Hoeveel kost een Bowling Pin (2024)

Alles wat u moet weten voordat u bowlingpinnen koopt

Of je nu een bowlingliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief accent of kunstwerk, een bowlingpin is een geweldige oplossing. Je vindt ze in verschillende maten, stijlen en materialen en voor verschillende betaalbare prijzen op eBay. Sommige zijn al aangepast met artwork om een ​​statement te maken.

Show

 • Alles wat u moet weten voordat u bowlingpinnen koopt
 • Soorten bowlingkegels
 • 1. Vijf-pins
 • 2. Tien-pins
 • 3. Eendenpin
 • 4. Kaarsspeld
 • Hoeveel kosten synthetische bowlingpinnen?
 • Verkopen bowlingbanen gebruikte pins?
 • Hoeveel bowlingkegels zitten er in een koffer?
 • Wat zijn de andere toepassingen voor bowlingpinnen?
 • Hoe worden bowlingkegels gemaakt?
 • Veel Gestelde Vragen
 • Hoe lang gaan bowlingkegels mee?
 • Waar kun je online bowlingpinnen kopen?
 • Waar waren oude bowlingkegels van gemaakt?
 • Hoeveel weegt een echte bowlingpin?
 • Hoeveel is een pin waard bij bowlen?
 • Wat doen ze met oude bowlingkegels?
 • Hoe lang gaan bowlingkegels mee?
 • Hoe zwaar is een echte bowlingkegel?

Waar zijn bowlingkegels van gemaakt?

Bowlingkegels voor competitief of recreatief spel zijn over het algemeen gemaakt van hout. Deze kunnen worden geverfd of gecoat met plastic of schuim om hun gebruik te verlengen. Een hoogwaardige houten set bowlingkegels kan jarenlang dienst doen voor thuisgebruik en kan opnieuw worden afgewerkt voor gebruik als kunstprojecten.

Bowlingkegels van plastic en schuim zijn gebruikelijk voor jongere spelers. Lichtgewicht en draagbaar, deze zijn geweldig voor zowel binnen als buiten gebruik.

Zijn alle bowlingkegels even groot?

Hoewel de reguliere bowlingkegels allemaal dezelfde maat hebben op 15 inch, kun je ook andere typen vinden. Bowlingkegels voor jongeren die te koop zijn, zijn over het algemeen kleiner dan die voor volwassenen. Ook zijn sommige vintage en oude bowlingkegels mogelijk niet in overeenstemming met de huidige regelgeving. Controleer de fabrikant voor details.

Duckpin bowlen is vergelijkbaar met het meer traditionele 10-pins spel en gebruikt kleinere pinnen en ballen. Een duckpin bowlingpin is slechts ongeveer 9 centimeter lang.

Sommige gebruikte bowlingkegels die te koop zijn, zijn ontworpen om te worden gebruikt als trofeeën of speelgoed. Deze zijn in bijna elke maat te vinden.

Kleuren en ontwerpen beschikbaar

U vindt een scala aan kleuren en ontwerpen op bowlingkegels die te koop zijn. Logo's van bedrijven, bowlingbanen en competities zijn heel gebruikelijk. Kunstenaars zijn ook begonnen met het gebruik van bowlingkegels als medium voor op maat gemaakte kunstwerken.

Hoewel je een brede selectie kleuren en ontwerpen zult vinden, vooral bij het winkelen voor vintage en gebruikte bowlingkegels, zijn hier enkele van de meest voorkomende.

 • Wit met rode of zwarte strepen en logo's
 • primaire kleuren
 • Geairbrushte aangepaste ontwerpen
 • Natuurlijk hout met of zonder banden

Hoe zit het met het kopen van gebruikte bowlingkegels voor de verkoop?

Er kan veel leven overblijven in oude bowlingkegels, dus geef geen korting als je een gebruikte set op eBay koopt. Gebruikte bowlingkegels kunnen een goede deal zijn als u zich geen zorgen maakt over kleine slijtplekken en krassen. Dit kan ook een geweldige optie zijn als je van je pinnen kunstwerken wilt maken of als je een back-upset voor je kinderen wilt kopen om mee te spelen.

Wanneer u op het punt staat de beslissing te nemen om bowlingkegels te kopen, zijn er verschillende dingen die u zouden moeten begeleiden. Ten eerste zijn bowlingkegels gemaakt van verschillende soorten materialen, waaronder kunststof. Kunststof, esdoornhout en nylon.

Dat impliceert dat verschillende soorten materialen verschillende prijzen zullen trekken.

In dit artikel zullen we al deze factoren onderzoeken, zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u kunt verwachten op het gebied van prijzen voor bowlingkegels.

Laten we er meteen in duiken.

