De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (2024)

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (1)

Slushy-machines kunnen een fantastische aanvulling zijn op je arsenaal aan drankjes. Ze werken voor zowel volwassenen als kinderen en kunnen u de overhand geven die u nodig heeft, ongeacht uw bedrijf. Mensen de kans bieden om eersteklas bevroren co*cktails, smoothies of slushies te krijgen, is iets dat veel gemakkelijker is met een commerciële slushy-machine, ook wel een SLURPEE®-machine genoemd.

In de volgende koopgids laten we u enkele factoren zien waarmee u rekening moet houden wanneer u op zoek gaat naar slush-apparaten. Daarna bespreken we de soorten machines waaruit u kunt kiezen en ten slotte de kosten die u mag verwachten als u er een bezit.

1. Vitale factoren

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (2)

Er zijn slushy machines engranieten machinesdie zich automatisch vullen door de mix uit een zak te halen. Anderen moeten met de hand worden gevuld. Dit is op zich geen probleem, maar eerder een overweging als u nadenkt over de omvang van de klanten die u bedient. Als de vulling handmatig is, moet je de mix zelf maken.

Dit soort machines worden "pour over" genoemd. Ze zijn sneller dan het maken van slushies in een blender, maar in principe doe je met dit type machine alles wat een automatisch vullende slushy-machine zelf doet. Dit maakt overgietmachines minder wenselijk en meer "goedkope" slushmachines in vergelijking met automatische machines. Zelfs als je graag met je handen werkt, zal dit niet erg effectief zijn als er tientallen mensen op hun drankje wachten.

Capaciteit

Hoeveel is het opslagvolume of de capaciteit van een slushmachine? Slushmachines zijn er in verschillende maten, wat uiteraard ook betekent dat hun capaciteit verschilt. Je moet eens kijken naar het aantal kommen dat ze hebben, want dit cijfer heeft een directe invloed op het aantal kopjes dat je binnen een uur kunt produceren.

Een slushy-machine met 3 kommen heeft een capaciteit van 8 gallon. Een machine met 2 kommen heeft een capaciteit van 6 gallon en een machine met 1 kom heeft een maximale capaciteit van 3 gallon. De OZ-porties zouden ook voor u interessant moeten zijn.

Gallons10 ons. kopjes12 ons. kopjes16 oz. kopjes
Max. 3Max. 38/uMax. 32/uMax. 24 uur per dag
Max. 6Max. 77/uMax. 64/uMax. 48/u
Max. 8Max. 102/uMax. 85/uMax. 64/u

Producten

Niet alle slushmachines zijn hetzelfde, dus verwacht niet dat u dezelfde verscheidenheid aan dranken krijgt van welk type slushmachine u ook koopt. Als je een slush-maker wilt die granitas kan produceren, zorg er dan voor dat het product dat je bekijkt dat kan.

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (3)

De meeste slushy-machines maken alleen slushies, een mix van ijs en smaak. Anderen kunnen alcoholische dranken maken, zoals bevroren margarita's of daiquiri's, maar we raden u ten zeerste aan om eenbevroren co*cktailmachineals u van plan bent om bevroren lekkernijen met alcohol te serveren. Een ding dat u hiervan moet weten, is dat u minder slush per uur krijgt, omdat alcohol de invriestijd vertraagt.

En zorg ervoor dat u zich aan de wet houdt: in sommige gebieden mag u geen bevroren co*cktails maken met uw slush-drankmachines. Als alles in orde is, heb je alleen wat goede granita nodig en kun je aan de slag.

PRO-tip:De machines die slush maken zijn goed uitgerust om hun eigen ijs te produceren. Plaats er geen ijs in, want het risico bestaat dat u een paar onderdelen breekt. Veel eigenaren maken deze fout en hebben er vervolgens spijt van.

Laten we eens kijken naar de 3 soorten machines en hun respectievelijke voor- en nadelen.

TypePRO'sCON's
OvergietenEenvoudiger onderhoud
Goedkoop
Makkelijk te besturen
Tijdrovend omdat je de mix moet maken en in de machine moet gieten.
Automatisch vullen met vloeistofVereist weinig tot geen betrokkenheid van medewerkers.Het is niet echt draagbaar omdat het op een pomp moet worden aangesloten.
Automatisch vullen met poederVereist weinig tot geen betrokkenheid van medewerkers.Net als de vorige moet hij worden aangesloten op een pomp om zijn water te krijgen.

