Hoeveel kost toiletinstallatie en vervangingskosten in 2023? (2024)

Heeft u een nieuw toilet nodig?Als dat zo is, vraag je je waarschijnlijk af hoeveel het gaat kosten.Toiletten kunnen zelf kosten$ 100 en $ 450Thuisverbeteringswinkels en arbeidskosten kunnen variëren, afhankelijk van de loodgieter en de hoeveelheid benodigde werkzaamheden.De totale kosten inclusief arbeid en materialen kunnen erin variëren$ 225 en $ 700gemiddelde$ 375.

Gemiddelde kosten om een toilet te installeren
Gemiddelde kosten$ 375
Hoogste kosten$ 225
Laagste prijs$ 700

Advertentie

Dit is een advertentie en geen redactionele inhoud.Houd er rekening mee dat we een vergoeding ontvangen voor alle producten die u koopt of zich aanmeldt via deze advertentie, en die compensatie heeft invloed op de rangorde en plaatsing van alle hierin genoemde aanbiedingen.We presenteren geen informatie over elke beschikbare aanbieding.De hierboven weergegeven informatie- en spaarnummers zijn alleen voor demonstratiedoeleinden en uw resultaten kunnen variëren.

Is uw huis nodig om een badkamer te verbouwen?

Laat uw badkamer uw persoonlijkheid weerspiegelen.Ontwerp een badkamer van uw stijl met bestekte badkamervernieuwing van Bath & ShowerPros.

Verken opties

Toiletinstallatie of vervangingskostenafbraak

Per type toilet

Er zijn meerderesoorten toilettenMaar de meest voorkomende zijn uit één stuk, tweedelig, hoge tank, in de muur en geïntegreerde toiletten.Die typen kunnen verder worden onderscheiden door hoe ze spoelen.Toiletten kunnen enkele spoeling, dubbele vloed of touchless flush zijn.

  • Toiletten uit één stuk:Kan zo laag kosten als$ 100en zoveel als$ 5.000Voor sommige modellen.De meeste kosten tussen$ 250 en $ 600met de gemiddelde kosten die er zijn$ 500.
  • Tweedelige toiletten:Kan zo laag kosten als$ 100met de duurste toiletten die rondkosten$ 3.000.Het meest gemiddeld rond$ 100 tot $ 300.
  • High-tank toiletten:Heb een tank die hoog boven het toilet ligt, denk aan "The Godfather" waar Michael het pistool in het restaurant haalt.Deze toiletten in oude stijl kunnen meer kosten dan$ 1.000.
  • Geïntegreerde toiletten: Neem eenbidet, die de afgelopen jaren modieuzer is geworden.Geïntegreerde toiletten kunnen beginnen$ 300en stijgen naar meer dan$ 5.000.Meestal kosten geïntegreerde toiletkosten tussen$ 300 en $ 800.

Om eenToilet uit één stuk, de kosten kunnen variëren tussen$ 200voor het toilet en de arbeid, en tot$ 850, afhankelijk van de kosten van het toilet en de hoeveelheid arbeid die nodig is om het te installeren.

Tweedelige toilettenkan kosten tussen$ 300Voor installatie en het toilet, tot$ 1.000.

Door arbeid

Arbeidskosten om een toilet te installeren, variëren per toilettype en de hoeveelheid werk die nodig is om de taak te voltooien.Uw afdichting heeft mogelijk werk nodig of een loodgieter kan extra problemen ontdekken wanneer hij een toilet begint te installeren.Gemiddeld zijn de kosten om een toiletbereik te installeren tussen$ 400 en $ 800.

  • Toilet uit één stukarbeidskosten variëren van$ 100 tot $ 300.
  • Tweedelige toilettenKosten iets meer om te installeren dan toiletten uit één stuk vanwege de extra arbeid.Een tweedelig toilet kost meestal$ 200 tot $ 300installeren.Een hoektoilet kost ongeveer hetzelfde om te installeren als een tweedelig toilet.
  • Muurhoofdtoiletarbeidskosten variëren tussen$ 400 en $ 900Installeren omdat het moet worden aangesloten op de studs, waarvoor het verwijderen van gipsplaten moet worden verwijderd.De taak kan tussen de vier en zes uur duren, afhankelijk van de benodigde hoeveelheid werk.

Extra kosten kunnen het repareren van een gecorrodeerde afvalpijp zijn.

Gemiddelde kosten om een toilet te vervangen
Gemiddelde kosten$ 800
Hoogste kosten$ 1.000
Laagste prijs$ 600

Factoren die de kosten van toiletinstallatie of vervanging beïnvloeden

Toilettype

Het type toilet dat u kiest, heeft invloed op de prijs van de installatie en vervanging.Toiletten uit één stuk en tweedelige toiletten delen vergelijkbare kosten, maar een tweedelig delige kost iets meer om te installeren.Een toilet in de wandbevestiging kost meer om te installeren omdat het moet verbinding maken met studs en een toilet met een hoge tank kost meer om te installeren.

