Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (2023)

Geplaatst inMaine Attracties08 juli 2023doorMichellebijgewerkt op 13 juli 2023

Als je al heel lang leest, weet je dat we van de eilanden van Maine houden. Met meer dan 3.000 prachtige opties langs 3.500 mijl kust, zijn de eilandvibes in Maine sterk. Met zo veel om uit te kiezen, kan het plannen van een reis overweldigend zijn. Om u te helpen stoppen met plannen en op reis te gaan, willen we dit met u delenDingen om te doen in Vinalhaven, Maine- Alleen op het favoriete eiland van Maine.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (1)

De naam Vinalhaven is eigenlijk een beetje een verkeerde benaming. Het eiland is eigenlijk een van de Fox Islands en Vinalhaven is de naam van de grootste stad op de grootste van de twee Fox Islands. Tegenwoordig noemen veel mensen het eiland simpelweg 'Vinalhaven'. Het gebied is een bloeiende, werkende kreeftengemeenschap en veel van de lokale activiteiten richten zich op deze belangrijke industrie. Vinalhaven ligt in West Penobscot Bay, op ongeveer anderhalf uur met de veerboot van Rockland.

De veerboot vaart de hele zomer zes keer per dag. De eerste veerboot vertrekt om 7.00 uur uit Rockland en de laatste om 16.30 uur. Zie het einde van dit artikel voor handige reislinks, inclusief een veerbootschema.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (2)

Vinalhaven werd ongeveer 3000 jaar geleden voor het eerst bewoond door de Red Paint People. Vervolgens kwam de Abenaki. Europeanen vonden uiteindelijk hun weg naar het eiland in 1603, gevolgd door de eerste permanente Engelse nederzetting in 1766. De stad Vinalhaven werd officieel opgericht in 1789 en vernoemd naar John Vinal. Interessant feit: meneer Vinal woonde niet echt op het eiland. In plaats daarvan was hij eigenlijk de agent die een verzoekschrift had ingediend bij het Maine General Court om er een stad van te maken.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (3)

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (4)

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (5)

Vinalhaven heeft het hele jaar door een kleine gemeenschap, met een bevolking die in de zomer licht aanzwelt. En met een goede reden. Het eiland herbergt twee prachtige natuurgebieden:Lane's Island Preserve,die op loopafstand van het stadscentrum ligt enHet reservaat Vinalhaven-North Haven Archipel,waaronder de eilanden Big Garden, Big White, Sheep, Smith, Brimstone en Little Brimstone.

Als je op zoek bent naar wat te doen in Vinalhaven, Maine, begin dan met een gemakkelijke, handige en ongelooflijk mooie wandeling door het gebied door naar Lane's Island Preserve te gaan, dat deel uitmaakt van het nabijgelegen Lane's Island. Om daar te komen, verlaat u het hoofddorp en slaat u rechtsaf Water Street in. Je bevindt je op Atlantic Avenue.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (6)

Vervolgens steekt u een mooie verhoogde weg over, die rechtstreeks naar het gebied leidt. Eenmaal daar vind je veel kleine paden die door grasland, over heuvels leiden en een prachtig uitzicht over het water bieden. We ontmoetten een lokale kreeftenman die ons vertelde over het veranderende gezicht van de kreeftenindustrie op het eiland. Wees vriendelijk en stel vragen om meer te weten te komen over het gebied en hoe het is veranderd.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (7)

De naamgenoot van het eiland is kapitein Timothy Lane, en zijn familie heeft een kleine begraafplaats op het domein.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (8)

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (9)

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (10)

Je kunt je gemakkelijk verplaatsen door te wandelen in Vinalhaven, maar fietsen is de beste manier om het in je op te nemen. Er zijn een paar verhuurmogelijkheden in het centrum van de stad met redelijke dagtarieven. Als u een fiets huurt, kunt u ook naar enkele van de verder weg gelegen plaatsen gaan, zoals de bijna 20 wandelgebieden. Een geweldige in de buurt van de stad is Basin Preserve.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (11)

De Vinalhaven Land Trust heeft fantastisch werk geleverd door verschillende wandelpaden aan te leggen die door het bos slingeren en uiteindelijk naar het bekken en het watergebied leiden.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (12)

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (13)

We raden je aan om naar het water te gaan en dan serieus tijd te besteden aan het oefenen van je rock-skipping.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (14)

Onderweg zie je overblijfselen van granietgroeven waar de eilanden ooit beroemd om waren. In sommige gebieden betekent dit gewoon enorme rotsplaten met onnatuurlijk vlakke randen. Maar in andere gebieden komt het bewijs van steengroeven in de vorm van echte uitgegraven meren.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (15)

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (16)

Zoek deze uit! Ze zorgen voor geweldig zomerzwemmen. En groepssprongen!