2. Kosten van het bezitten van een Slush-bedrijf

Granita-machines of slush-machines kunnen maandelijks behoorlijk wat inkomsten op uw rekening brengen. Toch moet u in de eerste plaats bekend zijn met de kosten om ze te bezitten.

Dus, hoeveel kost een slushy-machine? We hebben het niet over het soort dat je thuis koopt om een ​​of twee mensen te bedienen: we hebben het over commerciële machines. U kunt een paar honderd dollar tot een paar duizend dollar uitgeven bij het kopen van een hoogwaardige commerciële slush-machine of SLURPEE®-machine.

Het vooraf kennen van de kosten is uiterst effectief, omdat u zo kunt ontdekken hoe u deze kunt verlagen.

Afgezien van uw initiële kosten om de machine te kopen, zijn dit de belangrijkste kosten die gepaard gaan met het bezitten van een bedrijf dat bevroren co*cktails, slush en smoothies verkoopt:

Onderhoud

Slushy-machines die handmatig moeten worden gevuld, gaan vaker kapot dan machines die automatisch worden gevuld. Op deze manier zijn ze een stuk duurder dan de laatste. Als u uw winst wilt verhogen en uw uitgaven wilt verlagen, overweeg dan een automatische vulmachine.

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (4)

U moet bekend zijn met het feit dat veel handmatige vulmachines kunnen worden omgevormd tot automatisch vullende machines met individuele kits die u bij verschillende bronnen op internet kunt kopen.

Deze investering verhoogt uw ROI en verkleint het risico dat u de machine elke maand moet repareren. Een onderhoudskit kan erg handig zijn als u besluit om niet voor een automatisch vullende machine te gaan.

De mixen

Overweeg om grote hoeveelheden te kopenmodderige mixonmiddelijk. Door dit te doen, kunt u korting krijgen.

De meeste mixen zijn te koop in zakjes of kannen. Aan de ene kant heb je meer mix, dus je kunt meer slushies verkopen. Aan de andere kant zul je niet zonder de mix komen te zitten wanneer je het het minst verwacht.

Bovendien kunnen kannen en tassen, vooral als ze in een groter aantal worden gekocht, behoorlijke kortingen krijgen die een flink deel van de initiële prijs afhakken. Als u een machine heeft waarbij de mix handmatig moet worden gemaakt, verliest u tijd en geld.

Allereerst is het kopen van de ingrediënten afzonderlijk een stuk duurder dan het kopen van de kant-en-klare mix. Ten tweede moet je een goed begrip hebben van de hoeveelheden. Nogmaals, dit kan veel tijd verspillen die u zou kunnen gebruiken om te verkopen.

De accessoires

Met accessoires bedoelen we bekers, drinkrietjes en eventueel deksels voor de bekers waarin uw diepvriesdranken geserveerd worden. In kleine hoeveelheden zullen de kosten niet zo indrukwekkend zijn, maar als u een granita-machinebedrijf heeft, moet u deze in bulk kopen.

Maar maak je geen zorgen. Wegwerpbekers zijn niet zo duur als je zou denken. Een beker van 24 OZ, die behoorlijk groot is, kost bijvoorbeeld ongeveer 0,07 dollar. Nogmaals, zoals in het geval van de mixen, is het kopen van bulk altijd voordeliger.

Als u een idee wilt krijgen van de totale kosten van het hebben van een dergelijk bedrijf, moet u dit gebruikenrekenmachine. Binnen enkele minuten krijgt u de totale som, dus u hoeft niet elke berekening zelf te doen, want het is een tijdrovende en saaie klus.

3. Onderhoud van de Slush-Makers

Vanwege het feit dat ze meestal in open ruimtes worden geplaatst, zodat het publiek er gemakkelijk bij kan, zijn deze machines vatbaar voor allerlei soorten bacteriën, vuil en puin. Het is van cruciaal belang om ze schoon te maken, zo niet elke dag, minstens drie keer per week.

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (5)

Het kan zo zijn dat je machines hebt die ook zuivelproducten kunnen maken. In dit geval moet je de tijd nemen om ze elke dag schoon te maken, want melk kan een zure nasmaak achterlaten die voelbaar is in elk kopje slushy dat je serveert.

