Waar staat Maine uit?|Getjerry.com (2024)

Officieel bekend als de Pine Tree State en meer in de volksmond aangeduid als vakantieland,

Maine

is een domein met veel namen.De noordoostelijke staat is onder andere beroemd om natuurlijke wonderen, recreatie en een robuust eten en drinken.

Je kent Maine misschien om zijn ijskoude wateren en kreeftrollen - maar met 30.843 vierkante mijl land en 3.500 mijl van de kustlijn, biedt de staat ook veel meer.En hoewel het Portland in Maine misschien niet zo beroemd is als die van Oregon, is het nog steeds uniek en interessant (en op zichzelf populair).

Jerry

, de

autoverzekering

en licentiemakelaar

Super App

, is hier om je mee te nemen op een rondleiding door het goede eten, fijne plengoffers en fantastische outdoor en recreatieve mogelijkheden die beschikbaar zijn in de grote staat Maine.

Waar staat Maine uit?

Pittoreske landschappen en natuurlijke wonderen

Lending aan zijn officiële bijnaam van de staat, dePijnboomstaat, Maine heeft overvloedige witte dennenbossen die de regio bedekken.Negentig procent van de staat wordt bedekt door bomen zoals berken, sparren en spar.Naast dichte bosbouw heeft de Pine Tree State vele andere natuurlijke attracties die het verkennen waard zijn, waaronder stranden, ijsgrotten en bergen.

Maine is de thuisbasis van een overvloed aan prachtige en ecologisch diverse stranden.Van de witte, rode en zwarte zandkusten tot de grillige, met kiezel omzoomde Coastal Bay-steden, hier zijn er een paarMust-See Maine strandenvoor het geval u bezoekt tijdens de warmere maanden:

  • Putten: Dit geeft je de typische New England Beach -ervaring, met weelderig zeegras, getijdenpoelen en moerassen.

  • Kennebunk: Het zand hier is zacht talkpoeder.Geniet van bezienswaardigheden van de kalme, beschermde wateren.

  • Halve maan: Er zijn wandelpaden langs de rand van het water en zoutwaterbokken.

  • Ogunquit: In de taal van Abenaki betekent dit strand 'een prachtige plek aan zee'.Deze witzandige oase maakt vaak lijsten van de beste stranden van het land.

  • Popham: Misschien wel het meest onontwikkelde in Maine, biedt dit stuk van drie mijl van zand een schilderachtig uitzicht op ongerepte natuurlijke schoonheid.

Als u niet van plan bent om op het strand te zonnebaden, kunt u altijd de National Scenic Byway van Maine besturen.Bekend als de Bold Coast, heeft Maine 147 mijl kustlandschap en natuurlijke premie.Het is het beste om te beginnen op Bangor International Airport en de Amerikaanse Highway 1 te rijden, maar er zijn er verschillende

andere manieren

Om jezelf onder te dompelen in het adembenemende uitzicht op het water.

Je hoeft Maine niet in de winter te bezoeken om ijs te zien!De DebsConag -ijsgrotten werden gevormd toen enorme gletsjers keien tegen elkaar duwden tijdens de ijstijd.Klim over de ijzeren ladder en getuige deze magische en zeldzame grote Talus-grotten.

Maar bezoekers moeten speciale voorzichtigheid uitoefenen in de gladde, donkere omstandigheden.Breng zaklampen en microspikes, elk moment van het jaar mee.

Bezoekers van Maine kunnen genieten van Somes -geluid, de enigefjardaan de oostkust.Niet helemaal voldoet aan de classificaties van een echte Noorse fjord, deze verdronken ijzige ingeschakelde is een van de meest geologisch buitengewone en schilderachtige sites die in Maine aanschouwen.

Als u de eerste stralen van ochtendlicht in de VS wilt vangen, kunt u dit in Maine doen.Dat klopt, je moet Cadillac Mountain oplopen om de eerste zonsopgang van de dag in de VS te zien, houd er maar rekening mee: je kunt dit eerste licht alleen van begin oktober tot begin maart vangen.