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (17)

Als je geluk hebt, spot je zelfs zeehonden in de baai.

Zorg ervoor dat u na het genieten van de natuurlijke delen van het eiland een vullende maaltijd neemt. Tijdens de zomer zijn er verschillende opties, maar niet tonnen. Probeer deHaven Gawkerop 26 Main Street voor wat klassieke zeevruchten uit Maine. Het is aan de prijzige kant in vergelijking met sommige anderen, maar beschouw het als een uitspatting. Aan het einde van dit artikel hebben we enkele andere opties opgesomd.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (18)

Voor een overnachting kun je niet fout gaanHet Tidewater-motel. Met een locatie direct uitzicht op de haven, word je wakker met het geluid van kreeftenboten die op weg zijn naar hun werk.

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (19)

Een van de beste eigenschappen van The Tidewater Motel is dat het water tijdens de getijdenwisseling onder het gebouw door stroomt. Twee keer per dag hoor je het ongelooflijke geluid en zie je hoe het dramatische getijdensysteem van Maine zich voor je ogen ontvouwt.

Vinalhaven ligt dicht genoeg bij Portland om er een gemakkelijke weekendtrip van te maken, maar ver genoeg om die weekendtrip te rechtvaardigen. Maar als je de tijd hebt, waarom zou je dan niet een week doorbrengen? Hieronder staan ​​slechts enkele van de geweldige plaatsen om uit te checken en wat te doen in Vinalhaven, Maine, inclusief het Rockland Ferry-schema.

Schema Vinalhaven / Rockland Veerboot

Tidewater Motel

Vinalhaven Historisch Genootschap Museum

New Era-galerij

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van enkele andere eilanden van Maine, moet u zeker eens kijkenonze lijst met enkele van de beste eilandenin Maine.

OnlyInYourState kan een vergoeding verdienen via gelieerde links in dit artikel.

Adres:Vinalhaven, ME, VS

Je hebt niet geleefd totdat je dit ene ongelooflijke eiland in Maine hebt ervaren (20)

Het OIYS-bezoekerscentrum

Dingen om te doen in Vinalhaven, Maine

23 juli 2022

Jennifer Jong

Waarom is Vinalhaven Island, Maine zo'n geweldige plek voor een vakantie?

Als u er even tussenuit wilt, hoeft u niet verder te zoekenVinalhaven, Maine(ook bekend als Vinalhaven Island, Maine). Vinalhaven is het grootste eiland voor de kust van Maine. Het is ook een populaire visbestemming en heeft de op een na meest lucratieve kreeftenvloot. Aan de zuidkant van Vinalhaven ligt Carver's Harbour, een charmant havenstadje. Als je je ooit hebt afgevraagd wat je moet doen in Vinalhaven, Maine, vraag het je dan niet meer af. Vinalhaven biedt een verscheidenheid aan plaatsen om te bezoeken en activiteiten, waaronder restaurants en winkels. Wandelen, zwemmen en vissen zijn drie populaire recreatieve activiteiten op het eiland. Er zijn ook bijna twee dozijn parken en reservaten op het eiland. Als u Vinalhaven, Maine, bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er geen dingen meer te doen zijn. Er is voor elk wat wils, daarom is dit eiland de perfecte vakantiebestemming.

Wat zijn drie populaire dingen om te doen op Vinalhaven Island?

Zoals eerder vermeld, zijn er genoeg dingen te doen op Vinalhaven Island. Hieronder staan ​​drie populaire dingen om te doen op Vinalhaven Island. Sommigen van hen heb je misschien al gedaan.

1.Bezoek deVinalhaven Historische Vereniging.

De Vinalhaven Historical Society beschikt over een verscheidenheid aan artefacten en exposities die bezoekers alles leren over de vroege dagen van het eiland en de manier waarop het is gekomen tot waar het nu is.

2.Neem een ​​duik in Lawson's Quarry of Booth's Quarry.

Lawson's Quarry en Booth's Quarry zijn twee van Vinalhaven's bestezwemmen gaten. Ze bieden allebei kristalhelder water en zijn perfect om een ​​duik in te nemen op een warme zomerdag.

3.Geniet van een panoramisch uitzicht opTip Toe Mountain Preserve.

Tip Toe Mountain Preserve beslaat ongeveer 40 hectare en bestaat uit kwelders, wetlands, rotsachtige toppen en meer. Het biedt ook enkele van de beste wandelpaden van Vinalhaven. Terwijl je dit schilderachtige reservaat verkent, krijg je enkele van de meest adembenemende uitzichten te zien.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 07/01/2024

Views: 5251

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.