Hoeveel kost het om te gaan bowlen? - Bijgewerkt 2023 - De Pricer (2023)

De kosten om te gaan bowlen komen meestal neer op de totale tijd die u in bowlen investeert, het aantal mensen dat samen speelt en het aantal spellen dat ze leuk zullen vinden. De meeste populaire bowlingbanen organiseren ook competities en competitiewedstrijden zijn meestal beschikbaar voor alle leeftijden. Over het algemeen is het niet ongebruikelijk dat bowlingbanen ook educatieve competities voor kinderen en bowlinglessen bieden voor individuen die willen leren.

Dus hoeveel kost het om te gaan bowlen?

Het gebruikelijke bowlingspel kost ergens tussen $ 1 en $ 6,5 op je gemiddelde dag, afhankelijk van de steeg die je kiest en het aantal mensen dat je meeneemt.

Je kunt hieronder de kosten van bowlen per spel bekijken bij enkele van de meest populaire bowlingbaanfranchises in de VS.

BowlingbaanPrijs
AMFAMF heeft een onbeperkte bowlingoptie die ergens tussen $ 2 en $ 13 + per spel kost, afhankelijk van de locatie, de dag van de week en de tijd van het jaar.
Aanvallers$ 3,15 tot $ 6 per spel
Ronde 1$ 6 tot $ 8 per spel
Krijtstrepen$ 6 tot $ 9 per uur
Gelukstreffer$ 9,95 - $ 13,95 per persoon per spel
Groot station$ 23 tot $ 28 per baan, per uur
Dave en Busters$ 11 ~ per spel op een bepaalde dag, de helft van deze prijs op woensdag
Brunswijk$ 4 tot $ 9 + per spel

Je moet ook weten dat veel bowlingbanen iets hebben dat bekend staat als "open bowling", wat een aangewezen tijdstip is waarop iedereen gewoon binnen kan komen en kan beginnen met bowlen.

Ook raken tijdens competitiewedstrijden alle rijstroken vol, dus het zal moeilijk zijn om een ​​vrije baan te vinden om op te spelen.

Als je merkt dat het bowlingcentrum waar je naar toe gaat variabele prijzen heeft op basis van de datum en tijd, is het altijd een goed idee om ze gewoon van tevoren te bellen en een offerte aan te vragen voor de avond waarop je wilt gaan. Hun personeel zal meestal geen probleem hebben om de prijzen voor de dag te delen. Sommige bowlingfranchises hebben deze informatie ook beschikbaar op hun officiële website.

Voor bowlingbanen die alleen per uur in rekening worden gebracht, zult u meestal ergens tussenin uitgeven$ 17 en $ 29per uur spelen. Het mooie is dat je binnen dat uur een onbeperkt aantal spellen kunt spelen.

Collier Lanes in Michigan laadt bijvoorbeeld tussen$ 1,50 en $ 3,50per spel, maar ze hebben ook een all-you-can-bowlpromotie voor $ 7. Het kan worden ingewisseld na 21.00 uur. Als u in plaats daarvan per uur wilt betalen, is de prijs om te bowlen net zo hoog als$ 20 per uur.

U vindt prijzen van rond$ 5 per spelbij AMF en andere Corporate bowlingbanen. Uit ons onderzoek is gebleken dat dit soort banen zich aan de bovenkant van de prijsklasse zullen bevinden, en met name de bowlingprijzen van AMF zullen aanzienlijk boven het gemiddelde liggen.

Je zult ook minder uitgeven aan open bowlingspellen dan je zou betalen voor competitieve wekelijkse spelen op plaatsen die periodieke competities en competities organiseren. Hoewel de manier waarop deze competities worden gemaakt kan verschillen, hebben de meeste een manier om het winnende team te bepalen en een beloning voor de winnaars.

De meeste van deze amateur-bowlingcompetities duren 12 tot 15 weken en hebben een prijs tussen$ 10 en $ 20 per week. Als het gaat om wedstrijden die voor kinderen worden georganiseerd, duren deze meestal 8 tot 10 weken en kosten ze ongeveer minder$ 6 tot $ 10 per week.

