties zijn 8 jaar geldig.

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (6)

Texas

Texanen die het verborgen draagvernieuwingsproces willen ondergaan, hebben een heel eenvoudig proces om te volgen. Bezoek de website van het Texas Department of Public Safety, vul de online aanvraag in, dien alle benodigde ondersteunende documenten in en volg de instructies voor het nemen van vingerafdrukken. De verlengingskosten voor de Texas License to Carry bedragen $ 40.

Utah

Inwoners van Utah die hun vergunning voor verborgen vuurwapens willen verlengen, moeten de website van het Utah Department of Public Safety bezoeken om hun aanvraag in te vullen en te voltooien. Verlengingsaanvragers moeten tijdens het verlengingsproces de video over vuurwapenveiligheid en zelfmoordpreventie bekijken.

U moet een recente kleurenfoto in paspoortstijl van uzelf meesturen en $ 20 verlengingskosten. Er wordt ook een online gemakstoeslag van $ 0,75 in rekening gebracht.

Virginia

Inwoners van Virginia die hun vergunning voor verborgen handvuurwapens willen verlengen, kunnen hun aanvraag opsturen naar de Circuit Court van hun County. Ze zullen in totaal niet meer dan $ 50 in rekening worden gebracht voor de verlenging van hun vergunning.

Aangezien elke rechtbank verschillende aanvraagprocedures kan hebben, raden we aan contact met hen op te nemen voor de meest nauwkeurige informatie.

Washington

Inwoners van Washington die het verborgen draagvernieuwingsproces willen doorlopen, moeten contact opnemen met hun lokale wetshandhavingsinstantie voor volledige informatie over CPL-vernieuwingen. U kunt het verlengingsproces starten tot 90 dagen voordat de licentie verloopt.

De CPL-verlengingskosten bedragen $ 32. Als uw CPL is verlopen, wordt er ook een te late vergoeding van $ 42 in rekening gebracht. Licenties die langer dan 90 dagen zijn verlopen, zijn permanent verlopen en kunnen niet worden verlengd. Na de respijtperiode van 90 dagen moet u een aanvraag indienen voor eennieuwlicentie.

Washington CPL's zijn 5 jaar geldig.

West Virginia

Inwoners van West Virginia moeten contact opnemen met hun County Sheriff's Department voor exacte details over het verlengen van hun vergunning voor verborgen wapens.

Over het algemeen vereist de staat dat u bewijs levert dat u een geautoriseerde training hebt gevolgd en een vergoeding van $ 100 betaalt. Alle andere informatie over verlengingsprocedures kan worden verkregen bij de plaatselijke sheriffafdeling.

Wisconsin

Het Wisconsin Department of Justice geeft 120 dagen voordat hun licentie verloopt een brief aan alle houders van een Concealed Carry-licentie. Deze brief bevat de instructies voor verlenging en een uniek ID-nummer dat moet worden gebruikt bij het verlengen van uw licentie.

De vergoeding voor het verlengen van een licentie is $ 22. Voor verlengingen is geen aanvullende opleiding nodig.

Wyoming

Inwoners van Wyoming moeten de aanvraag van de Wyoming Division of Criminal Investigation invullen en deze inleveren bij hun plaatselijke sheriffkantoor. Het kantoor van uw plaatselijke sheriff heeft specifieke details over alle documenten die u moet indienen voor uw verlengingsaanvraag.

Wyoming DCI rekent $ 45 aan voor verlengingen, maar uw plaatselijke sheriffkantoor kan zijn eigen verwerkingskosten in rekening brengen.

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (7)
Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (8)

Phil Nelsen is een nationaal erkende advocaat op het gebied van vuurwapenwetgeving, getuige-deskundige, universiteitsprofessor, auteur en mede-oprichter van Legal Heat, het grootste trainingsbureau voor vuurwapens van het land.

Legal Heat biedt landelijke CCW-lessen aan en publiceert ook de toonaangevendeLegal Heat 50 State Guide to Firearm Laws and Regulations die kan worden gedownload op iTunes, GooglePlay,en Kindle App-winkels. U kunt de paperbackversie van de Legal Heat 50 State Guide kopen of u aanmelden voor een les ophttps://mylegalheat.com.

Je kunt meer over Phil lezen of contact met hem opnemen op zijn websitewww.philnelsen.com.

Hoe u uw verborgen draagvergunning kunt verlengen: een gids per staat (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6335

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.