Merk

Een snelle blik op een website voor woningverbetering kan het brede scala aan kosten voor toiletten onthullen.Basistoiletten kunnen beginnen bij$ 100Hoewel naamsbestuur van de naam met extra functies gemakkelijk kan kostenMeer dan $ 1.000beginnen.

Werk

Arbeid om een toilet te installeren kan beginnen$ 100 tot $ 250voor een toilet uit één stuk en bereik tot$ 400 tot $ 900voor een muurhoofdtoilet.

Oude toiletverwijdering

Oude toiletten kunnen koppig zijn om te verwijderen en afhankelijk van hoeveel problemen ze hebben, kan het de kosten van uw toiletvervangingsproject verhogen.Oude wasafdichtingen kunnen hoofdpijn veroorzaken en extra werk nodig hebben.

Plaats

De locatie van uw toilet kan de prijs van de installatie beïnvloeden.Een nieuw toilet vereist mogelijk extra leidingwerk als u het in een nieuwe positie plaatst of er een toevoegt aan een nieuwe ruimte.

Vloeren en gipsplaten vervangen

Toiletverwijdering en installatie kunnen soms vereisenvloerenen gipsplaten werken.Afhankelijk van hoe het toilet op de vloer ligt, moeten oude tegels mogelijk worden verwijderd.Als het toilet een wandbevestiging is, moet u mogelijk gipsplaten worden verwijderd en vervangen.

Extra loodgieterswerk

Zodra u een loodgieter hebt gestart bij de toiletvervanging, merken ze misschien andere problemen op die moeten worden gerepareerd bovenop het installeren van uw nieuwe toilet.Dat betekent extra kosten, en daar kun je niet omheen.

Advertentie

Dit is een advertentie en geen redactionele inhoud.Houd er rekening mee dat we een vergoeding ontvangen voor alle producten die u koopt of zich aanmeldt via deze advertentie, en die compensatie heeft invloed op de rangorde en plaatsing van alle hierin genoemde aanbiedingen.We presenteren geen informatie over elke beschikbare aanbieding.De hierboven weergegeven informatie- en spaarnummers zijn alleen voor demonstratiedoeleinden en uw resultaten kunnen variëren.

Het gebruik van het eigen vermogen van uw huis is een gemakkelijke manier om uw badkamerrenovaties te financieren!

Word binnen enkele minuten vooraf gequalifieerd door op uw staat te klikken.

Kom meer te weten

4 tekenen dat je een nieuw toilet nodig hebt

1. lekt

Een lekkend toilet duidt meestal op de noodzaak van een nieuw toilet.Zorg ervoor dat u inspecteert waar het lek vandaan komt voordat u besluit een nieuw toilet te krijgen.Een lek bij de afdichting kan duiden op een versleten wasafdichting, terwijl een lek van de tank in plaats daarvan een nieuw toilet nodig heeft.

2. Clogs

Een toilet dat vaak verstopt is niet alleen vervelend, het kan ook betekenen dat het tijd is voor een nieuw toilet.Je toilet spoelt niet goed door en knutselen aan de onderdelen in de tank zal het probleem niet oplossen.

3. Wiebelen

Een toilet kan wiebelen als de bouten loskomen of de wasafdichting begint af te breken.Maar wiebelen kan ook een lekkend toilet betekenen waar het de vloer heeft verzadigd of de vloer is begonnen te rotten vanwege waterschade.

4. Scheuren

Als je plassen water rond de basis van je toilet begint op te merken, controleer dan de kom en de tank op scheuren.Als je een barst hebt, kan dit betekenen dat je toilet zal blijven rennen omdat het zal proberen de tank te vullen.Scheuren leiden tot lekken, die leiden tot vloerschade.

DIY -toiletinstallatie versus het inhuren van een professional

Het vervangen van een toilet en het installeren van een nieuwe vereisen niet veel expertise, maar als het gaat om het repareren van items in uw huis die verbinding maken met water, wilt u misschien een professional bellen.
Als je ervoor kiest om je eigen toilet te vervangen, heb je waarschijnlijk een helper nodig om het toilet te verplaatsen omdat ze omvangrijk en zwaar zijn.Bovendien is het laatste wat u wilt doen een stel gebroken porselein opruimen, het toilet zou moeten breken.

Als je nog geen toilet hebt geïnstalleerd, of beperkte kennis hebt van het installeren van een toilet, kun je onverwachte dingen tegenkomen zoals het nodig hebben om het toilet te laten glijden, dus het is een niveau.