MEER:

Road Trip Essentials

AANBEVOLEN

Vergelijk autoverzekeringspolissen

Geen spam of ongewenste telefoontjes · Geen lange formulieren · Geen kosten, nooit

Postcode

Vind verzekeringsbesparingen (100% gratis)

Buitenrecreatie

De slogan van de staat - die heeft gesierd

Maine -kentekenplaten

Sinds 1936 - Is vakantieland.Als u tijd in Maine doorbrengt, zult u snel zien waarom dat het geval is.

Behalve thuis zijn van Acadia, een van de10 meest bezochte Amerikaanse nationale parken, Maine organiseert ook vele buitenavonturen, waaronder het kijken naar dieren in het wild, vissen, wandelen, rotsklimmen, varen, bezoekende vuurtorens, raften van witte water en nog veel meer!

Maine's bergen, bossen en kustgebieden zijn de thuisbasis van een overvloed vanHet waarnemen van dieren in het wild.Spot bumpback walvissen, pilootwalvissen en vinbackwalvissen in

Barhaven

.Bezoek Puffins bij

Matinicus rots

, of

Boek een "Moose Safari"

Tijdens het tourseizoen van Moose-kijken.

Er zijn veel gelegenheden om op een waterscooter in Maine te komen, van kajakken en kanoën tot peddelenboarden, surfen, windjamming en motorische boten.Zelfs als je niet op de wijd open Atlantische Oceaan belandt, zijn er bijna32.000 mijl van rivieren en bekenom te profiteren van.Voor een zeer opwindende ervaring is er altijd witwaterraften

Golf die je doet

, ook bekend als deGrand Canyon van Maine.

Als nat en wild wordt, past Maine niet de complete tegengestelde ervaring op de

Woestijn van Maine

, een iconische Maine -toeristische bestemming voor bijna een eeuw.De20 hectare rollende duinenIn het midden van een weelderig bos biedt voor elk wat wils, inclusief fossiel en juweeltje, het begraven bronhuis en minigolf.Verken deze rare en prachtige site die is10.000 jaar in de maak.

L.L. Bean

Maine is de thuisstaat vanL.L. Bean, het retailbedrijf buitenkleding en recreatieve apparatuur.Het bedrijf werd opgericht en 110 jaar geleden met hoofdkantoor in Freeport, Maine.Jij kan

Bezoek de vlaggenschipcampus

en maak een foto met de16,5-voet hoge bonenschoenGelegen buiten het hoofdgebouw-24 uur per dag, zeven dagen per week, het hele jaar door.

MEER:

Beste roadtrips voor dierenliefhebbers in de VS.

Natuurlijke merken voor persoonlijke verzorging

Een van de meer niche, maar toch razend populair, industrieën Maine is beroemd om isProductbedrijven voor persoonlijke verzorgingdie natuurlijke, niet-toxische en milieuvriendelijke ingrediënten gebruiken.

Burt's bijenwerd oorspronkelijk opgericht in Cover-Foxcroft in 1984 als een kleine honingbedrijf.Het is geëvolueerd naar wat nu een internationaal erkend en wereldwijd gedistribueerd bedrijf is.Burt's bijen produceert meer dan 197 producten, waaronder de altijd beroemde lippenbalsem, gevoelige huidverzorging en cosmetica.

Als je in de buurt bent, kom dan langs

Katahdin Woods and Waters National Monument

, die werd geschonken door mede-oprichter Roxanne Quimby.

Tom's van Maineis een ander natuurlijke productbedrijf voor persoonlijke verzorging die meer dan 50 jaar geleden in Maine is gestart.Het bedrijf distribueert nu wereldwijd meer dan 90 producten, waaronder tandpasta, zeep en deodorants in duurzame verpakkingen.Plan een afspraak om een rondleiding door zijn groene fabriek in Sanford te maken.

Hoewel deSeaweed Bath Co.werd niet gestart in Maine, de staat speelt nog steeds een sleutelrol in de producten.De door de oceaan geïnspireerde huid- en haarproductlijn is gemaakt met duurzaam met de hand geoogste Maine-blaaswier zeewier, dus zelfs als je de staat niet kunt bezoeken, kunnen hun producten je helpen zich dicht bij de noordelijke Amerikaanse kust te voelen.

