Hoeveel kost bowlen bij Main Event: kosten per persoon uitgelegd (2023)

Hoeveel kost bowlen bij Main Event: kosten per persoon uitgelegd (1)

Zin om te bowlen op het Main Event? Je gaat een fantastische tijd tegemoet! Het entertainmentcentrum is de perfecte setting om er een paar te draaien, heerlijk te eten en herinneringen op te halen met familie en vrienden.

Maar voordat u uw bowlingdag boekt, is het belangrijk om te bedenken hoeveel u moet betalen. Dus, hoeveel kost bowlen op het Main Event? Dat is waar we kunnen helpen.

In dit artikel geven we een overzicht van de prijzen van het Main Event voor bowlen.

Inhoud

 • 1 Hoeveel kost bowlen tijdens het Main Event
 • 2 Krijg een voorproefje van de prijzen van het hoofdevenement door online te boeken
 • Prijzen voor 3 bowlingverjaardagsfeestjes variëren
 • 4 Is Main Event Bowling duurder dan reguliere bowlingbanen?
 • 5 Eten bij Main Event – ​​Optionele add-on
 • 6 Waarom bowlen bij Main Event anders is
 • 7 Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?
 • 8 Is Main Event een goede plek om te gaan bowlen?
 • 9 alternatieven voor het hoofdevenement
  • 9.1 Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost bowlen op het hoofdevenement

De prijs bij Main Event varieert. Typische bowlingbanen rekenen in de meeste gevallen per spel. Maar zo gaat het niet bij het Main Event. De bowlingkosten van het Main Event zijn anders, ze vereisen dat je bowlingbanen per uur reserveert. U betaalt een vaste prijs die u toegang geeft tot een of meer rijstroken voor een of meer uren - u kiest zelf hoeveel.

Gemiddeld kunt u verwachten ongeveer $ 25 - $ 40 per rijstrook per uur te betalen. U moet dan een eenmalige vergoeding betalen voor het huren van schoenen voor elke volwassene ($ 4,25) en kind ($ 3,25).

De bowlingprijzen van het Main Event voor het reserveren van banen zijn niet exact, omdat de prijs van bowlen bij het Main Event varieert op basis van een aantal factoren, waaronder:

 • De dag van de week.U kunt verwachten dat u op een zaterdagavond of zondag meer per spel betaalt dan op een doordeweekse dag. De meest waarschijnlijke reden hiervoor is dat meer mensen de neiging hebben om in het weekend uit te gaan, dus de vraag naar die dagen is groter. Dat betekent dat Main Event meer kan vragen voor die dagen.
 • De tijd van de dag.Ook zijn de tarieven 's avonds of tijdens primetime-uren vaak hoger dan in de daluren. U kunt echter meer betalen voor een doordeweekse middagwedstrijd dan voor een avondwedstrijd.

Overweeg om een ​​All You Can Play-kaart te kopen als je het meeste waar voor je geld wilt krijgen. Het kost $ 21,99 van zondag tot en met vrijdag en $ 24,99 op zaterdag. Weet alleen dat niet alle ketens deze activiteitenpas aanbieden, duskijk op de website van Main Eventbevestigen.

Krijg een voorproefje van de prijzen van het hoofdevenement door online te boeken

Als u nog niet helemaal klaar bent om een ​​dagje naar de bowlingbaan te gaan, kunt u altijd een voorproefje van de prijzen krijgen dooronline boekenop hun officiële boekingspagina. Voer eenvoudig de onderstaande gegevens in:

 • Uw locatie (ze bevinden zich in ten minste 18 staten)
 • Uw gewenste datum
 • Aantal volwassenen
 • Aantal kinderen
 • Aantal uren waarvoor je de baan wilt huren
 • Hoeveel rijstroken

Dan zie je precies hoeveel je moet betalen voor de bowlingsessie. Je kunt je baan(en) ook meteen boeken als je dat wilt. En dat raden we je aan als je zeker wilt zijn van je plek.

Bowling verjaardagsfeestje prijzen variëren

Wist je dat je bowling verjaardagsfeestjes kunt boeken bij Main Event? Als u op zoek bent naar een unieke en leuke manier om de volgende verjaardag van uw kind te vieren, kan dit de perfecte optie zijn. En het beste is dat het super betaalbaar is: slechts $ 11,99 per persoon.

Als je een bowling verjaardagsfeestje boekt bij Main Event, krijg je:

 • Gastheer van een bowlingfeest
 • Een eigen, ingerichte ruimte voor uw feestgangers
 • Een ervaring op maat gepland met behulp van een evenementenplanner
Hoeveel kost bowlen bij Main Event: kosten per persoon uitgelegd (2)

Is Main Event Bowling duurder dan gewone bowlingbanen?

De prijzen van het Main Event zijn een beetje aan de hogere kant in vergelijking met typische bowlingbanen. Gemiddeld kost bowlen ongeveer $ 5 of minder per spel of $ 15 - $ 20 per baan per uur, exclusief de huur van de bowlingschoenen.

Dit is minder dan je kunt verwachten te betalen bij het Main Event. Maar als je bedenkt dat Main Event klanten een unieke speelervaring geeft, kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat de prijs het waard is.

Elke bowler op Main Event krijgt toegang tot een stimulerende bowlingomgeving met een opvallende sfeer, surround sound, HD TV-muziekvideo's en lane-side foodservice.