Nieuwe bowlingkegels kosten tussen $ 150 en $ 195, afhankelijk van het type materiaal dat is gebruikt om de kegels te maken. Synthetische pinnen zijn de duurste op de markt, aangezien ze gemiddeld $ 195 opbrengen. Je hebt ook de mogelijkheid om voor gebruikte pinnen te gaan waarvan de prijs gemiddeld $ 100 is.

Soorten bowlingkegels

Nogmaals, er zijn verschillende soorten pinnen op basis van hun ontwerp, uiterlijk, gewicht en, zoals eerder besproken, het soort materiaal. We hebben duck-pin, five-pins, tien-pins en candle-pin.

Op basis van dit criterium zullen de prijzen van deze pinnen variëren. Maar in de Verenigde Staten zijn tien-pins de meest voorkomende in de meeste bowlingbanen.

Zullen we elk van deze pinnen eens nader bekijken? Zullen we?

1. Vijf-pins

Hoeveel kost een Bowling Pin (1)

Deze hebben geen vingergaten. Ze nemen de V-vorm aan aan het einde van de baan en qua uiterlijk zijn ze korter in vergelijking met de tien-pins. Ze wegen ongeveer 2 pond en 7 ons met een basisdiameter van 2 en een hoogte van 12".

Ze hebben ook verschillende scorecriteria. Als je bijvoorbeeld met de eerste bal alle vijf de pinnen neerhaalt, verdien je 15 punten. Bovendien krijg je in het volgende frame nog twee ballen.

Five-pinbowling is populair in Canada, waar het wordt aangeboden door de meeste bowlingbanen. Deze bowlingvariant kan alleen staan ​​of kan ook in combinatie met de kegels worden aangeboden.

Hoeveel kosten Five-Pin Bowling Pins?

Er zijn veel verschillende merken bowlingkegels verkrijgbaar. Ze zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Bowlingkegels met vijf pinnen beginnen bij ongeveer $ 10 tot $ 70, terwijl professionele kegels ongeveer $ 100 per set kosten.

Je kunt ook steegjes vinden die tegen een kleine vergoeding pinnen verhuren, en je kunt accessoires zoals bumpers en glijbanen kopen om je ervaring aan te passen.

2. Tien-pins

Hoeveel kost een Bowling Pin (2)

Als je naar bowlingbanen in Amerika bent geweest, heb je waarschijnlijk bowlen met tien kegels gezien. Ze zijn groter dan hun tegenhangers met vijf pinnen, ze zijn 15 inch lang en hebben een basisdiameter van 2,75 inch.

Ze wegen ongeveer 3 pond en 6 ons en zoals je zou verwachten, zijn ze behoorlijk zwaar. Vanwege hun zwaarte is het niet zo eenvoudig om ze met de bowlingbal omver te werpen.

Waarom zouden ze zo zwaar gemaakt zijn?

Want de zwaarte is bedoeld om je een extra uitdaging te geven tijdens je spel. Je moet de stevigheid van de pinnen onder de knie krijgen, zodat je kunt berekenen en manoeuvres kunt maken die de ballen omverwerpen.

Zo word je een kampioen van de bowlingspellen.

Hoeveel kosten bowlingpinnen met tien pinnen?

De kosten van bowlingkegels met tien pinnen zijn afhankelijk van de fabrikant, de stijl en het aantal pinnen en de locatie.

Ze zijn relatief goedkoop. Of u ze nu in bulk koopt of afzonderlijk koopt, de kosten zullen binnen een redelijk bereik liggen.

De gemiddelde kosten van een set bowlingkegels met tien pinnen zijn $ 180 tot $ 250 voor een set. Een individuele pin kost tussen $ 15 en $ 50.

Degenen die vaak of met vrienden bowlen, kunnen geld besparen door groot in te kopen (als ze toegang hebben tot een grote voorraad) of door spelden afzonderlijk te kopen in plaats van als onderdeel van een set.

3. Eendenpin

Hoeveel kost een Bowling Pin (3)

Duck pins hebben een uniek uiterlijk, maar als je niet beter kijkt, zou je geneigd zijn te denken dat je naar de tien-pins kijkt.

Het enige dat eendenpinnen onderscheidt van elk ander type, is dat ze in het midden dikker zijn met een hoogte van 9 "en een totaal gewicht van 1,5 pond.

Connecticut en Maryland zijn de twee plaatsen waar bowlen het meest voorkomt. Op andere plaatsen zijn deze banen omgevormd tot kegelbanen.

Hoeveel kosten Duckpin Bowling Pins?

Duckpinbowling-pinnen zijn doorgaans geprijsd tussen $ 7 per stuk en $ 150 per set.

De kosten van een set duckpin bowlingkegels zijn echter afhankelijk van het merk, de maat en de kwaliteit. Pinnen van hogere kwaliteit zijn meestal duurder, maar zijn ook duurzamer.