Beroemde lokale bevolking

Gerenommeerde dichterHenry Wadsworth Longfellowen romanschrijverStephen Kingzijn beide inwoners van Portland.King schreef zijn eerste roman 'Carrie' terwijl hij werkte als leraar Engels in de staat in de staat.Aanvullend,Ian Crocker, de vijfvoudige Olympische medaillewinnaar en de eerste man die ooit in minder dan 51 seconden de 100-meter vlinder zwemt, werd ook in Portland geboren.

Twee vice -presidentenGemaald uit Maine: Hannibal Hamlin en Nelson Rockefeller.De eerste vrouw die in beide kamers van het congres diende,Margaret Chase Smith, is ook geboren en getogen in Maine.En terwijl voormalig president George H.W.Bush werd geboren in Massachusetts, deBush Family's Summer Retreatis in de stad van

Kenkeybunkport

.

Voor alle films van jullie films en fanatici van beroemdheden, werden verschillende beroemde acteurs en actrices geboren in Maine, waaronder Patrick Dempsey, Anna Kendrick en Rachel Nichols.

MEER:

Beste roadtrips in Maine

Keuken

Tachtig procent van de Amerikaanse kreeften is afkomstig van de Golf van Maine.Misschien is het meest iconische gerecht in Maine dekreeftrol.Traditionele Maine-kreeften worden koud bereid met hun staart, knokkel en klauwvlees gesmeerd in mayonaise en op een split-top broodje geplaatst-je kunt niet fout gaan.

Als je op zoek bent om op te warmen tijdens de kille Maine-winters, stop je in een kom met bekroonde,

Beroemde mosselslag

in Billy's Chowder House in Wells.SchuldenChowder is niet jouw ding?Ga dan naar

Helen's Restaurant

In Machias om de bekroonde,bekendschelvisvissoep.

Als vissen, kreeft, mosselen, oesters en andere verrukkingen van Maine zeevruchten je niet helemaal verrukken, probeer dan eenItaliaans sandwichvan

Geliefde

, een Italiaans delicatessen met 44 winkels in de hele staat.De Maine Classic biedt Amerikaanse kaas, ham, prosciutto, zwarte olijven, zure augurken, sla en tomaat op een voetlange subrol.

Ik hoop dat je ruimte hebt opgeslagen voor dessert!Geen reis naar Maine is compleet zonderWilde Maine -bosbessen.De staat heeft 40.000 hectare commercieel wilde bosbessenland, waardoor het de grootste producent van wilde bosbessen ter wereld is.Op weg zijn naar

Twee dikke katten bakkerij

voor de bosbessentaart of haal de gegrilde bosbessenmuffin of pannenkoeken bij

Becky's Diner

.

Dat is niet alles wat Maine te bieden heeft in de manier van voedsel.Hier is een snelle overzicht van meer uitgelicht product

  • Viool: Wilde varens die vers worden geoogst voor een kort seizoen van 4-6 weken tussen april en begin juni

  • Op hellingen: wilde prei met het hoogseizoen in mei

  • Ahornsiroop: Maine produceert elk jaar meer dan 500.000 liter ahornsiroop tussen eind februari en half april.

  • Kennebec -aardappelen: Maine's grootste agrarische gewas - perfect als friet, chips of

    Heilige donuts

  • Red Snapper hotdogs: een favoriet in de achtertuin en de favoriet van het kampgrill.

    W.A. Bean & Sons

    is een van de meest herkenbare producenten van de delicatesse van de staat.

MEER:

Tips voor vakantiewegreizen met kinderen

Waar staat Portland bekend om?

Ook het grootste metrogebied en de economische hub,

Portland

is de meest bevolkte stad van Maine, goed voor 40% van de totale bevolking van de staat.Hoewel de hele staat Maine bekend staat om de volgende hoogtepunten, schijnen ze allemaal extra helder in de stad Portland.

Mariene industrie

Portland isDe 20e grootste vissershaven van Amerika.Bovendien is het ook de dichtstbijzijnde transatlantische haven naar Europa.