Eten bij Main Event – ​​Optionele add-on

Je bent niet verplicht om eten en drinken te kopen bij het Main Event, maar laten we eerlijk zijn: dat wil je waarschijnlijk wel. Wat is tenslotte een dag op de bowlingbaan zonder snacks? Het goede nieuws is dat het Main Event een uitgebreid menu met eten en drinken heeft om uit te kiezen, waaronder voorgerechten, pizza's, hamburgers, sandwiches, salades, desserts en meer.

Het exacte menu hangt echter af van de Main Event-locatie die je kiest. Ze hebben ook een bar zodat volwassenen wat extra plezier kunnen beleven.

Hoeveel kost bowlen bij Main Event: kosten per persoon uitgelegd (3)

Waarom bowlen op het Main Event anders is

Main Event is niet jouw typische bowlingbaan. Het is een uitgaanscentrum dat veel meer biedt dan alleen bowlen, maar ook een eigen zithoek. En dat is een van de redenen waarom hun prijzen wat hoger zijn. Als je naar het hoofdevenement gaat, vind je:

 • Een speelhal met HD-schermen
 • Virtual Reality-ervaring met surround sound-entertainmentsysteem
 • Mini Golf
 • Zwaartekracht touwen
 • Ontsnap kamers
 • Een lasergame-arena
 • Biljart
 • Rotsklimmen

Je zult moeten betalen om deel te nemen aan andere activiteiten op het Main Event, dus houd daar rekening mee.

Hoofdevenement Wesley Chapel 🎳

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

De meeste Main Event-locaties accepteren contant geld en gangbare creditcards. Ze kunnen ook PayPal accepteren. Het is altijd een goed idee om vooraf te bellen om erachter te komen wat het betalingsbeleid is op de door u gewenste locatie.

Er is niets erger dan aankomen bij je lokale Main Event en ontdekken dat ze je betaalmethode niet accepteren. Het enige dat nodig is, is een telefoontje.

Is Main Event een goede plek om te gaan bowlen?

Main Event is een geweldige plek om te gaan bowlen, vooral als je op zoek bent naar een unieke en leuke ervaring. Natuurlijk, het is een beetje duurder dan je typische bowlingbaan, maar je krijgt zoveel meer dan alleen bowlen.

Klantrecensies zijn een beetje verdeeld als het gaat om Main Event. Sommige mensen hebben een geweldige ervaring en laten lovende recensies met 5 sterren achter, terwijl anderen stellen dat hun ervaring veel te wensen overliet.

Blije recensenten stellen dat hun kinderen die genieten van bowlingspellen geweldige herinneringen zijn, en het eten en de service waren geweldig. Aan de andere kant van het spectrum hadden sommigen te maken met storingen in de bowlingbaan en minder lekker eten.

Weet dat uw individuele ervaring afhangt van uw verwachtingen en de locatie waar u naartoe gaat. Aangezien Main Event een franchise is, verschillen beoordelingen van locatie tot locatie.

Doe je onderzoek en lees recensies van klanten voordat je naar je lokale Main Event gaat. Zo heb je een goed idee van wat je kunt verwachten.

Hoeveel kost bowlen bij Main Event: kosten per persoon uitgelegd (4)

Alternatieven voor Main Event

Als Main Event niet helemaal is wat je zoekt, zijn er andere opties. Dave & Busters is bijvoorbeeld een andere populaire entertainmentketen die bowlen (op bepaalde locaties), arcadespellen en een full-service restaurant en bar aanbiedt.

En het is eigenlijk een beetje goedkoper om te bowlen bij Dave & Busters dan bij Main Event. Gemiddeld geef je uit$ 15 tot $ 35 per baan per uurdaar. Dus als u op zoek bent naar wat kostenbesparingen, is dit een optie.

Er zijn ook veel lokale bowlingbanen die veel goedkoper zijn dan Main Event – ​​dus als je op zoek bent naar een uitje met alleen bowlen, dan is je lokale baan wellicht voldoende.

gerelateerde artikelen

 • Red Rock Bowling-prijzen
 • Bowlingtechnieken voor beginners
 • Goede bowlingscore

Main Event is een geweldige plek om te gaan bowlen als je op zoek bent naar iets anders. De prijzen zijn aan de hogere kant, maar de kans is groot dat je daar meer plezier zult hebben dan in je plaatselijke steegje.

We raden je sterk aan om veel meer geld mee te nemen dan je denkt nodig te hebben.

Bowlen is superleuk, maar als je kleintjes alle andere spellen en activiteiten zien, smeken ze je misschien om ze er ook van te laten proeven. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen en dat je een fantastische tijd zult hebben als je besluit om naar het Main Event te gaan!

Graaf Byrd(Directeur)

Graaf Byrd, een Certified Fraud Examiner, heeft een B.S. in Accounting aan de Universiteit van Alabama in Birmingham. Met een passie voor bowlen vanaf haar jeugd, heeft Kira haar expertise en persoonlijke ervaringen gestort in het creëren en koesteren van Bowling For Beginners. Kira's missie is om nieuwe bowlers te ontmoeten waar ze zijn en hen te begeleiden naar consistent hogere scores. Met een focus op de ontwikkeling van vaardigheden en strategische technieken, stelt ze lezers in staat om de controle over hun spel te nemen en hun ware potentieel te ontsluiten.

Bowling For Beginners belichaamt strikte redactionele integriteit en zorgt voor betrouwbare en onbevooroordeelde informatie. Kira's toewijding om waardevolle inzichten en praktische strategieën te leveren, wordt weerspiegeld in elk artikel. Hier is een uitleg van onzeredactionele richtlijnenen hoe we aan geld komen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated: 07/12/2023

Views: 5387

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.