Sommige merken bieden ook op maat gemaakte pinnen aan voor een hogere prijs. Deze aangepaste ontwerpen zijn vaak ingewikkelder dan het standaardontwerp van andere merken en kunnen erg aantrekkelijk zijn voor bowlers die willen opvallen in de baan.

Over het algemeen kosten duckpin bowlingkegels relatief weinig.

4. Kaarsspeld

Hoeveel kost een Bowling Pin (4)

Deze vorm van bowlen komt het meest voor in de staten New England en de oostkust van Canada.

De pinnen ontlenen hun naam aan hun cilindrische vorm waardoor ze lijken op kandelaars.

Candle-pins wegen gemiddeld 2,4 pond met een basisdiameter van 2,12 en een hoogte van 15 inch.

Deze komen in een verpakking van tien. Als het je lukt om de tien van hen omver te werpen met je eerste bal, krijg je tien punten en een telling van de twee worpen die volgen.

Hoeveel kosten Candle-Pin Bowling Pins?

De prijs van kandelaars hangt af van het soort materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Je kunt ze vinden in de vorm van hardhout, plastic, gewoon hout of schuim.

Voor degenen die hun spelden kopen bij een bowlingspeldenwinkel met kaarsen, kunnen de kosten van een bowlingspeld met kaarsen variëren van $ 36 tot $ 120.

Er zijn echter ook enkele opties om pinnen te kopen die veel goedkoper zijn dan andere opties.Het is bijvoorbeeld mogelijk om bowlingpinnen met kaarsen op Amazon te kopen voor slechts $ 50.

Hoeveel kosten synthetische bowlingpinnen?

De gemiddelde kosten van een pakket van 19 synthetische pinnen zijn $ 180. Maar je zult enkele variaties tegenkomen, afhankelijk van het land of de plaats waar je de pinnen koopt.

De beste optie zou zijn om te kiezen voor synthetische pinnen die zijn goedgekeurd door het United States Bowling Congress (USBC). Een goed voorbeeld van de pinnen die voldoen aan de USBC-normen zijn Twister Synthetic Pins.

Kun je deze op Amazon vinden? Natuurlijk zijn ze daar verkrijgbaar.

De andere plaats waar je ze kunt vinden, is op de Twister-website.

Zijn er naast het merk Twister nog andere soorten synthetische pinnen online te vinden? Ja, veel spelden met het merkteken "synthetisch".

Sommige zijn echt synthetisch en veel meer zijn niet gemaakt van echt synthetisch materiaal.

Een manier om te voorkomen dat u een ruwe deal krijgt, is door te zoeken naar degenen die USBC-goedgekeurd zijn, omdat bekend is dat ze de vervalsingen en het origineel van elkaar onderscheiden.

Waarom geven veel bowlingprofessionals de voorkeur aan synthetische bowlingkegels?

Voor duidelijke redenen; bowlingkegels gaan lang mee en u kunt ze continu gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze breken.

Verkopen bowlingbanen gebruikte pins?

Hoeveel kost een Bowling Pin (5)

Ja, de meeste bowlingbanen verkopen gebruikte kegels. Als je de pinnen wilt hebben, maar je budget het niet toelaat om nieuwe te kopen, kun je bowlingbanen als alternatieve bron overwegen.

Als je ze wilt kopen als aandenken of souvenir, hoef je geen nieuwe te kopen, want gebruikte pinnen zijn nog steeds perfect geschikt voor het doel.

Soms kan het zijn dat uw plaatselijke bowlingbaan ze niet op voorraad heeft. Maar als ze die regeling hebben, zetten ze je op hun wachtlijst.

Als u dringend iets nodig heeft, kunt u inchecken of bellen met de andere bowlingbanen in uw omgeving.

Hoeveel bowlingkegels zitten er in een koffer?

Een standaard bowlingkegelpakket bevat 10 bowlingkegels. Dat maakt niet uit of je het hebt over candle-pins, duck-pins, five-pins of ten-pins.

Er zijn nu echter dingen aan het veranderen en nu zul je zelfs verkopers of online verkopers vinden die een paar bowlingkegels verkopen.

Uiteindelijk gaat het erom wat je wilt. Als je op zoek bent naar een heel pakket van 10, zul je het zeker vinden. En als je er ook een paar wilt, misschien ter vervanging, krijg je die ook.

Wat zijn de andere toepassingen voor bowlingpinnen?

Het primaire gebruik van bowlingkegels is in de bowlingbanen. Maar met de vindingrijkheid en creativiteit van de mens zijn er een paar andere belangrijke toepassingen die je op de pinnen zou kunnen zetten.

Hieronder staan ​​enkele van de creatieve toepassingen:

 • Decoraties voor kerst of speciale evenementen
 • Stoel poten
 • Koffie tafels
 • Bank poten
 • lampen

Hoe worden bowlingkegels gemaakt?