De beweegbare delen van de machine moeten grondig worden afgespoeld. Zorg ervoor dat je de lekbak niet vergeet, daar zullen de meeste bacteriën zich bevinden. Al deze overwegingen maken het belangrijk om een ​​slushiemaker te vinden die gemakkelijk schoon te maken is in de tijdsdruk van uw bedrijf.

Als je enige reden hebt om aan te nemen dat het water dat in de smoothies gaat, onhygiënisch is, overweeg dan om te investeren in eenwater filtratie systeemdie het water filtert voordat het in de tank gaat. Zo'n systeem helpt niet alleen bij het filteren, maar het houdt je machine ook uit de buurt van kalkafzettingen en aanslag.

Deze twee kunnen ervoor zorgen dat uw apparaat defect raakt en het kan behoorlijk duur zijn om het te repareren. Je weet wat ze zeggen: beter voorkomen dan genezen. Awaterzuiveraarwordt van harte aanbevolen als u op de lange termijn wat geld wilt besparen.

4. Overwegingen met betrekking tot het ontwerp

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (6)

Functionaliteit is natuurlijk veel belangrijker dan design, maar dat laatste moet je sowieso niet onderschatten. Een machine met wervelende kleuren en een transparant scherm waarop klanten kunnen zien hoe de magie gebeurt, kan je een heel eind op weg helpen.

Kleurrijke dingen trekken klanten aan zoals glimmende dingen eksters aantrekken. Om nog maar te zwijgen van de impact die uw machines zullen hebben op kinderen, die hun ouders zeker naar hen toe zullen slepen. Dit zal een groot verschil maken in uw totale winst.

5. Zorg ervoor dat u uw slushmachine zorgvuldig kiest

Het hebben van een modderig bedrijf kan zeer winstgevend zijn, op voorwaarde dat u alles volgens het boekje doet. Als u overweegt er een te openen, houd deze handleiding dan bij de hand. Je komt er een paar keer op terug totdat je 100% voorbereid bent om alles alleen aan te pakken.

Het belangrijkste waarop u zich moet concentreren, is het type slush-maker dat u krijgt. We raden u aan er een te kopen die automatisch vol raakt, omdat dit geld en tijd bespaart. Natuurlijk is de beslissing aan jou.

We hopen dat deze gids alles bevat wat u wilde weten over het bezitten van een bedrijf voor diepvriesdrankautomaten. Zoals u kunt zien, zijn er nogal wat zaken die u in de gaten moet houden, maar als u ze eenmaal kent, wordt het gemakkelijker om uw bedrijf te beheren.

6. Waar kan ik een Slushy-machine voor mijn bedrijf kopen?

Op zoek naar een hoogwaardige slushy-machine die de capaciteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en algehele functionaliteit biedt die u nodig heeft om uw bedrijf eenvoudiger en winstgevender te maken? Zoek niet verder dan GoFoodservice voor uw volgende commerciële ingevroren SLURPEE®-machine! Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste machine voor de klus.

Koop alle diepvriesdrankautomaten

Opmerkingen

  1. Heel erg bedankt voor deze info en wens me succes!

    Veel succes met je Slushy Machine-reis! :)

  2. Kun je frisdrank, cola, in de machines doen?

    Hallo Nancy! Ja, je kunt frisdrank gebruiken zolang het geen dieet is. We raden aan om gekoelde frisdrank te gebruiken om het invriesproces te versnellen :)

  3. Moet je een wijnslushee-mix kopen of gewoon fleswijn. Zo ja, wat zijn de kosten. Ik overweeg het aanrechtmodel met enkele tank.

    Het korte antwoord is ja. Maar vanwege het alcoholgehalte zal de temperatuur lager moeten zijn, minimaal 13°, en zal het langer duren om in te vriezen dan standaard slushy- of granita-mixen. Daarom is het gebruik van een wijnmix over gemengd ijs de geprefereerde methode om wijn slushy of bevroren te maken. Als u ervoor kiest om een ​​granita-machine te gebruiken, kan de standaard bedrijfstemperatuur per fabrikant verschillen, dus deze moet worden gecontroleerd voordat u een bestelling plaatst voor een specifiek model.

Deel dit!

De Slushy Machine Koopgids | GoFoodservice (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6192

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.