Het zal niet lang duren om een toilet te installeren, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over exorbitante arbeidskosten, en u kunt rusten, wetende dat u uw toilet goed hebt geïnstalleerd.

Advertentie

Dit is een advertentie en geen redactionele inhoud.Houd er rekening mee dat we een vergoeding ontvangen voor alle producten die u koopt of zich aanmeldt via deze advertentie, en die compensatie heeft invloed op de rangorde en plaatsing van alle hierin genoemde aanbiedingen.We presenteren geen informatie over elke beschikbare aanbieding.De hierboven weergegeven informatie- en spaarnummers zijn alleen voor demonstratiedoeleinden en uw resultaten kunnen variëren.

Vergelijk citaten van topgewaardeerde lokale loodgieters

Gratis schattingen zonder commiting

Tips om geld te besparen op toiletinstallatiekosten

Een toilet is een van die dingen in je huis die meestal zonder een tweede gedachte gaat.Het is gemakkelijk om te vergeten dat toiletten beginnen te lekken, vlekken, verstoppen en zelfs uit elkaar vallen, tenzij je ze repareert.Afhankelijk van de leeftijd van uw huidige toilet en de staat ervan, kan het installeren van een nieuwe kostenbesparende of zeer duur zijn.Hier leest u hoe u geld kunt besparen op de kosten van uw toiletinstallatiekosten:

Meerdere citaten

Wanneer u een toilet vervangt, wilt u ervoor zorgen dat de klus goed is gedaan.Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk citaten van gekwalificeerde professionals te krijgen, dus zorg ervoor dat u lokale loodgieters onderzoekt en om referenties vraagt wanneer u een schatting oproept.

Huur een professional in

Hoewel het misschien een goed idee lijkt om geld te besparen door je eigen toilet te installeren, is het inhuren van een professional vaak de wijzer keuze.Ze kunnen deskundig advies geven over welk type toilet uw huishouden het beste zal dienen, begrijpen hoe u het kunt installeren zodat het goed functioneert en toekomstige problemen kan voorkomen.

Installeer meerdere toiletten

Als u veel toiletten in uw huis moet vervangen, kan het vervangen van ze allemaal in één keer goedkoper zijn in plaats van de kosten na verloop van tijd te verspreiden.Veel loodgieters laden bijvoorbeeld minder per toilet op als ze tegelijkertijd meerdere toiletten installeren.

Functies

Blijf bij het winkelen voor een toilet bij de basis.Hoewel de extra kenmerken van een slim toilet verleidelijk zijn, bespaart het vasthouden met een eenvoudig een of tweedelig toilet een aanzienlijke hoeveelheid geld.

Om tot de gemiddelde kosten in dit artikel te komen, werden een aantal providers en kostendatabases onderzocht op nationaal en lokaal niveau.Alle gemiddelde cijfers waren correct op het moment van publicatie en kunnen worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Hoeveel moet ik uitgeven aan een toilet?

De kosten van een toiletbereiken, maar de meeste toiletten kosten rond$ 500gemiddeld.Arbeid om een toilet te installeren kan tussen$ 100 tot $ 200, afhankelijk van het type toilet dat u koopt.

Is het goedkoper om een toilet te repareren of te vervangen?

Weten of je een toilet moet repareren of vervangen, hangt af van de reparaties die nodig zijn om het te repareren.Soms zijn toiletreparaties gemakkelijk om alleen te doen, maar als je hebt geprobeerd het te repareren en geen oplossing bedenkt, laat iemand er eens naar kijken.Een professional kan aanbevelen of het goedkoper is om een toilet te repareren of een nieuwe te krijgen.

Hoe vaak moet een toilet worden vervangen?

De meeste toiletten hebben een levensduur van 25 jaar, maar storingen kunnen daarvoor optreden en leiden tot een toiletvervanging.

Hoeveel kost het om een toilet te repareren?

Gemiddelde toiletreparaties kunnen variëren van$ 100 tot $ 250, afhankelijk van wat moet worden opgelost.Sommige problemen, zoals lekken en klompen, kunnen duurder zijn.

Uw huis.Uw beslissingen.Onze steun.

Krijg deskundig advies over uw huis, ontwerptips, hoeveel te betalen voor professionals en aanwervingsexperts, dagelijks aan u geleverd.

Bedankt en welkom bij de Forbes Home Improvement Community!

{{NewsLetterState.EmailErrormsg}}

Ik ga ermee akkoord om de Forbes Home-nieuwsbrief via e-mail te ontvangen.Zie onzePrivacybeleidVoor meer informatie en details over hoe u zich kunt afmelden.

Hoeveel kost toiletinstallatie en vervangingskosten in 2023? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5438

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.