Vissen en commerciële verzending spelen een belangrijke rol in de economie van de stad, waarbij de haven van Portland deop de tweede grootste tonnage zeehavenin New England.Bovendien heeft de International Marine Terminal zijn verzendcontainers verdubbeld sinds 2017 door de dokken te passeren. De industrie is groter dan ooit!

Dranken

Als je dorst hebt, ben je bij ons aan het juiste punt gekomen.Vanaf 2021 heeft Maine deDe meeste brouwerijen per hoofd van de bevolking in de Verenigde Staten.Bovendien,Portland heeft de meeste microbrouwerijen per hoofd van de bevolking van elke Amerikaanse stad.

Hier zijn een paar van de meest vooraanstaande Forest City -brouwerijen die een van de beste ambachtelijke bier in de natie bieden:

  • Allagash Brewing Company

    : Er is meer aan Allagash dan Allagash White.Probeer een van de wilde, zure, vat-verouderd en

    spontaan gefermenteerde bieren

    Voor een echt buitenlandse, deze wereld, unieke drinkervaring.

  • Bissell Brothers Brewing Company

    : Voor enkele van de beste IPA's in Maine (en misschien zelfs New England?), Ga hierheen.Dat wil niet zeggen dat er niet ook fantastische stouts, dragers, lagers en meer zijn.

  • Oxbow Blending & Bottling

    : Portland's meng- en verpakkingslocatie voor alle verouderde en heerlijke dingen - dus er is geen tekort aan slanke en hypnotiserende labelontwerpen.Als je jezelf kunt wegpellen, zorg er dan voor dat je de Belgische frites uit de

    Eendenvat

    Frites Shack (ja, haal de sausvlucht).

Brewery kruipen?Kijk ook uitFoundation Brewing Company, Austin Street Brewery en Lone Pine Brewing Company- Denk maar aan een

aangewezen bestuurder

!

Portland staat ook bekend om

Maine root

, het dragen van heerlijke fairtrade veganistische drankjes zoalsRoot Beer, Ginger Brew en Blueberry.

Nog steeds,

Moxie

is de officiële frisdrank van Maine.De zoete frisdrank is vergelijkbaar van smaak met bier en heeft een bittere nasmaak.De naam "Moxie" werd dus geboren - een zelfstandig naamwoord dat energie, vastberadenheid en spunk betekent.

MEER:

Open containerwetten in Maine

Festivals

Portland organiseert het hele jaar door een breed scala aan festivals.Hier is een korte gids over enkele van de meest opvallende stadsvieringen:

Festival

Wanneer

Details

Kunnen

Elk derde weekend in mei is de hemel boven Bug Light Park gevuld met vliegers in alle soorten, maten en kleuren.

Oktober november

Het jaarlijkse Food and Spirits Festival van Portland was gericht op restaurants en organisaties van lokale en onafhankelijk eigendom.

Juli augustus

Zie speciaal samengestelde buitenavontuur- en natuurbeschermingsfilms gemaakt door lokale kunstenaars die bedoeld zijn om expressie te inspireren.

Eerste weekend in augustus

Dit vijfdaagse festival draait helemaal om Lobstah!Host-town Rockland ligt op twee uur rijden ten noorden van Portland, maar we denken dat het de tocht waard is.

Betaalt u te veel voor autoverzekering?
Vergelijk en ontdek het binnen 45 seconden.

Postcode

Vind besparingen!

Geen lange vormen.Geen spamoproepen.Gratis citaten.

4.7/5

App Store -rating, 8.100+ beoordelingen
Vertrouwd door

1.5+ Miljoen

Klanten.

What is Maine Famous For? | GetJerry.com (1)What is Maine Famous For? | GetJerry.com (2)

MEER:

De beste kastelen in Maine om te bezoeken

Hoe u geld kunt besparen op autoverzekering in Maine

Ben jepiningVoor een betere autoverzekering?Laten

Jerry

Help u de beste, betaalbare dekking te vinden in de Pine Tree State!