Als je een creatief type bent, kun je ook je eigen kunstwerken uithakken tot prachtige bowlingkegels. Als u echter van plan bent om de pinnen te koop aan te bieden, moet u ervoor zorgen dat ze voldoen aan de industrienormen voordat u ze op de markt kunt brengen.

Dat houdt ook in dat u ervoor zorgt dat u de juiste afmetingen krijgt, zoals het gewicht, de lengte en de basisdiameter.

U kunt het zich ook niet veroorloven om compromissen te sluiten over de structurele integriteit en symmetrische eigenschappen voor elk van de pinnen die u gaat maken.

Nogmaals, de USBC zal de pinnen moeten goedkeuren voordat u ze mag commercialiseren.

De materialen die u gebruikt, moeten sterk genoeg zijn, zodat ze bestand zijn tegen de constante verhitting en vallen waaraan de pinnen worden blootgesteld.

Als je synthetisch of esdoornhout kunt vinden, is het gemakkelijker om pinnen te bedenken die lang meegaan.

De procedure voor het maken van bowlingkegels is vrij ongecompliceerd. De eerste stap is om ze in hun traditionele vorm te brengen.

Daarna kunt u ze coaten met uw favoriete kleuren en strepen. Afhankelijk van hoe ver je je creativiteit wilt laten gaan, kun je ze zelfs zo schilderen dat ze oplichten in het donker.

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang gaan bowlingkegels mee?

De gemiddelde levensduur van bowlingkegels is 2 jaar. Maar ze kunnen langer of korter blijven, afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de kwaliteit van de zorg die ze krijgen. U kunt zelfs 3 jaar dienst krijgen als u ze op de juiste manier gebruikt.

Waar kun je online bowlingpinnen kopen?

Het internet staat vol met plaatsen waar je bowlingkegels kunt kopen; of het nu nieuw of gebruikt is. De meest voorkomende zijn Facebook Marketplace, Amazon en eBay. Als u die route niet wilt nemen, kunt u ook overwegen om rechtstreeks van websites van fabrikanten zoals Twister te kopen.

Waar waren oude bowlingkegels van gemaakt?

In de 19e eeuw werden bowlingkegels gemaakt van esdoornhout. Het hout had de reputatie solide en duurzaam te zijn en kreeg daarom grotendeels de voorkeur bij het maken van de pinnen. Zelfs tot op de dag van vandaag vind je veel pinnen nog steeds gemaakt van massief esdoornhout.

Hoeveel weegt een echte bowlingpin?

Het gemiddelde gewicht van een gewone kegel is ongeveer 3 pond en 6 ons. De zwaarste zal ongeveer 3 pond en 10 ons zijn. Dit zijn de aanbevelingen van het United States Bowling Congress (USBC).

Conclusie

U zou nu een duidelijk antwoord moeten hebben op de vraag hoeveel bowlingkegels kosten. We hebben ons zowel gericht op de prijzen van nieuwe als gebruikte pinnen, aangezien beide opties beschikbaar zijn. Uiteindelijk gaat het erom wat je wilt. Zoals we hebben gezien, kun je ze kopen en gebruiken om te bowlen of zelfs als souvenirs en souvenirs.

Hoeveel is een pin waard bij bowlen?

Elke pin heeft de waarde van1 punt, waardoor scoren vrij eenvoudig wordt als je het eenmaal onder de knie hebt. Het volgende voorbeeld pikt de voortgang van een bowler op in het 5e frame van een game. In frame 5 kreeg de bowler 5 pins bij haar eerste worp en bij de tweede bal slaagde ze erin om er nog eens 4 neer te halen voor een totaal van 9 punten in het frame.

Wat doen ze met oude bowlingkegels?

Ze meestalverkoop ze of geef ze weg. Crafters hebben verschillende manieren bedacht om gebruikte bowlingkegels te versieren en ze een nieuw gebruik te geven, zoals tafelpoten. Bowlingbanen, liefdadigheidsinstellingen, scholen en andere organisaties hebben kegelversieringen...

Hoe lang gaan bowlingkegels mee?

Bowlingkegels slijten bij regelmatig gebruik en kunnen onder extreme omstandigheden breken. De standaard bowlingpin die in een bowlingbaan wordt gebruikt, gaat ongeveer meeeen jaar. Na een jaar loop je het risico dat de vernederende toestand van een bowlingkegel de kwaliteit en nauwkeurigheid van deze populaire indoorsportervaring aantast.

Hoe zwaar is een echte bowlingkegel?

Het standaardgewicht van een bowlingkegel is3 pond en 6 onsof 1,5 kilogram en mag niet meer zijn dan 3 pond 10 ounces of 1,6 kilogram. In de Verenigde Staten stelt het United States Bowling Congress (USBC) de pinspecificaties vast.

Hoeveel kost een Bowling Pin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6379

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.