Bekijk ook de artikelen over de kosten omga op een date,leren om te zwemmen, Enleer bachata.

Bowlen details

Als je bij de bowlingbaan aankomt, moet je naar de receptie gaan en je baan reserveren. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je een baannummer toegewezen en als je schoenen nodig hebt, wordt er een paar aan je verhuurd.

De meeste rijstroken hebben een heleboelbowlingballenje kunt ermee spelen als je er zelf geen hebt. Als u uw eigen van tevoren koopt, kunt u minder uitgeven aan uw avondje uit.

De meeste bowlingbanen, en vooral de nieuwere, houden scores bij van de bowlingspellen van alle spelers met behulp van geautomatiseerde scoresystemen.

Afhankelijk van de bowlingbaan van uw keuze, heeft u mogelijk ook toegang tot diensten zoals biljart, een pro-winkel op het terrein, lasergame, arcadespellen, gratis wifi en full-service restaurants voor eten en drinken.

Hogere bowlingbanen hebben misschien ook een bedienend personeel dat bestellingen voor eten en drinken opneemt.

Als je met een groep van 3 tot 4 personen speelt, duurt het gebruikelijke spel ongeveer dertig minuten.

Wat zijn de bijkomende kosten?

Je moet een paar bowlingschoenen huren als je die niet zelf meeneemt. Je zou verwachten ergens tussenin te betalen$ 2,5 en $ 7op schoenenverhuur voor je bowlingsessie, dus als je kosten wilt besparen, zorg er dan voor dat je bowlingschoenen meeneemt elke keer dat je gaat spelen.

Als je een frequente bowler bent, zou je ook moeten overwegen om je eigen bowlingschoenen te kopen in plaats van elke keer dat je uitgaat een paar te huren. Dit is de betere keuze, vooral als je bedenkt dat de huurschoenen op de meeste bowlingbanen oncomfortabel zijn en over het algemeen van lage kwaliteit zijn in vergelijking met een paar dat je zelf kunt kopen in een gespecialiseerde winkel.

Dus als je bowlen serieus neemt en overweegt deel te nemen aan een hogere competitie, ga dan voor een paar dat perfect bij je past. Wees bereid om ongeveer $ 230 te betalen voor een paar concurrerende bowlingschoenen.

Als je in plaats daarvan slechts af en toe een bowler op instapniveau bent en alleen voor de lol bowlt, dan is een paar met een prijs tussen$ 40 en $ 60zou meer dan genoeg moeten zijn.

Je zult ook een paar sokken moeten kopen die tussen kosten$ 1 en $ 3per set als je niet met je eigen komt.

Belangrijke zaken om rekening mee te houden

Probeer ze te bellen en boek de baan voor de avond voordat je erheen gaat. Er is een kans dat de bowlingbaan vol is als deze is geboekt voor een feest of als er een competitie aan de gang is.

Bowlen 's avonds laat heeft zijn eigen naam en heet eigenlijk "Cosmic bowling". Als je zin hebt om een ​​deel van je slaap te verspillen, dan is een Cosmic bowling-avond een geweldige manier om plezier te hebben, aangezien de banen meestal worden verlicht met gekleurd licht en de ballen glow-in-the-dark.

Dus hoeveel kost bowlen tijdens "kosmische bowling" -tijden?Sommige locaties kunnen zo hoog in rekening brengen als$ 4 tot $ 7 per speltijdens deze bijzondere avonden.

Hoe kan ik minder betalen?

Hoeveel kost het om te gaan bowlen? - Bijgewerkt 2023 - De Pricer (1)U kunt zoeken naar coupons en kortingen op lokale couponwebsites of lokale kranten. Er zijn populaire bowlingbanen met aanbiedingen zoals een kopen, een gratis krijgen, kortingsbonnen of andere promoties waarmee u de totale bowlingkosten kunt verlagen. Groupon.com of vergelijkbare websites hebben meestal geweldige deals voor bowlen in de hele VS.