Download eenvoudig de Jerry -app en beantwoord een paar snelle vragen.Jerry zal uw stuurprogramma-profiel gebruiken om te analyseren50+ topverzekeringsmaatschappijenen geef u de goedkoopst mogelijke citaten.Het duurt gewoon45 secondenOm dit te downloadenGratis Super App- En als u vragen heeft, staat ons expertteam om te helpen.Wil je een van de "Maine" hoogtepunten van dit alles weten?De gemiddelde Jerry -gebruikerbespaart elk jaar meer dan $ 800Op hun autoverzekering!

“Ik had een geweldige ervaring met het gebruik

Jerry

Voor de eerste keer.Zodra mijn vriend zijn nieuwe auto koopt, zullen we Jerry samen gebruiken om ervoor te zorgen dat hij niet te veel betaalt op een nieuwe verzekering! "—Stephanie S.

AANBEVOLEN

Duizenden klanten bespaarden gemiddeld $ 887/jaar op hun autoverzekering met Jerry

Deze app is geweldig, maar de klantenservice is nog beter!Om nog maar te zwijgen van handig!

Mijn man en ik kregen het laagste tarief (veel lager dan de tarieven die ik online vond via mijn eigen zoekopdrachten), Snel en vrijwel alles door middel van sms!Heel erg bedankt voor een probleemloze ervaring👍

What is Maine Famous For? | GetJerry.com (3)

Gabriella R.

Vind verzekeringsbesparingen (100% gratis)

What is Maine Famous For? | GetJerry.com (4)What is Maine Famous For? | GetJerry.com (5)

4.7/5 beoordeling in App Store

Waar staat Maine uit?|Getjerry.com (2024)

FAQs

How do I get my insurance license in Maine? ›

Individuals who wish to obtain an insurance license in the state of Maine must:
  1. Make a reservation and pay the fee. Make a reservation either online or by phone with Pearson VUE for the examination. ...
  2. Go to the test center or prepare for your online proctored examination. ...
  3. Apply for a license.

How to become a health insurance agent in Maine? ›

How to Get Your Maine Insurance License
  1. Complete an Insurance Exam Prep Course. ...
  2. Pass Your Maine Licensing Exam. ...
  3. Apply for a Maine Insurance License. ...
  4. Plan to Complete Required Insurance Continuing Education (CE) Credits.

Do you need proof of insurance to register in Maine? ›

New Registration

New to Maine: Please bring your vehicle title for 1995 or newer, previous registration, proof of insurance, mileage and proof of residency. Proof of residency can be a pay stub, utility bill, state of Maine ID/License, or a Lease/Rental Agreement.

Do you need insurance to register a car in Maine? ›

Current Proof of Insurance with VIN number and policy expiration date. Title Application and Sales Tax Form – completed at Town Hall when registering the vehicle. If purchasing vehicle from another Maine resident, a second Title application form must be filed by that person and pay the $33.00 fee.

How long is a Maine insurance license good for? ›

In Maine, insurance licenses are perpetual and automatically renew every two years. But licensees do need to complete continuing education requirements in order to keep their license current. (There is no requirement to take another exam from the state).

How much do top health insurance agents make? ›

Health Insurance Agent Salary in California
Annual SalaryHourly Wage
Top Earners$85,367$41
75th Percentile$62,700$30
Average$55,907$27
25th Percentile$41,400$20

How much does a life insurance agent make in Maine? ›

As of Apr 4, 2024, the average annual pay for a Life Insurance Agent in Maine is $94,207 a year.

How much does it cost to get a life insurance license in Maine? ›

Once you pass the life insurance exam, you can apply for your Maine life insurance license. The application fee is $25 plus a $5.60 transaction fee via the NIPR. The Maine Bureau of Insurance will issue a life insurance license to individuals who are at least 18 years old and have passed the proper licensing exam.

Are Maine insurance licenses perpetual? ›

Maine individual non-resident producer licenses are perpetual so there is no expiration date and no renewal fees. Maine individual resident producer licenses are renewed automatically by our office the first business day following the Continuing Education (CE) due date, as long as all CE Requirements have been met.

How long does it take to get a Maine medical license? ›

It depends on the type of license applied for, whether the applicant has an existing profile with the FCVS, and whether the application includes any negative information. In general, applications are processed within the following timeframes: Permanent, Temporary, Administrative – 45-90 days.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6412

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.