Sommige bowlingbaanfranchises hebben ook $ 1 bowlingavonden waarin je voor slechts één dollar zoveel kunt spelen als je wilt. Houd er rekening mee dat deze aanbiedingen niet beschikbaar zijn tijdens het weekend en waarschijnlijk kunnen worden ingewisseld op willekeurige weekdagen zoals maandag of dinsdag.

Je kunt ook geweldige deals vinden tijdens de zomer wanneer veel bowlingbanen traag zijn. Kijk uit wanneer deze dagen zijn en doe je best om op die dagen te bowlen.

Sommige bowlingbanen, met name in de zomer, bieden een "all you can bowl"-pas, waar je binnen kunt komen en bowlen zolang je wilt voor een bepaalde periode.

Veelgestelde vragen over bowlen

Wat is de beste tijd om te bowlen?

Er is geen beste tijd om te bowlen. Het hangt in feite allemaal af van hoe lang je wilt spelen en de bowlingbaan die je kiest voor je games. Hoewel sommige banen 's nachts en op bepaalde dagen van de week verlaagde prijzen hebben, kunnen andere 's ochtends kortingen bieden, dus als u meer informatie over een bepaalde bowlingbaan krijgt, kunt u goedkopere data en tijden voor uw games kiezen.

Houd er rekening mee dat tijdens competitiewedstrijden en tijdens drukke uren de prijzen van bepaalde steegjes hoger zullen zijn.

Wat is de standaardprijs van bowlen?

De gemiddelde kosten van een enkel potje bowlen zullen tussen $ 1 en $ 6,5 liggen. Dit bedrag is meestal afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie waar je naartoe gaat, de tijd van het jaar, de specifieke dag van de week, het aantal spelers dat je meeneemt en of je per uur of per spel betaalt. Weten hoeveel u bereid bent te besteden, is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u de beste deals voor bowlen krijgt terwijl u nog steeds in high-end banen speelt.

Is het goedkoper om als groep te bowlen of alleen?

Het komt allemaal neer op de manier waarop je wordt opgeladen. Als de steeg door het spel wordt opgeladen, is het logisch om deel uit te maken van een grotere groep, aangezien het geld per spel tussen jullie allemaal wordt verdeeld. Als in plaats daarvan de bowlingbaan per uur wordt opgeladen, is het goedkoper om in kleinere groepen of zelfs alleen te gaan, omdat je meer games per uur kunt passen.

Is 1 uur bowlen voldoende?

Het duurt meestal ongeveer 10 minuten voordat één persoon een enkel bowlingspel heeft voltooid.Dit betekent dat de gemiddelde groep van 5 tot 6 personen ongeveer 50 tot 60 minuten nodig heeft om slechts één game uit te spelen.

  • Auteur
  • recente berichten

Alec Pow

Alec Powis een grondige en methodische financiële en bedrijfsanalist met meer dan 15 jaar ervaring in de analyse van jaarrekeningen, analyse van valutaderivaten, modellering en risicobeheer, met een lange geschiedenis van schrijven voor grote nieuwspublicaties zoals Forbes, MSN.com, Washington Post en nog veel meer.

Laatste berichten door Alec Pow(alles zien)

  • Hoeveel kost acrylverf?- 23 juli 2023
  • Wat is Scholly's nettowaarde?- 22 juli 2023
  • Hoeveel kost een bezwaarschrift?- 21 juli 2023
Onze artikelen zijn 100% geschreven en bewerkt door mensen, maar als u vindt dat de informatie verouderd is of als u alleen de mening wilt van onze AI financiële assistent, klik dan op de onderstaande knop om met ThePricerAI te praten
Het duurt een minuut of twee voordat ThePricerAI een gedetailleerd antwoord heeft geschreven
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 27/11/2023

Views: 5713

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.